Монодиета - част 6

• 34 615
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Тц тц тц...просто момичета, не знам какво да ви кажа! Close Вчера скотски успях да изкарам на течности - вода, чай и кафе и тази сутрин очаквам някакъв супер резултат, а що да видя - 65.7 #Crazy newsm78 !!! Правила съм и друг път лунни дни и винаги съм на -1 на другата сутрин! А сега какво - само 200 г! Дано кантарът ми има добро обяснение и ми се реваншира утре!! Иначе днес продължаваме по план - пилешко месо  Simple Smile
Хубав и усмихнат Петък! Hug Hug Hug Hug

ще се реваншира той бъди сигурна
след много скоро ще ти покаже по голям и подобаващ минус от този

# 361
Дианче, дано си права че иначе ще има  pironi pironi pironi pironi pironi  Laughing Laughing

# 362
Привет и от снежния североизток!
Днешният ден обещава да е по-добър от вчера и най-после съм на изходна позиция от преди злополучната супа...Явно моното си действа, а тази червена измишльотина не е била за мен, ама нали съм ламя и искам много бързо да се случи всичко...Както и да е...Резултатът е 0:0 и играта е още в центъра! Wink Санитметърчето също ми е другарче днес, така че продължаваме с пълни сили.
Да ви каня и днес на една софричка, а? Днес съм на плодове, поне до началото на купона, а там ще видим...Може и аз да съгреша днес, но пък ще се компенсира утре, вдругиден...
didkata1, почини си добре и си хапвай по-малко и до рано и вероятно няма да има големи поражения.
mimi_msm, днес само на фреш ли? А довечера да не си умряла от глад и да стане като снощи, а? Wink
Калинчи, СиРеНа, браво, момичета!
Иначе и аз си пийвам всяка вечер по чаша червено вино, но за бира ми е студено още...
Весел ден и щом при вас е слънчево, възползвайте се максимално!
Наздраве от мен! Да се подготвим за утрешния празник!

# 363
Марини ако днеска не устискам само на фреш заявявам най тържествено в темата, че спирам с диетите и ще си ходя каквато съм пухкава  Laughing Laughing Laughing

# 364
момичета,по диагонал ви прочетох и пак ще се повторя -до пълнолуние(май на 8.03 беше)луната не съдейства за отслабване.мине ли тази дата,ще видите как ще паднат кг-те.
за това с търпение и усмивка да изчакаме пълнолудието и после идват 2седмици на яко топене.ще се възползваме от тях,в следващите 2 ще се мъчем да ги задържим.
 Hug Hug Hugна всички.

# 365
момичета,по диагонал ви прочетох и пак ще се повторя -до пълнолуние(май на 8.03 беше)луната не съдейства за отслабване.мине ли тази дата,ще видите как ще паднат кг-те.
за това с търпение и усмивка да изчакаме пълнолудието и после идват 2седмици на яко топене.ще се възползваме от тях,в следващите 2 ще се мъчем да ги задържим.
 Hug Hug Hugна всички.
  Peace Peace Peace Peace
Инче много ме зарадва дано да стане точно така  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 366
гарантирам!
сега целта е да не надебелеем,че е много лесно..
след 8.03 ще гладуваме,монодиетуваме и ще падат тъпите килограми.

# 367
Хей момичета,

къде се покрихте в петък вечер а? е петък вечер е затова ви е простено
аз днес съм послушна и денят ми беше шоко ден - мммммм шокоден

Hug Hug Hug от мен и приятна вечер на всички

# 368
Искам да се оплача как си развалих диетата и искам някоя от вас да ми се накара едно хубаво та да се взема в ръце! От понеделник си спазвам стриктно всички, никакви прегрешения, никакви проблеми. Ама след вчерашния ден само на течности днес трябваше да съм на месо...е, познайте как ми се ядеше...хапнах 1 парченце на обяд и ми се догади направо, та повече не съм се и мъчила. За сметк на това пък ми се отвори такъв глад за шоколад че ометох цял един!  #Crazy Направо не знам защо го направих...утре ще ме е страх да стъпя на кантара. Но поне утре въртя цикъла втори път и ще ми е млечен ден та се надявам той да уравновеси положението!  bowuu

# 369
може и минус даже да имаш след шоколад.
след течности и пречистване,месото трудно се приема от организма.
утре ти пожелавам голям минус! Peace

# 370

Честит празник!

# 371
Добро утро момичета,

Честит празник на всички с пожелание да обичаме повече родината си  Hug Hug Hug

След вчерашния шоко ден съм адски доволна, след редовните прегрешения бях качила 0,7 кг и бях 111,7 много ми беше зле от това, че дори не съм на килограмите от линийката, нооооооо сутринта кантарев ме изненада с голям минус от цял килограм и вече съм под килограмите на линийката  newsm44 newsm44 newsm44
От днес съм решила да си променям линийката всеки ден за по голям стимул.
Даниел предполагам че ще имаш минус мила така че смело стъпвай на кантара  Hug Hug Hug

Мецанче добро утро мила  Hug Hug Hug

sea-moon при теб как вървят нещата мила, кажи какво хапваш  newsm78 newsm78 newsm78

Хайде и другите поспалани да стават и да дават отчет

# 372
вчера бях на картофен ден.
Не бях правила, макар да се канех отдавна.
Нямам минус, но съм задържала.
Последните дни имах все минуси, та съм доволна че задържах.
Днес - шоко ден.

Картофите хич не бяха диетични-печени на фурна, с олио, сол...три средно големи картофа-напълниха една чиния обилно.

# 373
и аз винаги имам поне 500-600 гр на шоко ден. Така е и на КМ когато съм.
С тези две неща май свалям най-много.
На чисто месо-също, но да е без сол почти.

# 374
и аз винаги имам поне 500-600 гр на шоко ден. Така е и на КМ когато съм.
С тези две неща май свалям най-много.
На чисто месо-също, но да е без сол почти.

аз пък да ти кажа и когато солчица добавям пак действа на килата сигурно не ям толкова солено знам ли. Моят зет соли до бяло и после на вкус така че предполагам за него моето ядене винаги ще е безсолно.
И при мен се забелязва такава тенденция на отслабване от тези неща, ноооо трябва да внимаваме не може само белтъчини да поемаме  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт