Монодиета - част 6

• 34 616
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Аз също ям сравнително безсолно.
И също смятам че трябва да се приемат И въглехидрати.

# 376
diana_m,добро утро  Hug,отчитам ти се аз,на същите кг.съм,но не се отказвам...ти  и Мимс така ми действате,че наистина ще взема да отслабна. GrinningОтивам да се правя хубава,защото отиваме на разходка ,времето намръщено,но няма да ни откаже.
 На всички хубав празник и много целувки от мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 377
diana_m,добро утро  Hug,отчитам ти се аз,на същите кг.съм,но не се отказвам...ти  и Мимс така ми действате,че наистина ще взема да отслабна. GrinningОтивам да се правя хубава,защото отиваме на разходка ,времето намръщено,но няма да ни откаже.
 На всички хубав празник и много целувки от мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

приятно изкарване на разходката мила, нагледайте се на красотите на България и хубаво подишайте от чистия балкански въздух  Hug Hug Hug
а и някое друго килце да са разкара ще е идеален уикенд  Party Party Party

# 378
Ей ме на и мен-отчет да давам!
Вчера цял ден на жито и вечерта три хапки сирене и три кашкавал от мезето на мажо!
И днес кво да видя-кантара отишъл в небето!  newsm78
Е то бива бива,че е солено,че съм задържала вода,че съм пред цикъл,ама пък 1.500кг- АЙДЕ СТИГА!!!!
Е ТЕ ТОВА АКО НЯКОЙ МИ ГО ОБЯСНИ?????
Побесняла съм рано сутринта!  smile3511 smile3511 smile3511

# 379
Забравих в целия ми яд да ви честитя най -българския празник!!!
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО УСМИХНАТИ!

# 380
Честит празник ! Поне днес да се почувстваме горди , че сме българи !

# 381
  • Испания и Стара Загора
Добър ден,

# 382
Честит празник!
 Да бъдем достойни и горди ,че сме българи! Да помним, да се прекланим, да обичаме и да създаваме!
честит празник и на всички именници!да им е живо и здраво името!
anita29,как си ти?нищо не споделяш.. Hug
didkata1,ако си в овулация или пред мц +това чудо на луната,достатъчно причини за задръжка. Hug
 МЕЦАНКА 2610,приятна разходка.чакаме снимки от теб! Hug
diana_m,картофи,бебешки каши,банани,сурови ядки.но от днес с една приятелка,осъзната като мен,че има хранително разстройство,ще се предизвикваме да намалим количествата,да минем по гайдурков.аз от понеделник,ще яхвам пълнолудието по михайлов.дано и стомаха ми мисли като мен и издържи.но е крайно време.благодаря ти,че за подкрепата и разбирането във всичко! Hug

# 383
  • Испания и Стара Загора

anita29,как си ти?нищо не споделяш.. Hug

Добре съм.Диетата върви леко.За първите 4 дни имам -1.5кг. Peace

# 384
супер!браво! Hug Peace

# 385
Честит 3-ти март!
Вчера цял ден  на 2-3 плодчета и вечерта се предадох-хапнах от спагетите на ММ с доматен сос и гъби,поне се въздържах от кашкавала.Днес не ми се иска да се тегля че минусът от 0,5 кг от луната е отлетял със сигурност....направо съм ужасна и като се наям после се чувствам ужасно виновна  Sad

# 386
sea-moon когато няма кой да те подкрепи е адски трудно във всичко не само при диета или някой по лек проблем. Винаги можеш да разчиташ за каквото и да е - за прегръдка макар и виртуална, за подкрепа или за подбутване  Hug Hug Hug
Трудно ми е на мен да направя детоксикацията на Михайлов да ти кажа. При някои по напрегнати дни даже не усещам как цял ден не хапвам нищо, но стане ли реч да го правя целенасочено - организма ми автоматично започва да се съпротивлява и нищо не се получава newsm78 newsm78 newsm78 луда работа
Иначе мисля че в момента храната ти никак не е зле от изброените  Hug Hug Hug

Сиренче всички се чувстваме ужасно след като се наядем мила не е само при теб. Лошото е че не помисляме за това преди да започнем да се наяждаме и да спрем. Ама то щото ни е сладко  Laughing Laughing Laughing

# 387
Диди пуста лакомия....всичко ми е сладко  Joy Joy Joy

# 388
Честит празник и на вас моми от монодебелариумчето

# 389
Диди пуста лакомия....всичко ми е сладко  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy нема да се притесняваш всички сме така

Общи условия

Активация на акаунт