Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 491
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Моите килограми също ми се виждат много!Миналият месец като бях на ЖКи се премерих от 65кгпредният месец бях станала 69кг,това са 4кг за един месец и направо щях да припадна!Абе общо взето за 6месеца +8кг ми се виждат множко Outta Joint Tired!Така че Морова и на мен са ми проблем.Жк то ми каза да огранича сладкото и тестеното,да ям повече плодове,ама немога,защото умирам за сладко Tired,е опитвам от една седмеца пък ще видиме на 13.03 колко съм качила още Simple Smile

# 601
Ще се радвам,ако наистина се засечем Петето2006!На теб кога ти е термина?Моят е на 16.06 newsm44

# 602
  • Русе
Честита баба марта, да сме румени, засмени, живи и здрави!
Евелинка, честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов, късмет и юни месец едно здраво и хубаво бебенце!  happy bd
Линко, ще се радвам да се видим. Но за мен като че ли, ще е по-удобно да е или съботен или неделн ден, защото ми е трудно предвижването, а така мъжо ще ме кара напред назад с колата. За количкита коята съм харесала, има страхотна визия, но дали е качествена, нищо не знам. Аз затова питах Доминика да ми кажа дали знае нещо за марката, но явно не е прочела поста ми и ще и пиша на ЛС.

# 603
Относно килограмите и аз съм много, май вече са повече от 10  Sad Миналата път качих 30 килограма, но после ги свалих много бързо, та даже свалих и повече от 30, дано и този път да успея Praynig
Относноораждането - аз живот и здраве ще раждам в Окръжна, там раждах първия път, там работи моя лекар,а и след ремонта е доста добре.
Относно антителата за варицела, аз гиправих вчера сутринта в Института по заразнии паразитни болести и ми излезнаха след 13 часа пак вчера - тоест 4-5 часа.

# 604
Да на мен ми каза същото да огранича сладкото, но не може май. Аз също минавам 10-те, а много ми е тежичко определено. Въпреки, че по цял ден се движа, все още работя даже. И не ям много (или поне аз така си мисля). Надявам се, че ще ги сваля.

# 605
Относно килограмите и аз съм много, май вече са повече от 10  Sad Миналата път качих 30 килограма, но после ги свалих много бързо, та даже свалих и повече от 30, дано и този път да успея Praynig
Относноораждането - аз живот и здраве ще раждам в Окръжна, там раждах първия път, там работи моя лекар,а и след ремонта е доста добре.
Относно антителата за варицела, аз гиправих вчера сутринта в Института по заразнии паразитни болести и ми излезнаха след 13 часа пак вчера - тоест 4-5 часа.

Е какво стана? (Извинявай ако съм пропуснала да прочета)

# 606
Ще се радвам,ако наистина се засечем Петето2006!На теб кога ти е термина?Моят е на 16.06 newsm44

Моят е  на 06.06. ама 10 дена разлика не са много. Може и по стаите да се засечем Wink Живи и здрави само, че има още доста време и мъжът ми все ми се кара да не говоря така предварително  Embarassed

# 607
Петето2006  наистина има още време,но и това си е така 10 дена са си 10 дена,може да родиме преди тях,а може и след тях!Всичко е божа работа!Само да сме живи и здрави дотогава наистина  пък може и да се засечем!

# 608
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.282123215194241.67596.1 … 947577&type=3
Момичета погледнете тук,ако поискате оригинална картичка за 8-ми март за вашите майки или приятелки. Някой ако си хареса може да ми пише  Simple Smile

# 609
Морова, да ти е жив и здрав рожденника!

Виталче, добре дошла!

# 610
Честита Баба Марта!!  Grinning Бъдете бели и червени, весели и засмени  Grinning.

Евелинка, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!   bouquet

Морова, да е жив и здрав и твоят мъж-рожденик!   bouquet

За раждането - аз май вървя към Св. Лазар. Много го мисля, защото имам много "претенции" според мнозинството лекари и болничен персонал, пък там ще ми ги изпълнят със сигурност (най-важната ми такава е бебето да е с мен от първата минута и после постоянно да си е с мен - дори и процедурите искам да му ги направят в мое присъствие - дори и да стигна до секцио).. Ще го мисля още де, че цифрата е далеч от малка (че и от нормална), но пък в крайна сметка си предпочитам спокойствието  Rolling Eyes.

Днес се срещах с моята дула и беше много приятно  Heart Eyes. Вече нямам търпение да раждам, че да станат нещата както си ги представям  Mr. Green

За килата - и аз много съм качила - не знам колко точно, че вече един месец не съм се теглила, пък и почнах да се тегля не точно в началото, ами като се записах на ЖК, което беше към средата на януари - това не помня в коя седмица съм била, ама не е било в началото баш  Laughing. Но със сигурност ще кача повече кг отколкото с баткото  Confused. С него качих 11, свалих 4! в родилното, после си ги наваксах, че и отгоре... Свалих 5-6 като ми дойде за пръв път М, останалите 10 - като тръгнах на работа, в рамките на половин година.. Та предполагам, че и сега ще си стоя слонче дълго време, ама.. ще видим Simple Smile.

Момичета, през март организираме няколко срещи/лекции за кърменето в 4 града - София, Варна, Плевен и Благоевград. Ето тук можете да прочетете повече информация - кога, къде, на какви теми.. Добре сте дошли!  Hug

# 611
Оф тези килограмииии. Аз съм качила до сега 8-9кг. Не съм много сигурна, защото не знам точно колко съм била когато забременях. Днес се мерих и съм 71кг. и малко. Доктора каза, че е добре, защото съм висока 180см. Ама на мен ми се струват много близо 3 кг. за един месец.

# 612
Момичета аз съм качила 5кг днеска се вмерих в сестра ми.На мен ми се струва нормалко.Искам да ви покажа една обява която на мен много ми хареса Wink   http://prodavalnik.com/abc-desing-3-tek-2011-godina-i4053442

# 613
Привет отново,

морова, да ти е жив и здрав рожденика!

сием, може би трябва повече да се пазиш и да си почиваш! Стискам палци да нямаш повече зацапване!

нади79, съчувствам ти! Аз с дъщеричката ми съм се разделяла само за 2 нощи досега, откакто се е родила. Беше отишла на планина с баба си и дядо си. Е, побърках се направо, ужасно ми липсваше!

на Петя отговорих на лични, но и тук да кажа, че не препоръчвам количката.

За килограмите - до тук съм +7  ooooh! Ама и корема си го бива - линко да каже какъв ми е голям  Laughing

ХУбава вечер на всички Wink

# 614
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА,желая ви късмет в дните и блясък в очите,усмивка на лицето и любов в сърцето!!!!!

За килограмите и аз съм адски много  Embarassed +12кг вече  Shocked Като бях бременна със сина ми качих 36кг,които свалих за около 4-5месеца най-много,надявам се сега да не кача толкова и отново лесно да ги сваля!!  Praynig Като сравнявам двете си бременности,през тази определено качвам по-малко  килограми.

За раждането аз съм се насочила към Майчин дом,там родих сина си и останах много доволна,не бях с избор на екип,но за сега се колебая все още,защото имам възможност да раждам при лекарката,която следи бременността ми

Прекрасна вечер и весел празник на всички!!!

Евелинка  newsm59
Морова,честит ти рожденик  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт