Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 489
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дани, прекрасни новини от ЖК! Колко си слабичка страхотно!   bouquet

Аз корем голям нямам, но ка4их 8 кила простоооо унемях като ме измериха. Много ми докривя.

Усмивчице,
аз ще гледам да дойда тук - 15 март, четвъртък, от 11 ч., лекция „Начало на кърменето“ в “Естествено“, ул. „Тодор Стоянов“ 27, ет. 3, ап. 11.
Живея на 30 метра от там. Дано пак не забравя, както обикновенно. Работа, у4илище за родители и тооо с моя бременен мозак...  ooooh!

# 616
Linko, Ewelinche видяхте ли обявата?

# 617
  • Бургас
Честита баба Марта! Бъдете, живи и здрави!
Честит рожден ден на рождениците! Всичко най-прекрасно ви желая!

Аз днес бях на преглед. Всичко с бебко е наред. Расте си, мърда си, сложило си е раичките пред лиицето. Видяхме и аортата и всички кости. Върви си с няколко дни напред, но мисля, че това си е нормално.

# 618
Честита Баба Марта и от мен! Simple Smile

Да сте живи, здрави вие и вашите семейства, много радости и успехи в бъдещите начинания!

http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/02/27/c595ff7e09.jpg

# 619
За килограмите -   аз май съм най-много от всички +14 - от 54 преди да забременея - сега 68.  И до скоро ужасно ме смущаваха, особено някой доброжелател като почне да ми ги коментира. Но сега такива доброжелатели ги правя на 2 стотинки.  Не мисля, че се тъпча или ям кой знае какво. Каквото си натрупам - за мен ще си е. Да му мисля после как ще ги свалям. Но да се тормозя повече по въпроса категорично отказвам!

Имам въпрос за количките - като ще имаме ранно летни бебчета, трябва ли ни количка със зимен кош? Една позната ми каза, че нейната я е избирала без такъв /за юлско бебе/, защото до зимата вече може да е окъсял, а пък и бебето ще е вече по-голямо и нямало нужда.  newsm78

# 620
Ivy4ka доколкото поне аз разбрах от мнението на другите мами, този кош е излишен. Тази количка, която аз съм си избрала има напълно легнало положение, което мисля че ще ми свърши работа Simple Smile

А за килограмите и аз вече съм + 8, като за последния месец съм качила 2, а досега вървяха все с по 1 плюс.... но явно занапред ще е така, какво да се прави - после ще му мислим Confused

# 621
За килограмите -   аз май съм най-много от всички +14 - от 54 преди да забременея - сега 68.  И до скоро ужасно ме смущаваха, особено някой доброжелател като почне да ми ги коментира. Но сега такива доброжелатели ги правя на 2 стотинки.  Не мисля, че се тъпча или ям кой знае какво. Каквото си натрупам - за мен ще си е. Да му мисля после как ще ги свалям. Но да се тормозя повече по въпроса категорично отказвам!

Не обръщай внимание на коментари и не се притеснявай за килограмите,аз също качвам много!!! Беше ми писнало да чувам -Лелеее ама много си качила,ужас,храни се по малко и всякакви подобни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Качих 36кг и си ги свалих без особени усилия Peace Сега знам,че колкото и да кача,пак ще ги сваля,пък и аз си ги нося все пак и не допускам подобни изказвания!!   bouquet

За количката- и аз се колебая,имам количка от сина ми без зимен кош,който също е роден Май месец и не ми беше необходим такъв,а за зимата има порт бебе със чувал,който се закопчава на самия порт плътно и ми вършеше работа!! Иска ми се да си купя количка само защото сега ще имаме момиченце и искам розова количка,но са безмислени разноски при положение,че моята количка е като нова,но синя. А  и искам да споделя,че количката я ползвах едно лято и една зима и след това минахме на летна количка.  Peace

# 622
Аз пък за пореден път да кажа че това не е зимен кош и няма нищо общо със зимата ното със сезона !!!Коша за новородено за мен е задължителен!Бебето до 6тия месец трябва да лежи под определен градус а не в комбинирана количка,аз не бих си сложила бебето до 6-8 месеца дори в лятна количка!

# 623
fiore kameliq, щом синята количка е новичка, защо не я продадете? Аз се замислям дали да не поразгледам и някоя втора употреба. Но пък от друга страна много искаме и второ бебче някой ден живот и здраве, така че може и нова в неутрален цвят... Имаме още малко време да помислим.

# 624
  • София
Ами аз за килограмите пове4е се стреснах от това 4е на 3-ти Януари когато съм била на преглед съм била +1.600
Февруари не ме мериха, и сега съм +8. Тоест от 3-ти януари досега съм ка4ила 6.400 което прави за 2 месеца по 4 кила на месец! Доки каза 4е това е от залежаването след болницата, защита на организма също така, ама аз в живота си по4ти никога не съм стигала 50 а сега по 4 кила на месец  #Crazy и то без видимо голям корем  ooooh! нещоооо съвсем се бъгнах  Tired

За коли4ките, все си мисля 4е този кош е за новородени НО зимни бебета. Тъй като е по затворен и пази по добре завет. А пълно легнало си върши работа за лятно. Но това е което знам аз от моите приятелки. Все пак не съм компетентна, с първо дете  baby_neutral

# 625

За коли4ките, все си мисля 4е този кош е за новородени НО зимни бебета. Тъй като е по затворен и пази по добре завет. А пълно легнало си върши работа за лятно. Но това е което знам аз от моите приятелки. Все пак не съм компетентна, с първо дете  baby_neutral
Аз съм на същото мнение. Въпреки, че родих ноември количката ми не беше с кош за новородено, а
комбинирана и с едно порт бебе вършеше перфектна работа. Но всеки има различни предпочитания ,затова и на пазара модели всякакви.

# 626
Благодаря на всички за топлото посрещане и Честита Баба Марта.  Hug
Момичета, вчера си направих кръвни изследвания и се оказа, че лимфоцитите са ми завишени на 10.4, а гранулоцитите на 76%. Хематоложката ме стресна, че причината е възпалителен процес и след три седмици трябва пак да си правя изследвания, но този път по-подробни. Някоя от вас сблъсквала ли се е такива състояния?
Относно килата, съм качила може би 6-7кг., но и да кача още много, за мен е по-важно бебока да ми е жив и здрав.
Виждам, че обсъждате темата за раждането, аз съм от Бургас, но смятам да раждам в София в Майчин дом. Това е , че там нямам връзка с никой лекар. Вие можете ли да предложите добри специалисти?
Всъщност споменаха ми за д-р Найденов. Имате ли инфо за него?
Естевствено до тогава има много време и това е причината и да не се задълбочавам в подробности. Да дойде края на м.Април, пък тогава ще го мисля и ще правя уговорки. newsm78
А за покупките смятам всичко да купувам едва след като ни изпишат.

# 627
  • Бургас
Благодаря на всички за топлото посрещане и Честита Баба Марта.  Hug
Момичета, вчера си направих кръвни изследвания и се оказа, че лимфоцитите са ми завишени на 10.4, а гранулоцитите на 76%. Хематоложката ме стресна, че причината е възпалителен процес и след три седмици трябва пак да си правя изследвания, но този път по-подробни. Някоя от вас сблъсквала ли се е такива състояния?
Относно килата, съм качила може би 6-7кг., но и да кача още много, за мен е по-важно бебока да ми е жив и здрав.
Виждам, че обсъждате темата за раждането, аз съм от Бургас, но смятам да раждам в София в Майчин дом. Това е , че там нямам връзка с никой лекар. Вие можете ли да предложите добри специалисти?
Всъщност споменаха ми за д-р Найденов. Имате ли инфо за него?
Естевствено до тогава има много време и това е причината и да не се задълбочавам в подробности. Да дойде края на м.Април, пък тогава ще го мисля и ще правя уговорки. newsm78
А за покупките смятам всичко да купувам едва след като ни изпишат.

Дусинда, аз съм от Бургас и мисля да раждам в "Дева Мария", за сега съм се спряла на д-р Ризова! Ти защо не искаш да раждаш в Бургас?

# 628
Благодаря да на всички за пожеланията! Честит рожден ден и на мъжа на Морора!  Hug

baby 06.2012, извинявам се, нямам много време да се ровя назад и не съм я видяла. Сега пак ще мина на задните страници и ще я видя! Simple Smile

Поправка: baby, видях обявата, хареса ми. Аз обаче понеже за по-нататък мисля да си имам и още едно дете, а защо не и повече, стига да имам възможност да ги гледам. И за това съм се спряла на лилав цвят.  newsm03

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 22:37 от Ewellinka Vitaminka

# 629
fiore kameliq, щом синята количка е новичка, защо не я продадете? Аз се замислям дали да не поразгледам и някоя втора употреба. Но пък от друга страна много искаме и второ бебче някой ден живот и здраве, така че може и нова в неутрален цвят... Имаме още малко време да помислим.

Защото преди 4години я купихме за 800лв,а сега видях същата в продавалник  за 200лв,които ще са ми прекалено малко за нова количка.Комбинираните колички варират между 400 и 800лв-нормални цени,разбира се има и много по-скъпи.Не зная как да процедирам... newsm78 ,хем искам да си купя нова,хем не ми се дават толкова пари за нещо което имам.

Общи условия

Активация на акаунт