Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 382
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Макче , да оздравяваш ! Hug Hug Hug

# 631

Да питам аз , нямате ли травми след такива маратони ? Thinking

Къв маратон Хепи  Thinking това си е нормално, 1.30h.-2h.Травми няма, бъди сигурна. Peace
Какво си представяте за тези 2 часа, примерно  Wink интересно ми е  Laughing
Мак бързо оздравяване  Hug
И много лошо това с липсата на болничен, аз пък здрава си зимам като имам работа  Mr. Green

# 632
  • Не от София.
Макова,да ви имам фирмата-без болнични  smile3515
Бих пуснала един сигнал да ги проверят за туй,ама ша тъ оставя без работа и ша ми тупнеш още от сега да гледам снахата ,затова няма  smile3505
Бързо оздравяване.Хората са казали-с антибиотик една седмица се лекуваш,без антибиотик-седем дни.  Heart Eyes

П.П...и стига сте ме цитирали с тия 9 пъти...да не ви се оплаче човек,значи  Crossing Arms

# 633
П.П...и стига сте ме цитирали с тия 9 пъти...да не ви се оплаче човек,значи  Crossing Arms

Не съм те цитирала , Фиони ! smile3534
Даже бях забравила кой беше , ама ти се издаде ! newsm08

# 634
  • Не от София.
Не съм те цитирала , Фиони ! smile3534
Даже бях забравила кой беше , ама ти се издаде ! newsm08

Уффф....все си викам,че ми е голяма устата...Ей туй ми трябва май  smile3505

smile3506

# 635
Оп, завърнах се. Док каза, че няма нищо сериозно засега, но след като 1 седмица не съм се повлияла от симптоматичното лечение и се влошавам по-добре е да ми изпише АБ.
Болнични няма, да  Sad
Хепи, и оперирана съм била. След операция на коляното на седмия ден се върнах на работа - с патериците.
Фиф, и да звъннеш да ти кажа започва да не ми дреме. Тази работа започва да ми носи все по-малко ползи. До скоро търпях всичко, защото заплатата беше добра. Но от няколко месеца сме с намалени заплати, уж временно, и стоенето ми тук се обезсмисля. За тази заплата мога да съм на друго място, където ще има и болнични, и отпуската няма да е 5 дена годишно  #Cussing out Пък за снахата не се притеснявай, тя без майка си не мой да седи, така че няма шанс да ти я пратя, освен ако не искаш и двете да нЪ земеш  Joy Mr. Green
Брилче предполагам, че си представят кълба дим и трайни разкъсвания след 1,5 - 2ч. кекс, пък то токова си е нормално (за нас само явно). Аз пък им се чудя 10-15 мин. как им стигат. Като ще е за толкова хич няма да се цапам hahaha

Момичета благодаря ви за загрижеността цък

# 636
Брилче предполагам, че си представят кълба дим и трайни разкъсвания след 1,5 - 2ч. кекс, пък то токова си е нормално (за нас само явно). Аз пък им се чудя 10-15 мин. как им стигат. Като ще е за толкова хич няма да се цапам hahaha

Един виц по този повод :

Питат мацка : Ти след кекс пушиш ли ?
Тя мисли малко и казва : Па не съм се загледАла , може и да пуша ! smile3534

Та , поглеждайте се все пак ! hahaha Joy

# 637
Мараба,

За един ден ви изпуснах и запълнихте темата Naughty. Какви са тия приказки за кексове и 9-10 пъти, да не е дошла пролетта и аз да съм я изпуснала?! newsm78 Laughing
Мак, взимай антибиотиците докато е време, няма смисъл да се мъчиш. Между другото аз също съм работила във фирма, където не се гледаше с добро око на вземането на болнични. Взимаш болничен - режат ти от бонуса. Тук поне не ми правят проблеми за болничните, но с тая заплата намалена наполовина направо не ми се идва вече на работа. Дано ни потръгне с агенцията за преводи та да мога да си позволя да напусна и да се занимавам само  с нея, хем ще имам и повече време за детето, че в момента милото вече иска да е болно за да не ходя на работа и да си стоя с него вкъщи.

# 638
  • Не от София.
Фиф, и да звъннеш да ти кажа започва да не ми дреме. Тази работа започва да ми носи все по-малко ползи. До скоро търпях всичко, защото заплатата беше добра. Но от няколко месеца сме с намалени заплати, уж временно, и стоенето ми тук се обезсмисля. За тази заплата мога да съм на друго място, където ще има и болнични, и отпуската няма да е 5 дена годишно  #Cussing out Пък за снахата не се притеснявай, тя без майка си не мой да седи, така че няма шанс да ти я пратя, освен ако не искаш и двете да нЪ земеш  Joy Mr. Green

Макче,ми що стоиш тогава??Не знам как е по вашия край,но тук при нас работа много трудно се намира и забелязвам,че който намери си седи на г*за,понася неудобствата..само и само да не е на борсата.Да ти се не види и кризата, и всичко!  ooooh!

Къде се натрисаш и ти със снахата ,няма да ви осиновявам цялото семейство,я..сигурно ще искаш и пича да си вземеш и ще станееее.... smile3534  Па и да ти кажа-скорпионите ще ми дойдете в повече-аз едва с моя се справям  smile3506

# 639
  • София
Добър ви ден, девойки! Hug Hug Hug

Макче, да оздравяваш! Но фирмата ви верно плаче за една инспекция по труда да спретне проверчица Wink

Хепи, този виц ми е любим....Ама и девойките не казват тези два часа какво включват? И ние си представяме два часа като във влак - насам-натам..те може би визират и увертюрата?
Ха, по повод увертюрата...Знаете ли какво е ЦИП? Увертюра към операта "Вълшебната флейта" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ще ни сложат червена точка и това си е...
Фифи, ти ли си била онази с 9-те-пъти-ама-може-и-още? hahaha hahaha

# 640
  • Не от София.

Flushed ама повече не можех след това..

# 641

Видя ли Фиони , като сама се разкриваш , няма отърване ! smile3534

Морги , не казват бе , как ги уплътняват тези часове ? newsm08
Щото аз на онова , дето ти казваш , като във влака ( ама много си остроумна , Морги Heart Eyes )
максимум половин час да издържа , повече не ! Naughty

Кали , дано ти потръгне фирмата , мила ! Hug
А до тогава , щеш не щеш , ще ходиш и в другата ! Peace

# 642
Фиф, и при нас е така. Защо мислиш съм още тука. Освен това не смея да се оглеждам много, че шефа има страшно много познати, да не попадна на някой такъв, и той да разбере, че си търся друга работа. Искам да си намеря някак си, и тогава да му кажа.
И какво против имаш скорпионите  newsm78

Абе аз не съм засичала по часовник колко продължава цялата работа с увертюрата, влаковия ритъм, и поздравите на няколко езика, но не по-малко от 1,5-2ч., като увертюрата, както се сещате е най-кратка по време  Mr. Green

# 643
  • София
Хепинка, това за влака се сетих от онзи стар виц - "Всички сме за Пловдив" и ако не ме лъже паметта действието се развиваше във влака...(нема се сърдиш, ама вица е за Пловдив Wink Wink Hug) И оттам, по аналогия....Ама и девойките траят, Макова вика, че нямало да се цапа за 10-15 мин кекс. Що бе, Макче? Младежът да не машинист, та да те оцапа с машинно масло? Кексене е това, какво цапане Wink Wink Wink

# 644
Ааа , и аз щях да питам за цапането ! smile3502
Не ми стана ясно ? newsm03
Щото аз преди и след , задължително през банята ! Peace

Морги , как ще ти се сърдя ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт