Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 374
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Фури,
Ужас!!!

Мери

и моят БНД ме нарече "изрод гаден" след като се разделихме и това само ми помогна да осъзная, че ми е направил добро като ме е зарязал.
А моят ''долно куче'' ......... а до преди 3 дни твърдеше , че ме обича  Shocked

А "Мръсна курвалана" и "Боклучетина" как ви се струват? Идеални са за ник, а???
От неговата уста "изрод" си звучеше направо влюбено...

# 721
Аааааа, наистина по-добре други да ги търпят такива  Peace, как ли не, ние ще им гледаме децата, а те ще ни обиждат  #Crazy

# 722
Един ден ме няма, вие изписахте темата!  #Crazy Ся по никое време ще ме карате нов принцопад да търся и да ви пускам.  Mr. Green Ама първо се връщам да ви изчета и после.  Grinning  Peace

# 723
Фури,
Ужас!!!

Мери

и моят БНД ме нарече "изрод гаден" след като се разделихме и това само ми помогна да осъзная, че ми е направил добро като ме е зарязал.
А моят ''долно куче'' ......... а до преди 3 дни твърдеше , че ме обича  Shocked

А "Мръсна курвалана" и "Боклучетина" как ви се струват? Идеални са за ник, а???
От неговата уста "изрод" си звучеше направо влюбено...
Тъжно. За БНД не ми се говори, всякакви съм ги чувала от устата му, вкл. "курва" и то когато бях в напреднала бременност. Това се преживява. Ще мине.
Един единствен път за всичките години заедно, бившият ми ме е обиждал. Още боли. "Тъпа пу.ка" Cry

# 724
Леле, леле, леле! Цял ден бачкам по задачи, а нашите тук като се разкексилииии!  ooooh! И туй още преди да е дошла пролетта. Леле, мале!  smile3534
Разните теми в Клюкарника по въпроса за кексове-мексове само куфарите могат да ни носят на нас тукаааа
Бегай, бегай, мен ми се чини вече, че нашата лична си темичка по тоз повод ще вземе да я чете кой ли не и ще ни отиде уединението... Белким да си бяхме направили някакъв затворен форум, че поне като си изкарваме на показа гащите, че и тук дето е под тях, да си ги знаем само ние.  newsm47

Морги , не казват бе , как ги уплътняват тези часове ? newsm08
Щото аз на онова , дето ти казваш , като във влака ( ама много си остроумна , Морги Heart Eyes )  максимум половин час да издържа , повече не ! Naughty
Ама не сте прави, бре! Като му е хубаво на човек, "издържа" без проблем и часове. Wink  Mr. Green  Обаче без деца в спалнята!  Naughty Да си спят отделно и всеки по своите си задачи - те имат сън да наваксват, че да пораснат големи, а ние да си наваксваме с кекса.  Joy Децата не щяли да спят сами в стая, дрън-дрън - както ги свикнеш си спят.

Туй за крака и носове хич не важи всеки път, последният ми пример го доказва.  Embarassed

# 725
  • София
Камче, отсекъде се изложихме и развяхме гащурани...мани, мани... Embarassed Embarassed Embarassed
Тункването и днес продължава, ти какво мислиш Joy Joy Joy Joy

Девойки, кака отива да докопа някое филмче да гледа...Снощи що ми трябваше да гледам една психария...та днес ще промень жанра...
Айде, който ша се тунква - да действа.... Wink Wink Wink На останалите лека и мека Hug

# 726
Лека , Морги  Heart Eyes

Аз в събота се нагледах на психарии. Бях се наточила да гледкам комедийки, ала -бала, ама нали мъжо отговаря за филмите. И като ги запуска, едни такива, за оня свят, множко ми дойдоха. Идваше ми тоя моя да го bash

# 727
Добро утро ! Heart Eyes

Пепинка !

Честит

Хубав и успешен ден ! Hug

# 728
  • София
Здравейте  Hug,

Предложението на Кам и аз го обмислям за затворения форум, че се притеснявам че ще ни развяват из клюкарника и т.н Много му отпуснахме края, ама на сърце като му е леко, устата няма затваряне еле моята  Embarassed.

Мери  Hug, тоя твоя е ужасен, пожелавам на всички като моя БНД чувам го 2 пъти в месеца и толкова, през останалото време липса. Ей и за това спрях да се натискам да ги взима малките - на сила хубост не става.

Гери, аз мислих че моя е единствения дето спи с майка си, те тяхното от икономии, да не се отоплява другата спалня doh, и при положения че хола е свободен и топъл.

Ох, забравих кафе и закуска

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 09:19 от Furia

# 729
Добро утро Hug

Хепи

Фури, мерси за кафето и закуската Heart Eyes

# 730
Добро утро  Heart Eyes

Фури  Two Hearts мерси за кафето и закуската, аз ще добавя само компания към тях.

Пепи  newsm76 (ай ни съ сърди  Mr. Green)

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 10:05 от Мак

# 731
Макова, що ме пренебрегваш smile3518

# 732
Пепиии , много сладко жабче ! Heart Eyes

Тук пак вали сняг ... Weary

Фури , мерси за кафето и закуската , а на Макчето - за компанията ! newsm51

Макче , по-добре ли си днес ?

# 733
Хепинка и при мен вали smile3511

# 734
Предучилищната на 5 ли почва Thinking  Аз не познавам такива. А пък, че малко се преувеличава е вярно. Като се разбере за дете, кърмено до 2,5 години и оп, то предучилищна вече hahaha

На мен ми беше много гадно, докато кърмех, щото майка ми все ме питаше кога ще спирам. Много съм я кърмела вече и тн. Не че бих се повлияла от подобно мнение, но това е деликатна тема. Не са приятни такива коментари

Пепи, аз моята я кърмих до една година и всички вкъщи ме питаха кога смятам да спирам с кърменето, че вече е голяма.  #2gunfire. Много се дразнех тогава, да не говорим, че още след шестия месец взеха да ми мрънкат близки и не толкова близки, включително и личната й лекарка, че било достатъчно кърменето.

Общи условия

Активация на акаунт