Лидл ::13::

• 97 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вече и в понеделник ще има нехранителни прИмоции. Сигурно заради това тези за четвъртък са толкова постнички.

кой го каза? в магазин ли? на сайта нищо не виждам....

# 286
  • софия
Вече и в понеделник ще има нехранителни прИмоции. Сигурно заради това тези за четвъртък са толкова постнички.

кой го каза? в магазин ли? на сайта нищо не виждам....
В хартиената брошура  Simple Smile и в on-line брошурата също (виж от 11 стр.  Wink) Ще има гофретник, кутия за торта, купа за разбиване и разни други.

А някой да е купувал апарата за кръвно - знам 4е дигиталните на са мн то4ни ама все пак...

Не са точни тези, които са за китка Peace Този, ако е хубав, би трябвало да е точен. Цената му е добра, като гледам могат да се запазват данни от измервания. Съобрази само големината на маншета.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 10:23 от zvanche

# 287
  • Пловдив
А някой да е купувал апарата за кръвно - знам 4е дигиталните на са мн то4ни ама все пак...

Ползвам такъв апарат от миналогодишна промоция. Нямам забележки , а го експлоатирам всеки ден Peace

# 288
  • София
Звънче мерси

# 289
Унгарската наденица и ние не я харесахме - ужасно мазна, а и на вкус няма нищо общо с Петрохан-а  Sick

От понеделник ще има дамски стреч дънки. Това същите дънки, които ги хвалехте ли са или са други  newsm78

# 290
  • о`майна лунна нощ е
Йо-хо-хо ... и бутилка "бейлис". В понеделник ще се засечем по магазините  Mr. Green
Хмх, както мрънках, че нищо не съм харесала и .... май пак ще се минава от там.  ooooh!
Ликьорче, корнфлекс, кутията за торти, кашкавал ....

# 291
В събота - сиренце "Ливади"!
Все по-малко пазарувам от магазина.
Шипковият мармалад и в бурканче не става.

# 292
  • Варна
Йо-хо-хо ... и бутилка "бейлис". В понеделник ще се засечем по магазините  Mr. Green

нали? и аз това си казах току-що... ще има убийства в понеделник  Crazy (планирам преди работа да отскочим)  Mr. Green

# 293
Шипковият мармалад и в бурканче не става.
newsm26

# 294
  • софия

нали? и аз това си казах току-що... ще има убийства в понеделник  Crazy (планирам преди работа да отскочим)  Mr. Green
Уффф, срам ме беше да го напиша Wine Glass

# 295
  • о`майна лунна нощ е
Алкохолици  Joy
Забавно е  Hug Хич не си и мисля, че сме такива пиячки, ама за настроение ....

Спасих си масажиращата възглавничка от поход до Бургас и вчера пак ми се наложи да си пообщуваме с нея. Ми, по-леко ми е - внушение или реално действие ... няма значение.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 11:19 от `ТуиГ

# 296
  • Варна
Алкохолици  Joy
Забавно е  Hug Хич не си и мисля, че сме такива пиячки, ама за настроение ....

Тъкмо за 8 Март да се почерпим. Ама да не се точим прекалено - току виж отидем - пък няма да има.  Tired

# 297
  • Пловдив
Звънче, благодаря за инфото.

# 298
Алкохолици  Joy
Забавно е  Hug Хич не си и мисля, че сме такива пиячки, ама за настроение ....
Аха, ела ме виж в какво блаженство изпадам като отворя ликьорчето  Crazy
Съмнява ме, че рафта ще е празен, както стана с бутчетата  Outta Joint

# 299
  • велико търново
Имам нужда от тренчкот ,но цената и на мен не ми се нрави.Същото и с чадъра който е с ветро устойчива система мой те все ги обръща вятъра и се чупят .Последният с замах ги изхвърлих в блиската кофа.
Зърнестото прясно сирене вече го отказвам ,а и е с нова цена 1,25лв  /беше 1,19лв./
Кашкавала и той е доста ммммммм 4,49лв.  само за 350 гр. ?
Кутия за торти и сладкиши е по евтина в магазините за домашни потреби.Както и купа за разбъркване от Пенни например за 6 лв. .
Въпреки всичко си оставам фен на Лидл и ще пазарувам от там . Simple Smile Wink
Благодаря ви момичета ,че споделяте в темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт