ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 633
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Нещо не се справих с публикацията, моля да ме извините

# 61
А тези последните спойлери дали са от ABC?  newsm78
Противоречат на тези, които вчера обсъждахме, конкретно за смъртта на някой от главните герои...а за тях пише, че източникът е ABC  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 16:56 от desex

# 62
Напълно съм съгласна с mamakaty!!! Всички търсите някакво израстване в героите, което няма как да стане! Така е и в реалността! Най-трудното нещо е човек да се промени, не просто да избяга от същността си, а да се промени напълно! Линет за 20 години с Том не се промени, няма и да се промени, тя си е такава и реакцията й, когато разбра за детето на Джули и Портър беше същата като нейната всеки път, когато разбираше, че е бременна!!! Сюзън винаги си е била голямото бебе, което не може да се справя само и винаги така ще остане, за това и смени толкова мъже!!! Габи пък, ако ще 100 деца да роди, ще си остане кокетката, егоистката, вечно мрънкаща за нещо!!! А Бри, след всички неща, които й се случиха, това, което сценаристите направиха с образа й, не е измислено, а напълно реално! Това се казва депресия и всеки човек я изживява по различен начин! Не съм съгласна, че сценаристите са променяли непрестанно образа й! Всичките "лица" на Бри, са следствие от всички неща, които тя преживя и сценаристите явно добре са разгърнали психологията, защото нещата, които се случват със всеки един от героите са напълно реални и адекватни!!! За това много харесвам "Отчаяни съпруги", защото не е просто филм, а показва нещата, такива, каквито са!  smile3501 Няма нищо чудно и в реакцията на Орсън, не си ли спомняте, че именно Бри го накара да се предаде на полицията, после скандалите около съдружието му с нея... Мисля, че доста й е насъбрал! Той просто се е появил в неподходящо време на неподходящо място и сега използва това, за да си отмъсти (ИМА ЗА КАКВО)!!!

# 63
По-добре едва ли мога да го кажа от tessy_13  Peace

# 64
  • До морето
Напълно съм съгласна с mamakaty!!! Всички търсите някакво израстване в героите, което няма как да стане! Така е и в реалността! Най-трудното нещо е човек да се промени, не просто да избяга от същността си, а да се промени напълно! Линет за 20 години с Том не се промени, няма и да се промени, тя си е такава и реакцията й, когато разбра за детето на Джули и Портър беше същата като нейната всеки път, когато разбираше, че е бременна!!! Сюзън винаги си е била голямото бебе, което не може да се справя само и винаги така ще остане, за това и смени толкова мъже!!! Габи пък, ако ще 100 деца да роди, ще си остане кокетката, егоистката, вечно мрънкаща за нещо!!! А Бри, след всички неща, които й се случиха, това, което сценаристите направиха с образа й, не е измислено, а напълно реално! Това се казва депресия и всеки човек я изживява по различен начин! Не съм съгласна, че сценаристите са променяли непрестанно образа й! Всичките "лица" на Бри, са следствие от всички неща, които тя преживя и сценаристите явно добре са разгърнали психологията, защото нещата, които се случват със всеки един от героите са напълно реални и адекватни!!! За това много харесвам "Отчаяни съпруги", защото не е просто филм, а показва нещата, такива, каквито са!  smile3501 Няма нищо чудно и в реакцията на Орсън, не си ли спомняте, че именно Бри го накара да се предаде на полицията, после скандалите около съдружието му с нея... Мисля, че доста й е насъбрал! Той просто се е появил в неподходящо време на неподходящо място и сега използва това, за да си отмъсти (ИМА ЗА КАКВО)!!!

По принцип съм съгласна с тезата, че човек не се променя, но идеята е, че човек пораства, нали. Да не се лъжем, че това били реални ситуации, глупости на търкалета. Тези реакции и диалози подхождат повече на някой тийн сериял и герои, отколкото на 40 и кусур годишни жени. Съпругите стартираха, когато бях 10ти клас и искрено се забавлявах и на заключената отвън гола Сюзън, и на търкалящата се с младия любовник Габи, и на всичко останало. Обаче, не мога да приема, че аз за 8 години мога да се променя толкова много, а пък те за 13 (нали прескочиха 5) хич. Извинявай, ама на тези жени животът им предложи толкова много, че досега трябваше да са събрали мъдрост за 5 живота напред. Да, може би във всеки сюжет има малко истина, но е толкова преекспонирано и хиперболизирано, че чак мирише на пародия. Още по- тъпо става когато повечете сцени имаш чувството, че си ги гледал.
 Ами пиянството на Бри, говорим за алкохолик, за Бога, тези сценаристи направо се гаврят с хората, които имат този проблем и семействата им. Или явно наистина не знаят, че когато алкохолик започне отново да пие- то не става с напиване в 10 вечерта, за да се намериш нещо за забавление и в 4 сутринта, алармата звъни и ти с целия си разсъдък ставаш и се криеш от съседите. Или в един момент си пияна, а после Орсън ти прави чай и ти пак си перфектната Бри.  Ама забравих те това с алкохола го имат за нищо- и Андрю, и Карлос, всички са пияници, в тоя филм, да не говорим, че се алкохолизират за 1 епизод, после пак за толкова се оправят.
 Просто казвам, че за уважаващ себе си филм, с огромен бюджет, големи звезди и милиони зрители е малко несериозно да имат такива огромни пропуски. Сума ти неща започнаха и ги оставиха недовършени.

# 65
Нормално е да се промениш от десети клас насам.Ти си била тинейджър и е невъзможно по един или по друг начин да се промениш.Когато вече си възрастен,там вече песента е друга...тялото ти и начинът ти на мислене не търпи такива експлоадиращи промени като в тинейджърска възраст...

# 66
  • До морето
Е, явно няма да се разберем, дадох пример със себе си, без това да е меродавно. Пак казвам, на тия женици им се струпаха толкова неща за десетина години и те нито веднъж не подходиха, на базата на опита, който имат, ама както и да е. Наясно съм, че това е просто филм, но не съм съгласна, че показвал реалните неща от живота, животът е много по- различен от това, което ни показва Марк Чери. Неговото вече прилича на театър хумореска. Достатъчно е да се погледне първата страница на тази тема и де се прочете превюто на сезоните, след 5ти всичко е боза и смукано от пръстите, но здраве да е, ще ги погледаме още десетина серии и после старите сезони, за да си оправим вкуса.

# 67
Нормално е да се промениш от десети клас насам.Ти си била тинейджър и е невъзможно по един или по друг начин да се промениш.Когато вече си възрастен,там вече песента е друга...тялото ти и начинът ти на мислене не търпи такива експлоадиращи промени като в тинейджърска възраст...

Именно!!! Един тийнейджър се променя всяка година! Докато една 40-годишна жена вече се е оформила като личност (предполагам)! И на 45 пак ще си е същата, даже имам наблюдения, че колкото повече и мъжете, и жените се доближават до 50-те, толкова повече се вдетиняват и правят глупости! Много странно, но факт! Но прекалено започнахме да задълбаваме и да правим психологически анализ на филма! Просто на едни им омръзва, на други - не!

# 68
  • До морето
Но прекалено започнахме да задълбаваме и да правим психологически анализ на филма! Просто на едни им омръзва, на други - не!

Именно!

# 69
 spam2

Хайде да развеем бялото знаме, а?  Wink Всеки си има право на мнение и отношение към филма. Важното е, че всички ни обединява това, че го харесваме и гледаме.  Hug

# 70
spam2

Хайде да развеем бялото знаме, а?  Wink Всеки си има право на мнение и отношение към филма. Важното е, че всички ни обединява това, че го харесваме и гледаме.  Hug

ДА!ДА!ДА! АЗ МНОГО ГО ХАРЕСВАМ  moresmile
Аама уча психология и малко се поувлякох! Извинявам се, ако съм обидила някой! smile3525

# 71
  • София
Скрит текст:
Малко поправки по превода на спойлърите: Габриел не се преструва на известна личност, а казва че не е омъжена, за да може да флиртува с някакъв мъж, за да го убеди да купи.
За Майк - не става ясно дали е жив или умрял - личното ми усещане е че умира. Казва се, че Сюзън мисли, че е имал връзка, а после се среща със сестра му. Ако не е на погребението, откъде ще изникне тази никому неизвестна сестра на Майк  newsm78

# 72
Привет момичета Hug,записвам се и започвам да ви следя.Сериала е много хубав и интерес го следя,съжалявам че толкова късно ви открих.

# 73
Какво става с Том Скаво след като се разделят с Линет? С Рене ли се събират?

# 74
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Не, той си намери нова приятелка, която ми е ужасно противна. Двамата бяха заминали на пътешествие до Париж, в следващата серия трябва да го дадат.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 01:58 от Charles_Brady

Общи условия

Активация на акаунт