ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 588
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, няма ли субтитри? Назад мернах едни, но вече ги няма...
Има читави в DMCA-removal-from-Google

Благодаря.   bouquet

# 646
След убийството на Майк, колко епизода излязоха, защото последните 10-15 дни съм затрупана с работа и хич не следя нито тема, нито сериал?

След убийството на Майк  следва епизодът, в който показваха погребението му и какво всеки един си спомни за него. След това има още един епизод (от тази неделя). Значи общо са два.
Приятно гледане!   bouquet

# 647
Има ли някой със същия проблем като мен? От 16ти епизод насам, от Замунда с Флашгет не ми се теглят епизодите-дава ми грешка.  Crossing Arms Пробвах всички версии на Флашгет-не става. 15ти и назад си ги тегли без проблем, както и всякакви други филми.  newsm78 Вие какви програми за download ползвате?
Аз съм с BitComet,нямам проблеми.Тегля от замундата.Моят съвет е да теглите Desperate.Housewives.S08E18.720p.HDTV.X264-DIMENSION.torrent ,815 мб е,обаче качеството е много по-високо.

# 648
# 649
Относно турската "версия" на ОС , принципно не е лошо че са взели такава концепция, но да копират чак целия сериал и персонажите и случките и събитията ми идва в повече. Далеч по-интересно щеше да е да измислят нещо тяхно си, а само да ползват концепцията , както казах.

Относно евентуалния финал с комата на Мери Алис, би ми било интересно как ли щяха да са се развили събитията в реалността иначе...

# 650
Финалът с комата на Мели Алис не ми харесва.Ако се окаже така ще се чувствам излъгана.Предпочитам цялата улица да натикат в затвора пред финала,за който се говори! Angry

# 651
Финалът с комата на Мели Алис не ми харесва.Ако се окаже така ще се чувствам излъгана.Предпочитам цялата улица да натикат в затвора пред финала,за който се говори! Angry

И на мен не ми харесва. Много глупаво ще стане, а и ми напомня за "Как се запознах с майка ви". #2gunfire ooooh!

# 652
Ето това за мен ще е чудесен финал. Мери-Алис в кома,фантазираща си всички тези случки от последните години.След което ще се събуди от кома и съпругите ще бъдат представени с 'оригиналните' им битиета.
Например Линет въобще да не е перфектна майка на 5 деца,а реално да е майка на 1,което дори не знае как да гледа.Брий,която няма да знае да наготви и едно обикновено ястие.
Солис да се окажат помощници в нечия чужда,скъпчийска къща.... ей такива си ги умувам.

Вие да намирате някакъв друг,от посочения, логичен завършек? (защото аз не виждам такъв)

Лост е съвсем друг жанр и публика.Вярно е,че работиха по много сюжетни линии и накрая стана тя,каквато стана,но пък - години след финала,хората продължават да говорят,да умуват..Е,ако на това не кажем брилянтен сюжет и мега успешна продукция... Wink

Ако ще се събужда от кома, горният вариант най-много ми допада  Laughing

# 653
  • Добрич
http://www.tvguide.com/news/desperate-housewives-secrets-39586.aspx

Във втория абзац пише, че Мери Алис е в кома и всичко още от първият епизод е плод на фантазиите й. Тя дори не познавала съседите си, само ги е гледала от далеч и си е представяла какъв е животът им.

А и статията е от 9 октомври 2004г., явно идеята от самото начало е била такава...
А това, което го пише надолу?  Тотално се обърках.....

О да, аз изобщо не погледнах надолу, извинете ме. Видях удебелените букви, че Мери Алис всъщност е в кома и хайде  Embarassed но от гласуването кое ли е спечелило Thinking На мен най-много ми допада варианта с комата, затова се и подлъгах без да чета цялата статия Rolling Eyes

# 654
Ако Мери Алис наистина се окаже в кома,това ще е най-глупавия край наистина!!!

# 655
Ей сегичка,къпя ся и сядам да гледам и аз епизода  Wink

# 656

И на мен не ми харесва. Много глупаво ще стане, а и ми напомня за "Как се запознах с майка ви". #2gunfire ooooh!
Може ли да ми кажеш дали се разбра коя е майката в "Как се запознах с майка ви,че не знам кой сезон изгледах ,ама нещо ми станаха безинтересни

# 657
  • До морето

Може ли да ми кажеш дали се разбра коя е майката в "Как се запознах с майка ви,че не знам кой сезон изгледах ,ама нещо ми станаха безинтересни

Хаххааа, и аз отворих ИМДБ да видя дали е свършил, ама видях, че в момента върви седми сезон, значи още не е ясна майката. На мен ми станаха досадни вече

# 658
Аз защо разбрах, че е свършил, и то точно по този начин. Rolling Eyes
Както и да е - за мен това беше абсолютно безумен сериал. Още на 3тата серия спрях да го гледам. Whistling Феновете да ме извинят - нищо лично.

# 659
  • Ню Йорк

Хаххааа, и аз отворих ИМДБ да видя дали е свършил, ама видях, че в момента върви седми сезон, значи още не е ясна майката. На мен ми станаха досадни вече

Не е свършил и не се разбра коя я майката Wink

Общи условия

Активация на акаунт