Първи срок минах аз, ах колко ми е лесно в ПЪРВИ клас - 2011/2012г.

• 53 953
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Честита Баба Марта!
Мнгого здраве на всички!
Да сте румени и засмени през цялата година!

# 166
Честита Баба Марта и от нас! Hug

# 167
  • София
Честита Баба Марта! Баба Марта носи пролетта , здравето, щастието и радостта! Бъдете весели засмени и от любов окрилени!

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 09:30 от Джили

# 168
  • София

Честита Баба Марта!

# 169
  • Страната на чудесата
Честита Баба Марта!
Нашата първокласничка вчера я преместили на друг чин, защото много говорели с момиченцето, с което седят.Тя го приема много трагично, но всъщност госпожата ми сподели, че е влошила и писането, четенето, изобщо-не се влияе добре от това дете.Така,че аз съм доволна от стеклите се обстоятелства WinkВчера много и говорих и за вашите много бързо четящи деца, тя така се нахъси, че вечерта ми чете приказка преди сън и днес си сложи книжката за занималнята, да си чете. Да видим, докога ще я държи ентусиазма Thinking

# 170
  • Варна

Аз ако няма домашни, не я карам да прави нищо. Нека почива, има време да се товари.

И аз така.  Peace

И аз. Party

# 171
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 172
Баба Марта бързала ... Wink))

Бъдете здрави, бели и червени и много засмени!!!

# 173
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА.

# 174
Честита Баба Марта, момичета! Да сте весели, засмени, бели и червени, и вие, и малките ви - големи първолачета  Hug
Тя, при нас беше същото. Няма смисъл да седи там цял ден, а вечер да доучваме.

# 175
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644622.0
ако ви е по удобно, отговорете ми тук, ако желаете Grinning
И, честита баба Марта!

# 176
  • Чикаго / София
Честита Баба Марта и от мен!Здрави и засмяни да сте всички!

Днес Лъчи занесе в училище за всяко детенце мартеничка - гричничка направена от нас с бележка с кратко описание за празника. Даде и на учителките си мартеници и един лист на който бях написала какво празнуваме и какво символизират мартениците в България. Всички деца много са се зарадвали и са си вързали гривничките, а учителките й са били във възторг. Чели са листа на целия клас и са си носили мартеничките цял ден. Пратили са и благодарствено писмо, че сме им разказали за този хубав български обичай. Лъчи е много доволна и щастлива, а и децата й били казали 3 пъти Тенкю  Laughing

Лек ден ви пожелавам на всички, а за нас е лека нощ.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 06:20 от irka

# 177
Честита Баба Марта ...

Страхотно! Браво и на двете ви! Точно снощи попаднах на репортаж как мартеницата излиза все повече извън пределите на България. И вие сте допринесли също страхотно за това;)))
 Hug

# 178
  • София
Честита Баба Марта и от мен!Здрави и засмяни да сте всички!

Днес Лъчи занесе в училище за всяко детенце мартеничка - гричничка направена от нас с бележка с кратко описание за празника.
Браво Hug! Гордея се с българи като вас! Hug bowuu

# 179
  • В светлината на слънцето
Браво, Irka!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт