Първи срок минах аз, ах колко ми е лесно в ПЪРВИ клас - 2011/2012г.

• 54 391
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, успокойте ме, в несвяст съм! В класа имат скарлатина. Разболяло се е момченцето, което седи за нея, на задния чин. Утре ще я водя за изследване на гърлен секрет. Дано да няма нищо! Praynig Praynig Praynig
Алекс, спокойно! И аз съм я карала като ученичка  - никой не заразих вкъщи, и малките също я караха в ДГ, но пак не успяха нито да се заразят един друг, нито нас. Скарлатината не е толкова нито опасна, нито страшна. Мина и замина по-неусетно от настинка.  Hug

# 361
Момичета, успокойте ме, в несвяст съм! В класа имат скарлатина. Разболяло се е момченцето, което седи за нея, на задния чин. Утре ще я водя за изследване на гърлен секрет. Дано да няма нищо! Praynig Praynig Praynig

Стискам палци! Praynig
Но не се притеснявай, и да има стрептококи, не е задължително да развие скарлатина  Simple Smile

...
сега се тегли и на 8г и 2м е 28кг и 124см
расте ми детето и на височина и на килограми Winkа при вас как е...

7 г. и 7 м.
131 см. и 28 кг.
Хапва доста.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 10:03 от Не се сърди, човече

# 362
  • София
А моя е на 7 г. и 3 м. - 127 см, 25 кг., обаче е изключително кльощав Peace

# 363
  • Варна
Моя щиглец е 138 см ,а може и повече и 28 кг.Настигнал е почти батко си,който пък върви дребен за възрастта си.

# 364
  • София
7г  - 131см, 32кг - дребния шрифт вече не е дребен.  Laughing

# 365
7г. 2 м. -128 см. и скромните 22 кг. Tired Надявах се зимата да сложим 1-2 кила на дупето ,но уви.

# 366
7г. 4м.-118 см. 22 кг. -като ходеща торбичка с кокали

# 367
  • София
Моето момиче е на 7 и половина- 120см и 23кг. Не е никак слаба според мен, нито пълна. Аз понеже съм дебела много се притеснявам да не залитне и тя към наднорменото тегло, още повече че си хапва стабилно. Все говоря на я тема, четем книжки за храненето....ще видим.

# 368
  • В светлината на слънцето
Не мога да се включа с мерки и теглилки, защото не сме го правили отдавна. Това обаче ме подсети, че около рождения ден май трябваше да се прави консултация при педиатърката.  Thinking Или греша?  newsm78

Алекс, стискам палци да ви се размине. Praynig
Нашите утре ще ходят на опера - ще гледат "Спящата красавица" плюс разходка зад кулисите на операта от образователните детски програми. Ще има емоции. Grinning

# 369
  • Страната на чудесата
...
Нашите утре ще ходят на опера - ще гледат "Спящата красавица" плюс разходка зад кулисите на операта от образователните детски програми. Ще има емоции. Grinning

Чудесно! Това от училището се организира? Иска ми се и на моята госпожица да организирам нещо такова, ще проверя в Операта. Последно я водих на балет -"Лебедово езеро", но на опера още не съм.Ще ми бъде интересно,ако споделиш подробности Hug  bouquet

# 370
  • sofia
На 7 и 3 м - 19,3кг

# 371
  • Добрич
Моят е доста висок и клющав. След месец и половина ще навърши 8 години, а е вече почти 143 см, 29 - 30 кг с дрехите.
В Добрич пак се шири някакъв грип. Изпонатръшква цели семейства, не знам какво става.
нашето тържество за буквите е в края на месеца.
Спокойна съм за детето, много добре се справя в училище.
Болка ми е каката- седмикласничка..  Confused

# 372
  • В светлината на слънцето
Лъки, от училището им го организираха. Иначе аз май бях писала за тези програми на операта преди време. Това са детски образователни програми, които включват разходка зад кулисите на операта, среща с оркестъра и балетистите по време на техни репетиции, запознаване с различните инструменти, как се прави грим за спектакъл, как се върти сцената, как се сменят декорите и т.н. Следва спектакъл, адаптиран за деца. В нашия случай ще е балета "Спящата красавица", но има и оперни спектакли, вкл. и един Вагнеров. Когато са повече деца операта организира транспорт, който взема децата от училището и ги връща. Билетът е 8 лв на дете за всичко това, вкл. транспорта.

# 373
  • Страната на чудесата
Браво на вашето училище,Лулумба! Помня, че бях чела за нещо подобно, но не бях сигурна, че ти го беше писала Blush
Направо благородно ви завидях за организацията от училището, дано и от нашето има подобни инициативи в бъдеще Simple Smile Дано и хареса на Теди Hug

# 374
Много ви благодаря, момичета, за милите думи! Ходихме сутринта на изследване, което става за 10 минути - отрицателно е! Олекна ми.
Май ние сме от най-слабите тук - на 7 години и 3 месеца - 132 см и 22.5 кг. Simple Smile Яде като за три, обаче нищо не й се лепи! Супер кльощава е, но какво да се прави... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт