Звездни компромати-132

• 58 208
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • където ми харесва

Нещо съм изтървала, нова ли е тази снимка?
Кога стана баща и коя е мама newsm78
За мен е нова.
Мамата е сурогатна.
Май бебока е на 3-4 месеца.

# 76
Ранни непубликувани снимки на Мерилин Монро/нещо обаче не се отваря на тях, отстрани и най-горе в ляво са/
/тази година на 05 август се навършват 50г. от смъртта й/

Откровената изповед на Бриджит Бардо

Благодаря , разгледах и рок звездите с родителите си ,чудесни  снимки!

# 77
  • I want it all and I want it now.

Имаше ,някакво предаване по руската телевизия..Гледах го преди месец.Той каза ,че  на времето с с Ала Пугачова са правили опити за инвитро. Не се е получило. Сега с  съгласието на Ала , използва сурогатна майка.

# 78
Мерси за инфото за Ф.Киркоров Peace
Те с Алла не бяха ли разведени?

# 79
  • I want it all and I want it now.
Мерси за инфото за Ф.Киркоров Peace
Те с Алла не бяха ли разведени?
Да. Тя си има млад мъж. Общо взето ,беше доста жълто самото предаване. Говореха ,че той си измисля ,че има дете. Понеже никой не го беше виждал до този момент.

# 80
Ранни непубликувани снимки на Мерилин Монро/нещо обаче не се отваря на тях, отстрани и най-горе в ляво са/
/тази година на 05 август се навършват 50г. от смъртта й/

Разгледах снимките и написаното под тях. Интересно ми е, дали на тези снимки е вече с направените корекции на носа и брадичката? И от къде е имала пари за тях, все пак е работила във фабрика? И въобще косата, веждите кой и е помогнал за тази драстична промяна?

# 81
  • София
Ами..колкото и да се мъча не ми харесва, поотделно чертите на лицето и са хубави, но общият й изглед се равнява на 40 годишна жена, просто като излъчване, не че е сбръчкана.

Неудобните целувки са ми доста забавни

# 82
  • In The Middle Of Nowhere
Джия, аз хвърлих само бегъл поглед в/у написаното вчера, но ако съдя по снимките те са някакъв преходен период от началото на кариерата й. След кестенявия и преди да се преобрази в иконата ММ. Моето мнение е че хирургичната намеса не я е променила до неузнаваемост, а от къде е намерила пари и дали на тези снимки е след намесата не знам.
Гледах преди известно време филма с Мира Сорвино, но пак не помня какво точно беше, губят ми се подробности. Май някаква фризьорка я убеди да я изруси, а тя не искаше в началото.

# 83
# 84
Ами тя си беше певица и преди Simple Smile

# 85
 Тя една певица...добра почти колкото Николета.

# 86
Снимките на Мерилин са от 1950г. ,тя отдавна е напуснала фабриката и е подписала договор с ТСФ. По нейни признания в началото на кариерата си е работила и като момиче на повикване(та може и да е спестила пари  Wink) ,но по-вероятно компанията да е наляла средства в нея ,усещайки ,че е хванала златна кокошка.

# 87
Оффф, защо ми трябваше за гледам снимките на Бриджит Бардо. Направо ми се развали настроението, как ще изглеждам и аз след 40 години, ужас Cry, не е честно такава хубост да се трансформира в...такива..... бръчки Sick

# 88

има ли и други песни?

# 89
Оффф, защо ми трябваше за гледам снимките на Бриджит Бардо. Направо ми се развали настроението, как ще изглеждам и аз след 40 години, ужас Cry, не е честно такава хубост да се трансформира в...такива..... бръчки Sick

Joy  Joy  Joy
Недей да се косиш, докато остарееш ще измислят нещо да си вечно млада Wink
Пък и винаги можеш да поорежеш нещо, да придърпаш нещо друго, да повдигнеш трето Whistling

Общи условия

Активация на акаунт