Звездни компромати-132

• 57 680
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Rock & Roll feeling ...
Гледах снощи Бони отгоре отгоре и си мисля,че вече са му били шута,за да си развърже така езика...всъщност той май не го и скри.

Какво толкова си е " развързал езика " , всъщност не каза нищо кОй знае какво  Crossing Arms Не мисля,че ще каже нещо за някой , ако няма смелостта да му го каже в очите .

Между другото ,аз тази и миналата неделя умишлено си пуснах " Станция Нова " поради тея скандали , да видя за какво става въпрос . Ирина ми харесва на визия , има хубави ръце , но като глас  , малко ме дразни .

# 226
# 227
  • into the blue
Гледах снощи Бони отгоре отгоре и си мисля,че вече са му били шута,за да си развърже така езика...всъщност той май не го и скри.

Какво толкова си е " развързал езика " , всъщност не каза нищо кОй знае какво  Crossing Arms Не мисля,че ще каже нещо за някой , ако няма смелостта да му го каже в очите .

Ами  за мен той е извън играта и явно не му е останало нищо друго освен да поплюе бившата си клиентела.
Като цяло може да не е казал нищо съществено,но доста отрова и злоба избълва.

# 228

и то с Цунито на Преслава Mr. Green ама те били само приятели, да бе Crazy

# 229
Сега гледам Диана Найденова по БТВ, много по-дразнеща и флегматична от Ирина.

# 230
 Ами той Бони какво толкова е казал, освен за екипа от снимките на Мария, че са били 3 , а не 30...Всички виждаме, че Алисия е с пластики, че Ивана има безумен грим...Преслава си мечтаела в началото за пералня, тя Глория все едно не е. С Преслава не можело да се говори, то с Глория да не би да може. И тя хич няма пластики понеже...ама явно още работи с нея и само суперлативи.

# 231
# 232
  • някъде
Хареса ми къщата,но не я връзвам с Бритни

# 233

и то с Цунито на Преслава Mr. Green ама те били само приятели, да бе Crazy
Цветелин, Жоро Бирмата - явно не се задоволява само с един.

# 234
# 235
Бони за Тайланд каза, че са били 3-ма, а не 30 човека екип, но аз помня, че тя точно за 3-ма е казвала  Thinking Даже снимки имаше във Фейсбук и те тримата си бяха + нея. И по предавания, интервюта, тя поименно ги изреждаше тримата, не е казвала 30.

# 236
Така е, при съпругите каза, че са били трима. Може би за друг клип става въпрос.

# 237
http://hot-news.bg/n/mariya-shte-snima-noviya-si-klip-v-tajland.34911.html    (махнете тирето)

http://vbox7.com/play:4ab5da80

Статия и видео, в което сама изрежда екипа поименно и не споменава за 30 души. Ако на Бони цялата му информация е все толкова достоверна...  Thinking  Той преди години и по Азис плюеше - скарани ли са в момента? За него съм си мислила, че се наговаря с певиците нарочно така да говори, за да завързва интриги по медиите и взаимно да си правят реклама  Thinking  Може да започва кампания, абитуриентските балове наближават, знам че са му голям урожай.

# 238
  • където ми харесва
Бони за Тайланд каза, че са били 3-ма, а не 30 човека екип, но аз помня, че тя точно за 3-ма е казвала  Thinking Даже снимки имаше във Фейсбук и те тримата си бяха + нея. И по предавания, интервюта, тя поименно ги изреждаше тримата, не е казвала 30.
Мисля, че никой не е разбрал. Бони каза, че Мария се хвали, че В МОМЕНТА (не крещя) екипа й наброява 30 души, а когато са били в Тайланд са били само 3ма и мъжа й бил търчал постоянно да върши работа.

# 239
  • София
Къщата на Бритни отвън е много запленяваща, но вътре не ми допадна особено.
Този цвят не е цветът на  Камерън Диас, иначе изглежда адекватно за годините си, особено тялото й, супер е.

Общи условия

Активация на акаунт