Отговори
# 165
Добро утро  мами ! Nikolaeva благодаря за кафенцето  Сайта е много хубав и има голямо разнообразие
   Видях че се говори за имена на бебчо С първото бебче нямаше проблем с името бързо го харесах но сега нищо хубаво не намирам Дайте предложения за име с буквата А
На мен много ми харесва Андреа и  Ая. Иначе Анита, Антоанета, Алекса, Алина, Александра, Александрина, Анна, Адриана. Само за тези се сетих

# 166
  • на брега на морето
Честит Рожден Ден, Стелина! Flowers Bouquet
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и здраво бебче юли месец! newsm67

# 167
  • Варна
Здравейте!

Отдавна не съм се включвала, ама ми е едно такова никакво напоследък  ooooh!  И безсъние ме мъчи, не знам какво става... Но, няма да ви натоварвам с негативното ми настроение. Обещавам като се пооправя да се включа, дано да е скоро. Във вторник съм на ЖК, дано това да помогне!

# 168
Cotton4e, благодаря ти за бързия отговор, заемам се веднага с опитите!

# 169
  • В. Търново
Здравейте и от мен! Минавам набързо, че имам още задачки за вършене, а цял ден не намирам време!
Стискам палци на Тери за ФМ утре  Hug После отчетче задължително!
Snej_83, и мен ме мъчи безсъние, по-скоро прекалено ранобудие, нормално е. Бързо хормонално оправяне!  Hug  Wink
Хайде, мацки, до утре  Wink
И да не забравите да искате прошка от най-любимите ви хора, човек да поиска прошка, означава да надмогне себе си!  Naughty

# 170
silveto_niki_svetli сестра ми се казва Александра, но й казваме на галено Али!  Пожелавам Ви хубава вечер, аз отивам да приготвям вечерята!

# 171
ох,най-накрая да се включа и аз!Имахме гости от БГ.Кумата ни бе6е тук малко на гости за рож.ден на малкия.Празнувахме във вторник с нея,вчера с приятели и децата им.И утре в градината ще има парти,че вторник беше почивен ден.Та така голямо празнуване тая година:)Аз утре сам на ФМ, малко ми е притеснено.За пръв път ще ходя.При първата бременност не сам ходила,нямам идея защо ме праща тази лекарка.Но поне дано разберем пола утре.

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 19:58 от mpeeva

# 172
Привет маменца!
Успех на всички, които са на Фм тази седмица, всичко да е наред и който не знае още пола да го научи  Simple Smile. Аз съм в сряда на преглед. Дано всичко с бебковци да е наред. После ще ви се отчета. Ще питам доки какви изследвания трябва да пускам пак.
Аз също не спя достатъчно, кога киселини и болки в корема, кога в кръста, всеки ден по нещо, ама няма как, ще търпим.  Crazy
Доволна съм, че поне успях да се боядисам и лакирам, та утре ще имам приличен вид в работата Mr. Green!
Успешна седмица на всички мами, които работят, а на тези, които не са на работа наслаждавайте се на идващата пролет с всички средства!  bouquetс

# 173
Добро утро  мами ! Nikolaeva благодаря за кафенцето  Сайта е много хубав и има голямо разнообразие
   Видях че се говори за имена на бебчо С първото бебче нямаше проблем с името бързо го харесах но сега нищо хубаво не намирам Дайте предложения за име с буквата А
На мен много ми харесва Андреа и  Ая. Иначе Анита, Антоанета, Алекса, Алина, Александра, Александрина, Анна, Адриана. Само за тези се сетих
     Благодаря

# 174
silveto_niki_svetli сестра ми се казва Александра, но й казваме на галено Али!  Пожелавам Ви хубава вечер, аз отивам да приготвям вечерята!
  Благодаря

# 175
Добро утро, момичета!

Прекрасен ден!

# 176
Добро утро и от мен момичета !

Съни благодаря за плодовете, днес реших точно това да закуся  Hug
Пожелавам на всички ви спорна и хубава седмица, и успеха на мамите с ФМ днес!
Чакаме ги с хубави новини  Hug

# 177
Добро утро, майчета-зайчета,

Хубав и спокоен понеделник и така до края на работната седмица. По-малко неразположения и страхоне и повече хубави новини от прегледи и прочие. Аз утре съм на втората ФМ в Марковс и вече сърцето ми ще изхвръкне от нетърпение. Ще водим и баткото.

Съни29, това ягодки и черешки ли са....м-м-м-м....откога си точим лигите с Алексчо? Междудругото черешките много добре влияят на запечените коремчета  Laughing

Ма, Пепи, ти ме фърли в голяма чуденка, мила. Сега кое кафенце да си чопна? Мда-а-а ooooh!. Благодаря и вас с младежа специално ви прегръщам.

Тери, имаш и от мен едни силно стиснати палчета - с нетърпение те чакам с отзиви от ФМ.

МПеева, ти направо си се разбила от толкова празненства - но така е по ЧРД на дечковците.

Ние ще имаме ЧРД на 25 март - Благовещение  ии този път няма да празнуваме вкъщи. Решихме навън - на сладкарница Скайлайн в Люлин. Имат и детски клуб! В неделя ходихме да дадем капаро и да изберем меню и торта. И този път ще бъде истински детски рожден ден - ще има и повече деца. Малкият си ибра торта Йори.

Снеж83, напълно те разбирам. Пролетта още не е дошла в истинския си блясък, а и тази седмица слънцето ще бъде по-оскъдно. Вече искам да е по-топличко, да няма вятър и като излезнем с малкия, да мога да поседна без да си слагам под дупето възглавничка.

Аз да ви се похваля, момичета, бузата почти ми мина - вече не пулсира, няма я тая болка и от раната. Поуспокоиха се нещата, но за другия път обичка. Веднага като се ухапя и превантивно Сандрин. Така че рецептата за антибиотик в кошчето. Увеличих си, обаче но-шпа-то. Няколко пъти през нощта се събуждам от остра болка до пъпа от дясно или в десния яйчник. Изплаших се да не е плацентата, че тя е там разположена. И така вече съм на две хапмета три пъти на ден. В петък съм на ЖК и ще питам доторето за тази болка.

Ами хубав ден от нас и да се пазите!

# 178
Добро утро и от мен!
Спорна седмица на работещите и много приятни емоции на всички Hug
Пепи и аз ще се възползвам от кафенцата да грабна едно Heart Eyes
Съни много апетитно изглеждат Heart Eyes
мама Рая много се радвам че си отървала антибиотика Hug
Тери много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и ти чакаме с хубави новини Hug
Хубав ден на всички и на всички които са по прегледи късмет Hug

# 179
  • Sofia
Привет момичета!
Днес вече съм на работното място, няма мърдане! Все още прокашлям по малко, но не е както беше.
Благодарности за закуската Sunny29, Пепина момичета.
Тери стискам ти палчета и те чакаме с добри новини мила, да разкажеш.
мама Рая аз съм на консултация днес, та и аз се надявам мсичко да е ок!
Хубава и много спокойна седмица ви пожелавам.
Очакваме и още хубави новини от всички, които са на прегледи тази седмица и  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт