Отговори
# 150
  • В. Търново
Ema08 , само да кажа, че това беше и нашето първо предложение за дъщеря ми, само че отпадна, защото няма гален вариант или поне не такъв, който да ни звучеше добре с таткото. И така нашата Сияна стана Стелиана.  Mr. Green  Имам познати момиченца - Сияни, казват им "Сиска"... Shocked Не че не харесвам името Силвия, ама някак си...Иначе - името Сияна е страхотно и според мен!   bowuu

# 151
Пави никаква Сиска , никаква Яна #2gunfire  Laughing  Нямам против имената, но.... Сия и това съм го измислила!  Laughing Когато разбрахме, че ще е госпожица, не знам не можах да реагирам адекватно, защото като че ли се бях настроила за момченце! Излизаме от Марков и таткото ме вика, абе мило, нещо не се радостна!? Отговорът ми бе: Радостна съм, но както една съфорумка беше споделила, сега трябва да мислим за много пишлета , а не само за едно! Умря да се смее, каза че ще дебне с пушката  Joy Това в кръга на шегата, чакаме си я нетърпение дундулинката мъничка!  Heart Eyes

# 152
Стелина, честит рожден ден   party023 Пожелавам ти най-прекрасната година с бузест и усмихнат подарък  smile3504

# 153
Стели, Честит рожден ден и от мен!!!!  newsm59
С пожелание за много здраве и щастие! А месец юли да ти донесе най-скъпия и желан подарък!

# 154
  • София
Стелина,честит рожден ден newsm51
Бъди здрава,щастлива и много обичана.И на лято едно хубаво здраво бебче Grinning

# 155
  • Някъде по Дунава
Добро утро!
Днес Ели се събуди още преди 7 и ние щем не щем станахме. вече си взех дозата от сутрешното кафе, но тези, които не са, моля заповядайте.

Ориентирах се към конкретен модел количка и кошарка от този сайт http://bebolino.mymall.bg/ , защото за покупки над 200лв доставката е безплатна. Дано само количката излезе здрава, че не е скъп модел.

# 156
Добро утро  мами ! Nikolaeva благодаря за кафенцето  Сайта е много хубав и има голямо разнообразие
   Видях че се говори за имена на бебчо С първото бебче нямаше проблем с името бързо го харесах но сега нищо хубаво не намирам Дайте предложения за име с буквата А

# 157
Добро утро, момичтеа! Стелиана, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти мно
го здраве, щастие, любов и прекрасно бебче през юли.
Николаева, благодаря за закуската и кафето!
Навън времето е прекрасно, само за разходки!

# 158
Добро утро и то мен мами Simple Smile
Николаева благодаря за кафенцето и бисквиткити  Hug А за това че количката не е скъпа, не е критерий че няма да е хубава, някога и по евтините неща излизат много по-качествени  Wink
Ема много хубаво име сте измислили за бебка  Heart Eyes, ние още сме в чуденка за нашето пишле  Laughing, някак си незнам защо измислям само имена с буквата А или Я, а таткото все сумти  Joy. Моята кака дори си е харесала името Явор, голямо мислене ще е   :lol
От сега в Бс е 9 градуса, така че днес отново ни предстои една дълга разходка.
Хубав ден от мен момичета  Hug

# 159
Момичета,минавам само да ви поздравя Wink
Днес няма да имам време да ви следя,очаквам гости, а утре съм на ФМ. Стискайте палчета, а аз просто нямам търпение:)
Хубава неделя и успешна нова седмица от мен и да се пазите Wink

# 160
Ние сме се спрели на Кирил, на дядото. А за момиче вариантите бяха Калина или Кристина.

# 161
Добър ден, прелестни същества! На днешния ден се иска прошка и си мислих от кого да поискам такава. Мислих, мислих и го измислих! Искам я от вас, че не мога да ви имам днес да си ви почерпя и да се повеселим! Би ми било ужасно приятно да бъда с всички вас ! Благодаря още веднъж за разкошните пожелания! Обичам ви! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕЛИНА!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ, А ЮЛИ МЕСЕЦ - ЗДРАВО ЧОВЕЧЕ! Hug

# 163
Благодаря на всички ви, мили момиченца! Прегръщам ви горещо! Имам огромна молба към вас: Как да се справя а с качването на снимки и как да ви изписвам никовете цветно и на нов ред? Малко ме е срам Blush, но ... Предварително благодаря!

Отговарям, значи като пишеш каквото и да било, преди да го публикуваш, гледаш лентичките отгоре.
Например, искаш да напишеш името на някой цветно, написваш го, маркираш го и отгоре избираш в полето: Промени цвета, избираш цвят и готово. Не го виждаш обаче, докато не го публикуваш. Така е със всичко, използваш за да накрониш буквите, промениш шрифта, за да го удебелиш и т.н.
Ако искаш да сложиш картинка или снимка в мнението си, намираш си картинката, даваш и десен бутон, излиза меню и избираш най-отдолу properties. След като се отвори това има едно дето пише Address (URL). Копираш това - едни дълги йероглифи са и след това идваш в мнението си, дето да пишеш ,избираш втори ред втора иконка ,най-отгоре дето се вижда като картинка дето е и между това дето ти се отваря пийстваш копираното от картинката.
Дано си ме разбрала, ако не прочети тук и можеш да тестваш на спокойствие.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 164
Най-добре прочети : Правила, условия и указания, там има доста подобно обяснено и можеш да тестваш дори, да видиш дали си се справила, да си смениш аватара, да добавиш лентичка в подписа си и т.н.
 Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт