Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 375
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Пу.пу.пу да не са ти уроки.Страхотно изглеждаш.Поздравления и комплименти  bouquetЕто това е за пример и подражание  bouquetНяма да се предаваме  и продължаваме  bouquet

# 316
  • Германия
Страхотно изглеждаш.Поздравления и комплименти  :

WhistlingWhistlingWhistling

Издух се като преяла с режимни пържоли. ooooh!

ПП Пропуснах да кажа нещо съществено и окуражаващо за набора /ако имам такива/, който сега се включва при Дюкан. Прехвърлила съм 40. Режимът работи и при нас!

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 10:51 от Натали Никол

# 317
  • Пловдив
Натали, голяма промяна и изглеждаш наистина прекрасно  smile3501 smile3501 smile3501

# 318
Плюф  Joy Натали Никол, БРАВО, БРАВО, БРАВОО. Даде ми сили днес да направя галата си както си трябва с малки количества и само ВЕДНЪЖ  Naughty Аз също преборих 43кг. , но започнах от 120  Embarassed ДА, режима действа и ти и още няколко мацки сте пример за това. Успешна 3та и дано винаги си останеш на килограмите които си постигнала. Изглеждаш чудесно, подмладена, свежа и направо моя наборка( аз съм на 30)  Grinning
dory77, честито и на теб, също чудесни резултати продължавай в същия дух  Grinning

# 319
пилетааа мога ли да ям воденички  Blush

# 320
Натали Никол смайваща разлика Shocked !!! БРАВО  smile3501!!! Изглеждаш с поне 10 години подмладена ! Дай боже всекиму твоята воля  Praynig!
Gala Eluard , 14:00 e супер за срещата  newsm10!
Kati79 благодаря  Party!
Сребърна паричка  , моето начално текло беше доста по- високо от твоето  Embarassed. Но и твоите резултати са чудесни  Hug!
 neli_d  , Дюкан казва ,че може дреболии всякакви , значи може и воденички Heart Eyes .

# 321
Е, няма как да се сдържа  Crazy Натали Никол, браво! Пу-пу да не ти е уроки! невероятна промяна и страхотен пример за всички нас! Продължавай все така! smile3525

# 322
  • Испания
dory77, права си да се гордееш със себе си. Бравоооооо! Hug

Натали Никол, мацка, та дрънка! Пу-пу, посрали те кокошките!  Hug

GalaEluard, многократно съм ти казвала, че си пич! Много постигна, Фнимавай сега в картинката, че да не ти се изтърся на гости, че ще видиш тогава едни гали по цели дни!  Hug
После ще ти обръщам внимание индивидуално.  Wink

Страхотно, момичета! Да му е кеф на човек да чете и да пише днес!  Wink

# 323
О, май гот!  Grinning
Все си мислех, че за 3 години нищо вече в режима не може да ме изненада.
Момичета вие сте невероятни!
Натали Никол  smile3501 Промяната ти е наистина зашеметяваща!Нямам думи!Прекрасна!
Интересно ще ми е да разкажеш за реакцията на хората, които си срещала след промяната.Аз не бих те познала  Shocked Поста ти преди снимките е хубаво всички да прочетат!Това е пътят към успеха на режима!

Нели, не само може воденички, ами аз винаги ги препоръчвам.Действат много заслабващо  Peace

Дори, Гала много ви се радвам и на вас и на всички, които отговорно се отнасяте към режима с който ще постигнете желаната визия и заслужено самочуствие!   bouquet

пп.Много ми липсва Мира и се тревожа за нея.Дано да е добре  Praynig

# 324
...Абсолютно същата сладнееща противност се продава и в Германия - вакуумирано, стерилизирано, в буркани и пр., но никога цяло и никога с твърдия, нашенски вкус. Българите по немско купуваме кисело зеле от турските или сръбски магазини...
ЪхЪъъъ  smile3521

... колкото по-малко мислиш за режима, толкова по-лесно върви. Приемаш в началото рамките му и спираш да се въртиш като шугав и да си измисляш повод да интерпретираш и питаш за храни, дето не си ги прочел. Ако действително стъпиш в коловоза, той сам те пази от дерайлиране - колкото и абсурдно да звучи. Нужно е демек, само да включиш на втора и да игнорираш, че си на специален режим или специфично мероприятие...
Хабсюлютно подкрепям

..На петия месец взех да си мисля, че съм сънувала, че имам целулит. Къде е? Къде са ми портокаловите кори като преметна крак? Опъна се онази ми ти кожа, че като наизвадих минижупите  Whistling Дърпам си стола пред огледалото и си връзвам краката на фльонга - холивудска картинка, на Шарън Стоун да ѝ се сцепи полата по шева от завист. Вода....
newsm09 тук вече съм тотално зомбирана и наливам една халба...водаааааа  help
Натали Никол - господ ти е дал дар слово и  пишеш много увлекателно , позитивно и зарибяващо, твоите постове са ми лИбими вече  Blush  bouquet
още още още ииии ... може ли рецептата за въпросния Мус Натали Flutter
иии сега видях снимките вече.....
Седнете на стол, дръжте си долното чене с керпеден и плюйте в канче. Whistling Naughty
#Shocked newsm09 WOOOOW  #Crazy smile3501
МАЛИИИ ти си изчезнала бе мацкоооо, въпреки предупрежденията пак ми се удари чеенето в клавиатурата. Просто - невероятна си  и ти пожелавам от все сърце да задържиш успешно постигнатото до последното грамче  Hug И да не забравя ПУ ПУ ПУ!  Е тези снимки успяха да ме надъхат яко и поне още  месец два минимум ще ми държат влага!
dory77 - завиден резултат, продължавай все така, пожелавам ти скоро да стигнеш целта  Hug

# 325
"Прехвърлила съм 40. Режимът работи и при нас!"
 И при нас и при нас работи, дето сме по близко до 60 отколкото до 50, ама пък от друга страна сме по близко до 55 отколкото до 60! Joy

# 326
 Simple Smile Simple SmileВъзхищавам се на всички ВИ! От днес и аз съм във вашите редици и се надявам на подкрепа. На 33 години съм, 75 кг 172 висока.....целта ми  е 62 кг. След неуспешни и глупави експерименти, крайно време е да променя вредните навици и да успея с ваша помощ. Ако има някой от Дупница ще се радвам.

# 327
Сладуранки радвам се на всички за минусите ви  Hug
постоянно ви питам дали мога да ям това и онова,за да съм на 100% сигурна  :blus:
ето днес си взех подсладител,но се чудя дали да си слагам когато пия чай  newsm78
 Heart Eyes

# 328
Здравейте момичета,

поздравления на всички за постигнатите резултати до сега. Виждам доста позитивни коментари и се чудя дали да се присъединя към вас. Имам да свалям 25кг, 176см съм висока и за момента съм на 10 дневен гладен режим с един сироп. Малко си е гърч, че нищо не се яде ама има файда, пък и следва 10 дневно захранване. Знам, че няма да сваля желаните килограми само с това и за това се чудя коя диета да избера за след това. Спряла съм се на Дюкан или на 90-дневната диета. Проблемът ми е, че ходя много дълги часове на работа, където приготвянето на определена храна е почти невъзможно а и много обичам плодове, който до колкото разбирам влизат чак в 3та фаза Cry. Та дали някой може да ме посъветва коя ще е по-добре за мен.

# 329
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Отдавна не съм шарила черги, но... имам достойни заместници, които споделят много поучителни и полезни неща, така че... аз си запазвам само ролята на шута  smile3534
               dory77, честита месечинка   bouquet
               Натали Никол, още сутринта бягай да търсиш кой бае против уруки покрай тебе, че... Няма как да не те поплювам и аз какво страхотна мацка си станала. Изключително много се радвам на такива промени и се гордея с всяка една от вас  Hug Heart Eyes
               neli_d, не може само ако са сготвени нережимно, иначе са страхона възможност за разнообразяване на режима  Peace За чай и кафе по-добре си вземи Стевия, поне според мен де  Blush
               duki, добре дошла и успех  Peace
               Янa, само ти можеш да с прецениш какъв хранителен режим ще спазваш. Ние винаги бихме ти препоръчали Дюкан, защото го познаваме, знаем какво е направил за нас и сме си му свикнали, но... в другите теми ще си хвалят техните режими и ти пак ще трябва да избираш сама. Каквото и да избереш обаче, ако не си стриктна - ефект едва ли ще има.
               И понеже bigbaba4 нищо не рече за днешната среща, да ви дам отчет аз - прекарахме си страхотен следобед, овкусен подобаващо от MariDi,  Hug и озарен още от усмивките на Didranad, desitka*, ragdoll. Ще порицая пред строя ЦвеТи, Bub.ka и още множество позатрили се от срещите лица, които, надявам се ще се засрамят и ще покажат снажни снаги, но не като моята,  на следващата среща  Peace
               Нашарих се подобаващо днес, наваксах си  hahaha, така че... раздавам тук едни ... мекоти и отивам да си готвя телешкото със зелен фасул.

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт