Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Шоколадът съдържа какаово масло, какаова маса, сухо мляко на прах, заместител на захарта изомалт, емулгатор лецитин и подсладител извлечен от растението "Стевия". В 80-грамова порция има: енергийна стойност - 409 kcal; протеини - 7,28 g; въглехидрати - 10,8 g; мазнини - 30,4 g; изомалт - 26,24 g. Подходящ е за диабетици в първата фаза на диетата и не се препоръчва за втората фаза.
-
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
-
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
-
Какви са някои стратегии за успешно спазване на диета?
-
Какви са възможните причини за подут корем и как може да се подобри състоянието?
. През следващите 7 дни ще въвеждам плодовете. Предстоят ми и 2 гали. Дано се справя.
, но ще им го върна тъпкано на тези килограми, като ги ликвидирам!!!!!!!
но всеки си решава ....
имам проблем с
пих чай,и се надявах да ми помогне ,но не стана
дайте съвет

Доколкото помня, се наричаше "шукру(т)" или нещо такова засукано. Абсолютно същата сладнееща противност се продава и в Германия - вакуумирано, стерилизирано, в буркани и пр., но никога цяло и никога с твърдия, нашенски вкус. Българите по немско купуваме кисело зеле от турските или сръбски магазини. Докторът непременно е имал предвид западноевропейската разновидност, едва ли е говорил за балканската солна. Това по мое мнение. Позволявала съм си във втора, не съм задържала и не съм броила за нарушение. 
, която пиех по един литър на 10 дни и шишето ми се заблатяваше накрая, сега не мога да сколасам да купувам достатъчно. Мисля за вода, пия за вода. Не мисля за вода, не пия вода. Светна ми тази проста зависимост и започнах да мисля за вода. Минат 15 минути - вода; говоря по телефона - боже, водата; сядам пред компютъра - чакай да пия вода; филмът започва - ай, време за вода; филмът свърши - аларма за вода; чакам на котлона и бъркам - дай да долея вода и на мен, отивам да пишкам - после вода. Не бъркам водата с чай от мента или мащерка, независимо, че го пия гол като плюфка, без добавки тоест. Нито с айран. Водата си е вода. Само след втората седмица като видях как ми се избистри тена на лицето, как се озари кожата и взеха да избледняват фото петната от слънце - да видиш тогава - ВОДА! На петия месец взех да си мисля, че съм сънувала, че имам целулит. Къде е? Къде са ми портокаловите кори като преметна крак? Опъна се онази ми ти кожа, че като наизвадих минижупите
Следва продължение...
Това обаче си има и хубавите страни, особено когато съм сама в къщи
А сега - кафе, без него на къде!?

Много се надявам, че повечето дюканки ще го направят, защото постът ти е изключително полезен /не само за повдигане на настроението