Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Шоколадът съдържа какаово масло, какаова маса, сухо мляко на прах, заместител на захарта изомалт, емулгатор лецитин и подсладител извлечен от растението "Стевия". В 80-грамова порция има: енергийна стойност - 409 kcal; протеини - 7,28 g; въглехидрати - 10,8 g; мазнини - 30,4 g; изомалт - 26,24 g. Подходящ е за диабетици в първата фаза на диетата и не се препоръчва за втората фаза.
-
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
-
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
-
Какви са някои стратегии за успешно спазване на диета?
-
Какви са възможните причини за подут корем и как може да се подобри състоянието?
Просто няма как да завърша всичките фази , а не искам и да си върна кг ... Та така , ще се радвам да ме посъветвате ...

То излиза ,че единственият безвреден начин е липосукцията .
Пък и сигурно ви досадих.
И да си дам заявка
чудна градинка имаш
Промяната ти е много голямаа, много по-свежа изглеждаш сега от колкото на онези снимки които видяхме
и по едно тиганче в джобовете за всеки случай

- и установих, че килограмите скачат с 1.5-2.0, дори повече отколкото преди МС.
. Покрай Великден сигурно ще се мяркам из Пловдив. Да не се скътаете някъде ей, искам среща.
От другите зеленчуци засеа се въздържай. Бързо оздравяване!
Имам един въпрос тъй като сте доста с опит...имали ли сте прескачания в МЦ вследствие на режима?Нали не приемаме въглехидрати....та поради тази пречина .....аз сега съм в очакване... в П дни съм и ми е доста кофти ...нно гледам да хапвам рибка ,понеже нали е по мазничка (въпреки че е на скара) и е богата на Магнезиии и уж да не ме прескочи ..ноо ми се бави с някой ден....ако някои има наблюдения или е имал такива опасения молч пишете

Освен ако не омаяш готвача 

но следващия път ще се поправя!