Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Шоколадът съдържа какаово масло, какаова маса, сухо мляко на прах, заместител на захарта изомалт, емулгатор лецитин и подсладител извлечен от растението "Стевия". В 80-грамова порция има: енергийна стойност - 409 kcal; протеини - 7,28 g; въглехидрати - 10,8 g; мазнини - 30,4 g; изомалт - 26,24 g. Подходящ е за диабетици в първата фаза на диетата и не се препоръчва за втората фаза.
-
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
-
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
-
Какви са някои стратегии за успешно спазване на диета?
-
Какви са възможните причини за подут корем и как може да се подобри състоянието?
ми я прати. Ако си правила снимки на твоето изкушение, пращай. Ще ги сложа в поста. При всеки изпълнението на рецептите се получава различно. А колкото повече снимки, толкова по-добре. Да ти е сладко!
Всеки има глава на раменете си, за да мисли. Никой на никого нищо не може да наложи, разбира се.

имам стрии на бедрата от вътрешната страна,страх ме е че тях никога няма да мога да ги залича.
Какво да правя
Ще предпочета соевото брашно пред царевичното нишесте, пише на опаковката, че е с ниско съдържание на нишесте, а е и с 50% протеини