Професионални серии за коса - 30

• 47 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Feeling ,   Желая ти здраве, прекрасна младост и да бъдеш все така - мила и добра!
Честит Празник!

# 256
  • Велико Търново
Feeling,  newsm59 -Честит рожден ден и от мен  bouquet Бъди здрава,щастлива и много обичана Heart Eyes Весел празник ти желая!

# 257
Здравейте,
влизам с два конкретни въпроса Blush
1. Ботокс ампулата на Лореал удачно ли е да се "запечати" с реконструктора на Джойко? (този)
2. След Bain Age Recharge на Керастаз каква маска е подходящо да се ползва /освен тази от серията, разбира се, която ми е ужаасно неикономична)

Feeling, честит рожден ден  bouquet

# 258
  • София
Feeling,  Честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и усмивки и разбира се все така разкошна коса   :hug:newsm59

# 259
  • в 1001-та нощ
Airborne   bouquet  аз не виждам проблем след ботокса да ползваш този реконструктор  Peace

# 260
  • Варна
Feeling честит рожден ден !  newsm59  Gift  party023 Бъди много усмихната и щастлива !

# 261
Feeling ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И  СБЪДНАТИ МЕЧТИ!   bouquet nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday newsm59

# 262
Airborne   bouquet  аз не виждам проблем след ботокса да ползваш този реконструктор  Peace
  bouquet благодаря ти!
Сега се сетих, че имам серията Time Reset на Редкен, която е също с интрасилан - може да се окаже добра комбинация с ботокса Thinking

# 263
(искам да видя и твоята коса Blush)

Днес изпълнявам желания всякакви.    Party

След малко ще се изсуша и ще снимам.    Hug

Момичета, благодаря от сърце за хубавите пожелания!     bouquet

# 264
  • в 1001-та нощ
  bouquet благодаря ти!
Сега се сетих, че имам серията Time Reset на Редкен, която е също с интрасилан - може да се окаже добра комбинация с ботокса Thinking

на твое място бих ползвала джойкото за запечатване, а редкен след това поддържащо  Peace

# 265
Благодаря a.l.e.n.a , така ще направя. Hug

# 266
Feeling честит рожден ден и от мен,бъди много здрава,усмихната и щаслива bdbaloni(аз на 14фев. навърших 23,и аз в клуба Mr. Green)

# 267
 Hug

Успях да щракна няколко снимки. За съжаление навсякъде се е получила една неприятна червеникава сянка.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 01:24 от Feeling

# 268
  • Пловдив
Личи си кой се грижи добре за косата си. Поздравления! Изглежда здрава и красива.   bouquet

# 269
Уау страхотен цвят,би ли споделила с коя боя се изсветляваш и номера.Ако искаш може на лична,сериозно се замислям да стана и аз блондинка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт