Професионални серии за коса - 30

• 47 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
За първи път от не знам колко години си измих косата и не сложих маска/балсам. Наистина много добре хидратира шампоана на Афоджии Shocked
За жалост, и косата обаче много бързо ми омазнява след него- един ден е перфектна, на втория вечерта е за миене, а моята е гъста и чуплива и по принцип я мия на 3-4 ден.

# 526
Ооо, наистина ли? Rolling Eyes Момичета, кажете всички ли, които ползвате този шампоан така ви действа? То е нормално, защото е хидратиращ все пак, но мислех, че повече се чувства овлажняване, а не подхванване. Аз от подхранващите усещам, че бързо ми се омазнява корена, а ако е овлажняващ би трябвало да не утежнява и омазнява толкова бързо Rolling Eyes

# 527
  • София
Един от най-добрите шампоани, които съм ползвала е хидратиращия на ApHogee!
Безкрайно доволна и щастлива към, че го открих.
При мен НЕ омазнява.

Да похваля хидратиращия балсам,  2-мин. реконструктор и есенциалните масла.

# 528
Заинтригуваха ме тия хубавини на Алфапарф,ще си взема две дозички и ще ги пробвам Flutter
Моля да ми препоръчате маска с арганово масло или някакво друго подобно. И да не е много скъпа,че съм си приготвила един дъъъълъг списък.

# 529
sladurka, ти ли се изсветляваше или бъркам?   Embarassed
Ако правилно си спомням, последно останах доволна от тази:
http://zlatnaribka.com/regenerirashta-maska-s-arganovo-maslo-za- … -ml-324-2925.html

Момичета, от къде могат да се купят продуктите на John Frieda? Онлайн?

# 530
http://zlatnaribka.com/regenerirashta-maska-s-arganovo-maslo-za- … -ml-324-2925.html

Не се бъркаш Hug Алена също я хвалеше,май ще се спря на нея Peace Би ли ми описала ка действа на косата ти и какво е усещането? Приглаждаща ли е?

# 531

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/72-beaute-john-frieda-  Flutter

# 532
  • Варна
Aйде и аз да се наредя с отзив за 2мин р-р на Афроджи   ами вчера го използвах,но  не нанесох след него маска,а само балсам. Резултата е мека коса ....но и на мен ми се струва, че краищата ми са съвсем леко сухи...може би трябваше да използвам и маска.... newsm78

# 533
  • София
Ооо, наистина ли? Rolling Eyes Момичета, кажете всички ли, които ползвате този шампоан така ви действа? То е нормално, защото е хидратиращ все пак, но мислех, че повече се чувства овлажняване, а не подхванване. Аз от подхранващите усещам, че бързо ми се омазнява корена, а ако е овлажняващ би трябвало да не утежнява и омазнява толкова бързо Rolling Eyes

При мен стана така, но моята коса е жизнена и напълно възстановена, от каквито и да било третирания, даже вече съм си с естествен цвят. Единствено я тормозя със сешоар и преса два-три пъти седмично-,, не че е малко, де. Simple Smile

# 534

Не се бъркаш Hug Алена също я хвалеше,май ще се спря на нея Peace Би ли ми описала ка действа на косата ти и какво е усещането? Приглаждаща ли е?

Не ми е приглаждаща на мен. Усещам я като гланцираща, вероятно заради блясъка, който ми дава. Иначе е лека, не бих я нарекла тежка маска. 
Последно я комбинирах с шампоана Ейдж Сюприйм(който също е гланциращ), та заедно използвани косъмът беше толкова искрящ.   Heart Eyes   А косата не пригладена, но не и съвсем витална. Нещо по средата.   Peace

Мед и канела, благодаря!       bouquet
Пазарувала ли си от този сайт? Надявах се на нещо, което да пристигне бързо.   Blush

# 535
Така , да споделя аз днешния ми опит.. Измих с бейн сатин 3(една мостричка,която исках да изхабя) , след това маската Нутритермик. След измиването подсуших и сложих Цименттермик крема и изсуших и стилизирах. Резултат : Хидратирана и твърда коса с блясък.

# 536
  • в 1001-та нощ

маслото се усеща много деликатно  Peace много по-изискана е от интенса и е по-силна от олео релакс - или поне аз така я усетих  Peace

...Момичета, от къде могат да се купят продуктите на John Frieda? Онлайн?

аз поръчах през ибей или амазон - едно от двете  Peace

# 537
Момичета  Hug силно ентусиазирана, бързам да споделя уникално изглеждаща и супер на допир коса от тази сутрин, каквато не помня от много, много дълго време. За жалост дори и да напиша точната смес (всъщност - ето я: причудлива смесица от Л'Ореал - Renew C, Керастаз - Bain Satin 2, Redken - Time Reset Porosity Filler & Алфапарф - ампула за дълбоко хидратиране от жълтата серия, не запазих опаковката; но бързам също да допиша, че съм след боя преди дни - Иноа, шампоан Иноа Пост, Керастаз фюзио доуз оранжева ампула + лилав бустер - субстантив серията, май омега се води, цялото това пък предшествано от доста протеинизиране в предишни седмици), та тази последователност сама по себе си няма да доведе до уникални резултати, защото действието й е резултат от многоседмично чисто интуитивно комбиниране на продукти, последователности и избирателно ползване на преса (ултразвук/инфрачервена плочи). Така че получавате поредно окуражаване - действайте, творете, вслушвайте се в косите си и не прилагайте буквално "рецепти" от други - импровизирайте на воля, резултатите обогатяват, косите се отблагодаряват.  Воденето на "дневник" с ползваните продукти и процедури - само изброяване, не са нужни подробни описания, ще помогне да си изясните нуждите на своята коса, не на похвалените във форума неща, както и да се подсещате кога е време за хидратация, кога - за протеин, кога - за почивка. И ви пожелавам наистина да се забавлявате, докато го правите, така ефектът всъщност се утроява  Grinning

# 538
Един от най-добрите шампоани, които съм ползвала е хидратиращия на ApHogee!
Безкрайно доволна и щастлива към, че го открих.
При мен НЕ омазнява.

Да похваля хидратиращия балсам,  2-мин. реконструктор и есенциалните масла.
Чаках те да споделиш, защото се чудеше какво да избереш. Радвам се, че ти допадна шампоана.  Heart Eyes

IL., аз тъкмо одеве написах, че вчера съм забравила да си сложа маска след шампоана. Joy Толкова ми е била хубава косата на допир само след него.  Joy

На мен също ми се омазнява по- бързо косата с хидратиращия на Афоджий, дори ми се появиха пъпчици по скалпа- явно се запушва.  Tired Сигурна съм , че е от него, защото само той ми беше нов продукт, всички останали са стандартните и дълго използвани. Тъй като обаче този шампоан ми трябва за дължините, измивам скалпа с друг шампоан, а хидратиращия нанасям само по дължините без допир до скапа и нямам проблеми- само малко повече врътка, ама...  Blush

Опаловият час, чудесни новини!

# 539
  • София
Анч, ти ме подтикна към него... Crazy Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт