Професионални серии за коса - 30

• 47 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Ако се водим по другата ампула трябва да е около 5-6 измивания. Иначе аз следя косата си ,някак се усеща когато и изтече полезното действие.

Те не са ли общо 4 ампули и 4 бустера? Коя друга ампула имаш предвид? И ти самата горе-долу до колко измивания усещаш, че има ефект?

# 721
И аз ще взема да си напомпам косата с ампула и буустер преди заминаването. Чудя се какъв да е обаче. Зелена ампула с оранжев или оранжева ампула със зелен буустер. Първият вариант съм пробвала и беше чудесен Heart Eyes

# 722
Извинявай ,лошо се изказах имах предвид тази ,която си е старата без бустера
моето усещане е някъде около два пъти в месеца  .

А тези с бустера са общо 4-ри ,доколкото и аз знам.

# 723
Извинявай ,лошо се изказах имах предвид тази
http://www.prokozmetika.com/product/%D0%90%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0% … t-12-%D0%BC%D0%BB
моето усещане е някъде около два пъти в месеца  .

А тези с бустера са общо 4-ри ,доколкото и аз знам.

Ааа, ок. И тази я имам и вече потривам ръчички, но ще изчакам до следващия месец. А те се ползват единствено самостоятелно без бустери или може и със?  newsm78

Дъсти уинд, няма ли някак си да се неутрализира ефектът от комбинация между противоположни по действие концентрат-бустер?  newsm78

# 724
Леле, ама сте се развихрили- то са коментари, то са въпроси.  Crazy
Ще ви следя и ще се заема и с новата тема заедно с това. Имаме още "място" за изписване.

Пандичка, за аргановото масло има мнооооого изписано. Действай с Търсачката.  Wink

Имаше описано някъде комбинацията между различните бустери и концентрати как действа. Не си пречат взаимно.  Peace Концентратите могат да се ползват и без бустерите, но бустерите няма как да се ползват самостоятелно.  

Ето: FUSIO – DOSE – Ритуал за моментално преобразяване на косата. 4 концентрата, 4 бустера, 16 възможни комбинации. Концентратът се избира според основната нужда на косата, бустерът е за второстепенната нужда на косата. Могат да се комбинират всички видове концентрати и бустери, според вашите нужди на косата.

Бустер полифеноли защитава боядисаната коса. Съдържа силни анти-оксидантни съставки и UV защита.

Бустер Омега запълва най-порестата част на косата. Изпълва фибрите с изграждащи елементи.

Бустер Йониум подхранва дълбоко и интензивно от кортекса до повърхността на фибрата и защитава косата от изсушаване и въздействие на външни фактори.

Бустер Серамиди заздравява фибрата от вътрешността. Възстановена е устойчивостта и здравината.

# 725
♥Пандичка♥ не мисля. По-скоро ще се допълнят. Нали това е идеята да се комбинират различните концентрати. Правила съм няколко пъти теста в официалния сайт и са ми излизали и двете комбинации като възможност ( правила съм в различен етап на състояние на косата).

Ампулите може да ползваш и без буустери. Преди да ги пуснат,  всъщност ампулите се ползваха самостоятелно.

# 726
Определено не си пречат или противодействат. Както се е изразила Dusty_wind - допълват се.   Peace

За моя случай например, по диагностиката в сайта, най-подходящи са оранжевия концентрат + зеления бустер, т.е. първостепенна нужда - дълбоко подхранване, второстепенна - заздравяване.   Heart Eyes

Момичета, моля кажете нещо за аргановото маслоPraynig

Аз си бях взела от Рибката чисто арганово масло.
В чист вид си омазнява и утежнява здраво и употребеното количество трябва да е свръх малко.
Хидратира - да, прави косъма още по-лъскав. Много го харесвам, но ако трябва да препоръчам, по скоро бих насочила към арганов серум, а не към чисто масло. Серумът е далеч по-лек финиш, има си и силикони, освен масло, та в този смисъл е по-пълноценен за косъма.
Конкретно в момента мисля за този арганов серум:
http://www.lookfantastic.com/milk-shake-glistening-argan-oil-100ml/10563288.html

И аз да споделя подробно за преживяването си с Fusion dose vita ciment+booster серамиди. Хора, казвам ви, няма такъв оргазъм за косата ми.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Както и снощи писах, още под душа усетих косата си както никога досега!!!
Супер,а резултата до колко измивания изтрайва.Аз все им се каня на тези ампулки и бустери,но все за тези пари предпочитам да си добавя още нещо по-голямо.Но щом нещата са така оргазмични ще поръчам и аз  Mr. Green

Аз поне не видях да се споменава трайност в измивания, но при себе си съм усещала ефекта поне 2 седмици.   Peace

# 727
  • в 1001-та нощ
Dreamer, да за тях става дума.  Heart Eyes Ами при мен ефектът определено не беше втвърдяване, а просто уникална коса, дори трудно за описване.  Heart Eyes Интересно ми е дали при Ивайла или някой друг, който ги е ползвал, е имало втвърдяване?  Thinking

и при мен нямаше  Peace  серамидите не допускат да има циментиране  Peace

яко циментиране може да има при по-дехидратирана и увредена коса, ако е добре премита с по-изсушаващ шампоан и е вбиван основно протеин

такъв ефект имах - след две последователни ползвания на двустъпковия на афоджи; при второто ползване - още след шампоана - усетих какво ще последва  Mr. Green

а в случая - само от едно прилагане на комбинацията едва ли би се случило - в общия случай, а серамидите и пречат за това  Peace

# 728
Здравейте момичета,вчера се върнах от едно прекрасно топло място Simple Smile) Но от слънцето боята на косата ми падна много !Ползвах шампоана и маската на тази серия но явно УВ филтъра не е достатъчен http://beautiful.bg/index.php?route=product/category&path=36_47 ако може да ми препоръчате нещо с УВ защита Simple Smile
Предварително благодаря   Peace

# 729
  • в 1001-та нощ
И аз ще взема да си напомпам косата с ампула и буустер преди заминаването. Чудя се какъв да е обаче. Зелена ампула с оранжев или оранжева ампула със зелен буустер. Първият вариант съм пробвала и беше чудесен Heart Eyes

зелена + лилаво - също е супер комбинация  Peace (ако търсиш разнообразие  Peace )

# 730
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,вчера се върнах от едно прекрасно топло място Simple Smile) Но от слънцето боята на косата ми падна много !Ползвах шампоана и маската на тази серия но явно УВ филтъра не е достатъчен http://--reklamen-spam--/index.php?route=product/category&path=36_47 ако може да ми препоръчате нещо с УВ защита Simple Smile
Предварително благодаря   Peace

линкът не става - изпиши маската, като име - коя маска, от коя серия ...

аз обаче не съм убедена, че само слънцето е било виновно - може да е до вода, влажност на въздуха, ежедневно или многократно къпане ....

така, че мисля, не само УВ филтрите са решаващи  newsm78 (за защитата на цвета  Peace)

# 731
Алена, май ще пробвам оранжева + зелен, че забелязвам съм се попресушила. Не е суха, но връхчетата са поизпръхнали, а не са за подстригване. Ама то така е с моято протеинова мания, нали уж се подсилвам заради предстоящото слънче и реално 2/3 от грижата ми е протеинова и то от тежка артилерия. Нямам и еластисайзер ( нали уж не съм му фен )- ама и без него не е добре.  Tired

# 732
Ох, Feeling,много хубав тоя арганов серум Crazy Heart Eyes Ама някой сеща ли се за нещо по приемливо като цена,че това ми е множко Blush
Пишете тия бустери,пишете Crossing Arms ще ме разорите значи. Ама и аз все се каня да взема някоя комбинация,ама после си викам да взема нещо по-голямо. Mr. Green

# 733
Ох, Feeling,много хубав тоя арганов серум  Crazy  Heart Eyes Ама някой сеща ли се за нещо по приемливо като цена,че това ми е множко   Blush

Някъде бях гледала по-малка разфасовка. Ще потърся и ще ти я пусна тук.    Hug
Ще помисля и за по-евтин еквивалент.   Peace

Някой ще се захване ли с новата тема?    Hug

# 734
  • В мечтите
Може ли да ми кажете каква е разликата м-у това Реконструктор с кератин и зелен чай  и това Кератинов 2-минутен реконструктор  newsm78?Кое по -доброто ако има разлика и трябва ли с подобен вид шампоан от същата серия да има измиване преди това  Rolling Eyes..?

Общи условия

Активация на акаунт