Св. Св. Константин и Елена

• 70 430
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
В Рубин сме почивали, музиката не е чак толкова страшна и в 22ч вечер става гробна тишина, само морето се чува. На Долфина басейнчето е много приятно и има две хубави пързалки за децата, но там не знам как е вътре и храната също. Иначе Рубин според мен е най-подходящ за почивка с деца, защото всичко е близо до него.

# 196
  • Пловдив
в 22ч вечер става гробна тишина, само морето се чува.

В 22 часа вечер започва вечерната програма на пуул бара на Рубин-салса танци,степ.Далеч от гробната тишина.Поне тази година е така

dudu ,с програмата класик на плажа консумираш напитки.Нямаш обяд.
Лошото е,че не е ясно в кой хотел ще ви настанят.Но и това се приема за тази цена

# 197
♥Elfita♥, много ти благодаря за отговора!

Не бях сигурна как да тълкувам това изречение от описанието на офертата:
24 часа: Български алкохолни и безалкохолни напитки, чай, кафе - 24 часa на лоби бара в хотела на настаняване, а на останалите барове - съобразно работните им времена; - явно под други барове имат пред вид тези на плажа.
Това ме устройва, щом има биричка таткото ще е доволен!

Само един последен въпрос - дали в инклузив класик има включена консумация на сладолед и съответно къде се предлага и кога- сладоледа и бирата са много важни за домашните ми любимци  Laughing и съответно определящи при решението дали да ползваме тази оферта

Останах с впечатлението, че хотел Лебед е най-лошия вариант, така ли е?

Извинявам се за многото въпроси, но никога не съм била в курорта и всичко ми е непознато  Embarassed

# 198
  • Пловдив
дали в инклузив класик има включена консумация на сладолед и съответно къде се предлага и кога- сладоледа и бирата са много важни за домашните ми любимци

Биричка си къркате нонстоп-в хотела,на плажа.Няма ограничения.На плажа консумирате безалкохолни,кафе,коктейли.Други вид алкохол.
Сладоледът е ограничен за всички почиващи в комплекса,независимо от програмата на ол инклузива.Консумира се само в часовете от 14 до 16.30 часа.Сладоледа за 5 те хотела е само на едно единствено място-бар Куул Брииз,който се намира на гърба на ресторант Албатрос или срещу басейна на Долфин,до бариерата за влизане в комплекса.Опашката е ужасяваща.Заради детето чакахме 1 час.От тогава си купувахме сладолед.Пред Гранда има магазин с два фризера за сладолед

Програма класик консумират сладолед също като почиващите на премиум.Няма разлика,но то пък една консумация на сладолед.Първо трудно се добираш,второ че не е и хубав.Сладоледът е на Алгида,но е много воден.Явно специално правен за ол инклузива в едни големи съдове

# 199
Преди тази сладоледена къща работеше повече часове, и нямаше опашки. Сладолед също - по време на обяда и вечерята в съответния ресторант, там е хубав, от канти.

# 200
  • Пловдив
Сладолед в ресторанта на Долфин няма.Като гледам как се избиваха от другите хотели за сладоледа на Куул Брииз мисля,че и в другите ресторанти няма сладолед.
Куул Брииз работи повече часове,но сладолед дават само от 14 до 16.30 часа.Времето,в което хората почиват и децата спят  Laughing
Десертите в ресторанта са плодове и сладки неща /диня,пъпеш,ябълки,нектарини,праскови,грейпфрут,банани,баклава,саралия,руло с бял крем,еклери,мини пастички/

# 201
  • велико търново
През 2012г. почивахме в х-л долфин марина имаше сладолед на обяд в ресторанта по няколко вида и всеки си сипваше за десерт постоянно вадеха да заредят.Там си изкарахме много хубаво без забележки по оферта без име на х-ла .Сега пак имаше такава оферта ,но цената е висока за нас поне де. Simple Smile

# 202
  • София
В момента съм в ГХВ, сладолед в ресторанта няма! Купуваме си хубав за левче топката от циганийката до манастирчето!

# 203
  • Пловдив
Да преди е имало сладолед в ресторанта,но този сезон НЯМА

giuli
,не ви се реди на опашката за сладолед в комплекса,нали?Много е кофти така да чакаш,а и не е хубав.Този на топки до манастирчето е хубав наистина

# 204
Няма ли други почиващи там, че да могат да препоръчат хотели, но по среден клас ме интересуват.  Praynig

х-л Делфин  **** реални

# 205
  • русе
Здравейте, аз се заглеждам по Сириус Бийч и Аква азур на Св.Константин та маже ли малко инфо относно плажа как е ,и според ходилите там кой от двата хотела е по добър.Изобщо всяка информация ще ми е от полза Peace

Ние 2012 бях ме в Долфин Марина като цяло съм доволна най вече от условията за деца в този комплекс-водни пързалки,батути,анимация изобщо за мен си беше истинска почивка децата не са скучали ,а за сладоледа на нас ни харесваше и не беше изобщо воднист и опашки не е имало.За хотела - голяма стая ,музика от басейна вечер няма тихо и спокойно беше,чистотата малко им куцаше което за мен беше странно да не ти оправят леглото а само да ти забършат със стирка ,дребни боклуци като хартийка примерно оставена неволно някъде не се изхвърляше ,кърпи не помня но май и тях не смениха.Храната беше хубава и с доста избор.Като цяло съм доволна

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 20:57 от mypi1975

# 206
През 2012г. почивахме в х-л долфин марина имаше сладолед на обяд в ресторанта по няколко вида и всеки си сипваше за десерт постоянно вадеха да заредят.Там си изкарахме много хубаво без забележки по оферта без име на х-ла .Сега пак имаше такава оферта ,но цената е висока за нас поне де. Simple Smile
  тази година  има сладоледена къща обаче руснаците се редят от 14--16 часа

# 207
Благодаря на всички за отговорите - щом има откъде да се купува сладолед, не е проблем.

Моето притеснение честно казано беше, че ще има неограничена консумация за инклузив премиум, а пък за класик -не.  Това би било проблем, защото както знаете всички, децата гледат другите и мрънкат, което и двамата с баща им направо ни докарва до истерия.

А това, че няма хранене на плажа, не е голяма драма - и без това миналата година на Албена и двете почти нищо не ядяха освен пица, палачинки и сладолед.

В офертата всъщност най-силно ме блазнят съоръженията за деца и надеждата, че най-сетне ще бъдат доволни и няма да мрънкат, за да можем и ние да починем.. Mr. Green

# 208
Тъй като е възможно още някой да се чуди за офертата No Name  на ГХВ -

говорих по телефона с човек от комплекса и според информацията, предоставена от тях, в офертата не влиза консумация на плажа, а само в хотела, в който си настанен.
Сладоледената къща обаче влизала.

# 209
  • Пловдив
в офертата не влиза консумация на плажа, а само в хотела, в който си настанен.
Сладоледената къща обаче влизала.

Ние бяхме на програмата класик и консумирахме на плажа напитки.Никога не ни е отказана напитка от момчетата и момичетата на пуул бара на Рубин.Обядът не влиза.
Програмата примиум обядваха на плажа при желание.Другата разлика е мисля,че могат да консумират чуждестранен алкохол.Класика е само на български

Общи условия

Активация на акаунт