Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 27

• 82 185
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро от мен също ви пожелавам хубав и слънчев ден  bouquetСис извини ме ако някъде из постовете ми са се прокраднали думи с които да разваля ведрия дух и настроението из темата ви,  не съм човек който гледа негативно дори и болеста ,по принцип винаги виждам чашата наполовина пълна , а колкото до терапиите не си ме разбрала правилно няколко пъти споменах че се доверявам на лекарите на 100% и никоя терапия според мен не е излишна Wink

# 211
  • В царството на игрите:)
А, бе Сиско, скъпа,като мине време ти се струва, че е царяло ведро настроение, ама я като мен се зарови в старите теми да видиш колко е ведро...Вярно, че има много чувство за хумор, ама поне аз съм била много сдухана... newsm78 Според мен е напълно нормално новите момичета да минават през колебания и размисли. Така е в началото на всеки път...А и всеки си носи своя проблем и страховете си по различен начин. Живота ти се преобръща на 180 градуса, сблъсъка със здравната ни система те допобърква и искате да цари позитивизъм...На никой в тази тема не му е лесно - нито на тези, които са в началото, нито на нас, които вече сме минали през лечение..
Съгласна съм само с това ,че прекаленото четене може да те подлуди - аз например и до ден днешен не знам, че има показател като KI 67За G -то знам, но другото ме изненада Rolling Eyes
Лили, къде го пише това и какво означава?
А що се отнася до това дали е нормална превантивната химия - ДА! Нормална е! Бих направила всичко, което ще увеличи шансовете ми да живея...Рак с "ОМММММММ" не се преборва. Позитивната мисъл е важна, но е наивно да се смята, че ще те отърве. Така,че дами давайте смело напред и помнете, че колкото и да ви е лошо, това ОТМИНАВА и се забравя!Прегръщам ви всички! Hug

# 212
  • София
Мамето липсваше, защото и се беше спекло  Embarassed
Ооообаче... отличничка съм  newsm44 newsm44 newsm44
Няма да коментирам настроението в темата.

# 213
Мамето липсваше, защото и се беше спекло  Embarassed
Ооообаче... отличничка съм  newsm44 newsm44 newsm44
Няма да коментирам настроението в темата.
Така си и мислех...Даже се канех да ти звънна! Поздравявам те, мила и слава Богу!
ЕХ, отличничката ни тяяяя:)))) Hug Peace

# 214
milmich благодаря за  Hug точно защото се отказах да изчета всичко из интернет написано за рака реших да се включа при вас.В началото още преди операцията бях в едно вихърно ровене из нета ,кашата ми ставаше още по голяма , неяснотите много повече и следователно притеснението се нагнездваше в мен  още повече накрая се отказах реших да оставя констатациите за хората които с години учат и практикуват товат.е. докторите.А при вас съм защото  не искам просто да чета неща за рака, а защото имам нужда от съвети на  хора върнали се от там накъдето аз тепърва тръгвам Wink Hug и от мен за всички

# 215
Прекрасна новина Хули, толкова ме зарадва HugКато се умълчи някой и аз се спичам. Сега ще съм весела целия ден, даже реших да си се почерпя и да си купя рокля - нещо което не съм носила доста отдавна. Ще я нарека  на теб!

# 216
  • София
Не се вайкайте толкова! От химиотерапията не се умира...Умира се,ако не ви направят каквото е необходимо...Може да ви звучи грубо,но е така!

Сисанке ма  , ти ми тури кръста  Grinning Нямах предписана химия за застраховка. Не ми направиха лъче, заради странната незарастваща рана. Хормоналните ги почнах късно, заради докторско умуване.

Миленче, ти пък ми задраска  и "ОМММММММ"  Wink

Хули, браво на теб, поне твоето настроение вече е на 6   bouquet

# 217
  • София
Не е много на шест, защото два от чернодробните ензима са лееееекинко завишени.
Хубавото е, че зная от какво  Embarassed Embarassed Embarassed

# 218
А, бе Сиско, скъпа,като мине време ти се струва, че е царяло ведро настроение, ама я като мен се зарови в старите теми да видиш колко е ведро...Вярно, че има много чувство за хумор, ама поне аз съм била много сдухана... newsm78

Драга ми Венето,ти поне знаеш,че съм от типа хора "режЕ  и печЕ"...Няма 6-5 при мен...
И ако по времето,когато правех химиотерапията,в темата нямаше ведър дух и шеги,и подкрепа едва ли щях да се задържа толкова време при вас! И едва ли щях да подържам контакт с хората,които тогава ми подадоха ръка...
Затова сега се чудят новите,че аз от Сандански се вдигам за да дойда за два часа на среща с момичетата от темата!
Ако бяхте мрънкащи и вайкащи се същества едва ли това щеше да се случи!
Тъкмо защото темата беше ведра,въпреки че е за шестокракия,между нас се зароди такова приятелство и то трае и до ден днешен!
Да,нормално е човек да е изплашен и объркан в началото! но не може непрекъснато да се търси под вола теле...Или се доверяваш на лекаря си или...ами изгаряш! Това е моето мнение!
Кой както иска да го разбира! Казвам го без извинения!

п.п.Например в знаменателната 12 тема ,на няколко страници ,вместо да се жалваме от химиотерапията,ние се обсъждаме що е това водка и има ли захар във нея...такова де...и има ли тя почве в темата... Mr. Green
Маме,поздравления за отличните резултати!   bouquet

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 11:35 от Сисссс

# 219
  • Пловдив
Хули,
първо- поздравления за отличния, Hug
второ- притеснително ли е, че са завишени ензимите
трето-липсваше ми и тук и фасето.....
Слънчев ден на всички. Малчо е лепнал някакво вирусче и ще се гледаме.

# 220
  • София
Ванче, намеквам за водкатааааааааааа  hahaha
Пак се връщаме към 12 тема  Joy Joy Joy

# 221
Здравейте! След малко тръгвам за София-утре имам хоспитализация в онкологията на ВМА. Безумно ме е страх...
 Искам да ви питам-след като ме приемат утре сутринта-дали още утре ще назначат някакви прегледи и изследвания. Тази сутрин изпратих децата на градина и училище, не знаех какво да им кажа-кога ще се върна, какво ще става...мисля, че полудявам.
 Не съм диагностицирана в нашата болница-имам мамографска снимка, ехографски преглед-възпалението на гърдата ми е толкова голямо, че пречи да се види каквото и да било...

# 222
Водка, водка, водачка моя  Mr. Green

Освен да се раздадат чашите,  има за всеки вкус  Laughing

# 223
"Борбата с рака - "Ops...темата се казвала борбата с рака....странно.. не e IRON MAIDEN! newsm78

Аз не съм завършила медицина,но това което съм завършила ме е научило да мисля!
Пиша в тази тема защото съм оперирана от рак,защото майка ми беше оперирана от рак преди 1 година и защото съм 100% разбрала,че в BG ако си заровиш главата като щраус ще те остават да си умреш!е може и да имаш касмет,но там не се знае..Ако ти сам не се интересуваш няма кой!
Пиша в тази тема защото бих помогнала с каквото и да било на всеки с рак или с близък с рак, и защото може да науча нещо,което не знам за рака.

Milmich,KI 67 е някакъв показател,който колкото по-нисък е(по-малко клетки) толкова рака е по-малко агресивен,разпространяващ се,но от друга страна и се повлиява по-малко от химиотерапия.Няма зависимост между стойностите му и позитивността на her и хормоналните рецептори.На теб може би не са ти го изследвали защото не е имало дилема дали да правиш химиотерапия.

# 224

Milmich,KI 67 е някакъв показател,който колкото по-нисък е(по-малко клетки) толкова рака е по-малко агресивен,разпространяващ се,но от друга страна и се повлиява по-малко от химиотерапия.Няма зависимост между стойностите му и позитивността на her и хормоналните рецептори.На теб може би не са ти го изследвали защото не е имало дилема дали да правиш химиотерапия.

Или защото всички други показатели сочеха агресивен тумор и не са искали да го изследват, за да не го изкарат още по - агресивен Mr. Green По - добре да не знам, че всички други показатели бяха кофти ooooh!
Хули, нали на мен също ми бяха леко завишени и ми казахте да съм спокойна. След зимата обикновено били по - високи чернодбробните ензими. Смени марката на водката Mr. Green
А,  и исках да попитам нещо. Оказа се, че два дни съм забравила да си пия Аримидекса. Дали ще ми стане нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт