Горд Юрдек от храститИ наднича, шпионира Баба Марта с мартИницитИ кат' тича!-19

• 47 524
  • 690
  •   1
Отговори
# 570

Бобо ... тва сега във връзка с вица ли ме показваш  Crossing Arms  Crossing Arms  
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Shocked Shocked Shocked въобще не съм включила  doh rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Пък и на Зузата в тоалетната мъ обиждат  Confused

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей и на Фейта новата колЪ...

Joy Joy Joy Joy Joy Добра е, доста по-добра е от Бобината по-долу  hahaha
hahaha hahaha

Бобо, пак за неправилно паркиране ли те вдигнаха  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Фейтиии, обра ми точките  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

.... с ролки и пеньоарче  Joy Joy Joy Joy Може ли вече да ти викаме Меци  tooth tooth tooth rotfImao rotfImao rotfImao

след тоз пост ши мъ изгонят от работа ....малеееееее, рИва от смях..Меци каза rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Туй овчото Меци отива на първа страница в новата тема

# 571

.... с ролки и пеньоарче  Joy Joy Joy Joy Може ли вече да ти викаме Меци  tooth tooth tooth rotfImao rotfImao rotfImao

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 572

Бобо ... тва сега във връзка с вица ли ме показваш  Crossing Arms  Crossing Arms  
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Shocked Shocked Shocked въобще не съм включила  doh rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Пък и на Зузата в тоалетната мъ обиждат  Confused

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей и на Фейта новата колЪ...

Joy Joy Joy Joy Joy Добра е, доста по-добра е от Бобината по-долу  hahaha
hahaha hahaha

Бобо, пак за неправилно паркиране ли те вдигнаха  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

след тоз пост ши мъ изгонят от работа ....малеееееее, рИва от смях..Меци каза rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Туй овчото Меци отива на първа страница в новата тема

Да не ви остави чУвек за 10 минути  Joy Joy Joy Joy Joy

Пак стИ ма накиприли  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ша им дам идея да кръстят кашкавалчитУ  "ФЕЙТИ"  bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

# 573
Фейт затова няма да ни оставяш  Naughty
ай дан съ сърдиш ш ти пУдаря едни тематични обици  hahaha hahaha

Нери оригинално  Thinking hahaha hahaha

# 574
Фейти, кой агитираш тук, душа...и що си под прикритие...Радка била  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Туй ши е снимка от по-младите ти години....гледам пред Операта си се снимала във Варна  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 575
Фейт затова няма да ни оставяш  Naughty
ай дан съ сърдиш ш ти пУдаря едни тематични обици  hahaha hahaha

Тенк Юуууу  bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

само да сЪ надигна  Joy Joy Joy

пЪк аз штИ пУдаря кУла  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 576
  • София

Яяя, таз кат мойта... след 6 ракии така я виждам  Mr. Green Joy Joy Joy

Зузо, ни щъ да тъ уволнявът заръд мени  Naughty Затва сига излизам да си взимам чавето и да гу водя у Макдоналдса...кат дода пак да се преброим за вечеринката   Mr. Green

# 577
Фейти, кой агитираш тук, душа...и що си под прикритие...Радка била  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Туй ши е снимка от по-младите ти години....гледам пред Операта си се снимала във Варна  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

ахам ... беше преди да си стегна куфарите за Пловдив майна  Joy Joy Joy Joy Joy
еххххх ... споменииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Без майтап, ама точно от другата страна на фунтаните, под дюнерите и закуските има едно хотелче май Сити беше ...... под него беше магазинчето дето бачках след студентските си години ... точно до Манго .... Какви години бяха, чак ми  дожаля  Crazy
Ама ако си дойда таз година шъ го пУсетя центъра  Flutter

# 578
Фейти, и от мен един пУдарък...а ся да видя ти кво ще ми подариш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели, ти на Макдоналдс кво ще пиеш, душа Rolling Eyes Притесних се за теб  ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 579

Зузо, ни щъ да тъ уволнявът заръд мени  Naughty Затва сига излизам да си взимам чавето и да гу водя у Макдоналдса...кат дода пак да се преброим за вечеринката   Mr. Green

Видях тЪ па си ми взела колата Crossing Arms хади шИ тъ чакаме на вечерната проверка

# 580
Фейти, и от мен един пУдарък...а ся да видя ти кво ще ми подариш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели, ти на Макдоналдс кво ще пиеш, душа Rolling Eyes Притесних се за теб  ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha

шТа черпя Ино кафе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо пак съ е разбързала да си оди  Joy Joy Joy Joy

# 581
Фейт мерси за колата, макар че аз докато я паркирам и тя ще се стопи ама  Joy Joy Joy

Зу какво правиш там в небесата hahaha hahaha

Оф трябва да чистя Tired

# 582
Ели, ш тъ чакамИ, иначи не можем да свирим без теб...

# 583
Ох, след малко ще потеглям към дома  Mr. Green, но преди това не можех да не пУкажа Фейтиту за пУследно днес (тя и без това изчезна за повече от 10 минути значи ни е позволено да я накиприм) hahaha hahaha

Еликса по пътя за детето, ей къде се рови  hahaha hahaha

А мен дойдоха да ме вземат, макар че като гледам моите хора им пишат акт  hahaha hahaha hahaha

# 584
оф, и мен ме заринаха с работа в края на работния ден  Crossing Arms Добре, че съм оправна  Joy

Ели, да нИ цамбурнеш в таз кофа за боклук  hahaha hahaha hahaha

Бобо, кво ти показват там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт