Случи ми се нещо странно VIII

• 138 543
  • 834
  •   1
Отговори
# 420
При нас всичко е наред, спим си добре в къщи.

# 421

Християнството не харесва точно заради това-било изкуствена религия,всички неща били взети от езически вярвания.

Точно заради това се изненадах, че е против Християнството. Както и да е...
Явно ги разбира тия работи...

Не знам дали разбира-аз самата не разбирам...и надали мога да преценя  Laughing Малко е шантав-крие много неща за себе си..дати,години,часове...в интернет нищо не казва.Чете много литература за такива неща,както и за свртовен ред,конспорации...имахме наскоро огромен скандал,защото ми е годината за ваксинация за ТД.
Та си има някакви негови разбирания,за които много и не ми споделя. Колко са истински и редни..не знам.

# 422
Аз самата не вярвам чак в такива уроки,разни свръх естествени неща....

Аз както казах също не вярвам на някои от тези врачки,но някои други наистина имат дарба...и наистина познават всичко,затова съм склонна да им вярвам...Но относно това,че съм си мислела за врачката след като си тръгнахме и затова се е случило това..не мисля,че е така,защото както казах не обърнах голямо внимание в началото.Наистина думите й ми се сториха странни,но беше само това...сетих се отново за нея,чак когато наистина ми стана много лошо,а и на синът ми му се случи същото като и на мен а пред него не съм споменавала нищо за мислите си относно това,че е възможно до някаква степен циганката да го е причинила...затова съм склонна да вярвам,че наистина го е предизвикала... не знам може би чрез отрицателна енергия или нещо такова,но това което ни се случи не беше случайно Simple Smile

# 423
Като малка често ме урочасваха и да очите много урочасват за това избягвайте самите погледи когато усетите че ви пращат някакъв вид негативна енергия,защото това всъщност е урочасването негативна енергия която се концентрира във вас.

# 424
И всъщност всеки може да урочаса или да бъде урочасан не до гадателски способности.
Belle-Etoile напоследък и аз започнах да навлизам в тези теми за които казваш че мъжа ти се интересува. Вярвам в Бог и вярвам в силата на църквата независимо каква е тя, христянска или католическа или така нататъка защотото Бог е един и това че сме разделени на религии не е заради Бог ,а заради друга не много добронамерена сила така да го кажа която всъщност до такава степен ни е завладяла че много трудно може да го осъзнаеме , но все пак може. Да наистина чрез знаци и татуировки можеш да концентрираш и повишиш силата на духа и енергиите, наскоро чух за един такъв човек който си прави такава татуировка ,но все още съм в началото на изучаването на всичко това и не смея много да говоря за тези неща.

# 425
Аз урочасването го разбирам като начин да въздействаш върху подсъзнанието.Всеки свързва черно с нещо не толкова приятно...лесно човек може да си внуши,че зелените очи плашат и разни подобни.
Както от реклами,музикални клипове и т.н. могат да ни въздействат чрез звуци,кадри,светлини,премигвания.Мъжът ми не гледа телевизия,като ме види да гледам клип на лейди Гага(не я слушам,но като видя нов клип ми е интересно да изгледам какво ново е измислила) и се почва"пак те зомбират...не гледай така..точно сега ти въздействат на подсъзнанието.Закрива си лицето дори,за да не ги гледа.Ох,знам,че звучи все едно не е особено в ред,но си е такъв 
 Laughing  Миналата година ходи на специален курс в Англия за точно такива неща-учене чрез внушаване,въздействие над подсъзнанието...за да му помогнат в работата,а играе и покер и му помага при живата игра.
Странен екземпляр е  Laughing

# 426
  • Варна
И всъщност всеки може да урочаса или да бъде урочасан не до гадателски способности.

A не ти ли прави впечатление, че урочасвани са само хора, които вярват в урочасването? Странно, но и децата им биват урочасвани, макар да не знаят за какво става дума. Хората, които не вярват не биват урочасвани, както и децата им.

# 427
Напротив мъжа ти е много прав !!! Слушай наобратно песента на Мария Илиева - Нищо и на ПИФ- горим . Това е една малка част от нещата с които ни влиаят на подсъзнанието ! Ако искаш ще ти кажа с каква програма да ги слушаш!

# 428
  • в кукувиче гнездо
Я кажи за програмата... Какво се чува наобратно?

# 429

A не ти ли прави впечатление, че урочасвани са само хора, които вярват в урочасването? Странно, но и децата им биват урочасвани, макар да не знаят за какво става дума. Хората, които не вярват не биват урочасвани, както и децата им.
Напротив просто хората които не вярват не разбират че са!

# 430
Я кажи за програмата... Какво се чува наобратно?
Audacity така се казва програмата а колкото до тези песни аз се осведомих от нета и има доста форуми точно за тези песни но си свалих програмата защото ми беше интересно дали не е направено нарочно примерно на мария илиева го има и във вбокс. На нейната песен се чува "плачи- мълчи" но си свали програмата и ги слушай...

# 431
# 432

Да това е доста нагло ,забележи как се хили тъпо хората като почват сами да го повтарят!

# 433
 ooooh! Тия 2 песнички и "на нормално" са си едни прокоби... И за чий им трябва да зомбират слушателите си? Поръчка отгоре или целЯт по-верни, лоялни до гроб фенове чрез дълбокото им облъчване??... Смешници.

Ето статия във в-к "24 часа" по темата с урочасването, м/у другото:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1463288#ArticleCommentsBegin

# 434
ooooh! Тия 2 песнички и "на нормално" са си едни прокоби... И за чий им трябва да зомбират слушателите си? Поръчка отгоре или целЯт по-верни, лоялни до гроб фенове чрез дълбокото им облъчване??... Смешници.

Ето статия във в-к "24 часа" по темата с урочасването, м/у другото:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1463288#ArticleCommentsBegin
Лошото е че тези смешници наистина ни зомбират  Sad а това за рекламите се казва 25-ти кадър. Има го и в клипове и филми и т.н. в БГ клип на боби турбото преди години е бил открит и като се замисля децата колко бяха луднали по този олигофренски образ ми става лошо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт