Забранено е деца да стъпват в пазарните колички!!!

• 20 858
  • 440
  •   1
Отговори
# 285
  • София
GENTIL тя темата е за количките,ама нали трябва да  напишат нещо  Simple Smile.
Светлица  Peace как смееш да ходиш в магазин,там колко е мръснооо, я по добре не пазарувайте,хем пари няма да харчите,хем стерилно около бебето.
Мен няма кой да ме отмени,затова си пазарувам сама с децата.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 14:13 от gergana R.

# 286
Aко количките редовно се почистват и улиците ни не приличат на тоалетни няма да има никакво значение дали детето стъпва в количката с крака. В "Европа" количките са толкова гнусни, лепкави, мазни и с петна, че не бих сложила детето си дори да стъпи вътре с мръсните си ботуши, да не говорим пък да сложа някаква храна вътре  Sick А и не е практика децата да са вътре, много рядко съм го виждала.

# 287
Някои майки извадиха вода от 9 кладенеца в 10-ти, за да ни убедят колко е европейско, правилно, възпитано и хигиенично да си возят децата вътре в количките за хранителни продукти.  ooooh!

# 288
Честно пък ще ми каже някаква непозната къде да си държа детето.Даже няма да си направя труда да я изслушам.Возете си вашите деца където искате,моето ще си го возя където аз си преценя.Немога да разбера какво токлова ви пука къде някой си вози детето,нали не го е пуснал във вашата количка?
Въобще немога да разбера постоянно да се зяпат хората ,навиците и поведението им и да се обсъждат?О да и покупките им ,кой от колко пари си купува кренвирши и в каква кола ги товари:)

# 289
  • Kопенхаген
ОК' разбрахме кои са си гледали сами децата, няма да влизаме в излишни полемики  Grinning

# 290
  • София
Някои майки извадиха вода от 9 кладенеца в 10-ти, за да ни убедят колко е европейско, правилно, възпитано и хигиенично да си возят децата вътре в количките за хранителни продукти.  ooooh!

А други преляха и в 11-ти кладенец, за да ни убедят, че не трябва да пазаруваме ако имаме малки, гадни и невъзпитани кученца...ау, извинете...деца....

# 291
  • Варна
Честно пък ще ми каже някаква непозната къде да си държа детето.Даже няма да си направя труда да я изслушам.Возете си вашите деца където искате,моето ще си го возя където аз си преценя.Немога да разбера какво токлова ви пука къде някой си вози детето,нали не го е пуснал във вашата количка?
Въобще немога да разбера постоянно да се зяпат хората ,навиците и поведението им и да се обсъждат?О да и покупките им ,кой от колко пари си купува кренвирши и в каква кола ги товари:)

И да не ходи с мъжа си на пазар, че това си е навиране в очите. Joy

Е, стига де! Като имам бебе, значи не мога да ходя никъде заедно с мъжа ми ли? Не може ли да минем да напазаруваме на връщане от гости, разходка или детска консултация? Вече се хващате за дреболии.

Аде сега, да не се правим на майки- героини. Толкова няма кой да те отмени за час докато отидеш да си напазариш ли?
...ми нямам.....Разбрах,заключвам ги с вериги в Mr. Greenкъщи....И ооооооооо магазин на достопочтени лелиииииииииииии....идаааааааааааааааааааа

Laughing

# 292
Цитат на: Мадам Дьо Помпадур link=topic=643743.msg21256218#msg21256218
Не бе селянията, да ни видят колко идеално семейство сме, че сакън, ако бащата или майката отидат да напазарят сами ще се счупи БГ модела за идеално семейство. То е като през уикенда да отидеш в МОЛ- а  семейно да се пуснеш по стъргалото  Laughing

Е, стига де! Като имам бебе, значи не мога да ходя никъде заедно с мъжа ми ли? Не може ли да минем да напазаруваме на връщане от гости, разходка или детска консултация? Вече се хващате за дреболии.
Ходи бе, кой те спира... Не си имала само ти бебе, но аз моето като невръстно пеленаче съм го водила по паркове, а не в блъсканицата по магазините.

Къде съм казала, че само аз съм имала бебе? Даже не съм го и намекнала.
А сигурно и когато таткото го няма, трябва само онлайн да пазарувам.
Аде сега, да не се правим на майки- героини. Толкова няма кой да те отмени за час докато отидеш да си напазариш ли?
Хайде, представи си, че има хора, на които няма кой да им гледа децата, докато те пазаруват.

Защо не насочите това възмущение и енергия към това да изчистим и пазим градовете чисти?

# 293
  • София
Някои майки извадиха вода от 9 кладенеца в 10-ти, за да ни убедят колко е европейско, правилно, възпитано и хигиенично да си возят децата вътре в количките за хранителни продукти.  ooooh!

А други преляха и в 11-ти кладенец, за да ни убедят, че не трябва да пазаруваме ако имаме малки, гадни и невъзпитани кученца...ау, извинете...деца....

Shocked това пък, откъде дойде?

Между другото, доста кучета са значително по-добре възпитани от доста деца. Гледайте Сизар Милан, и ще откриете доста добри похвати за възпитаване на кучета и деца, ъъъ, и техните родители/стопани.

# 294
  • София
Някои майки извадиха вода от 9 кладенеца в 10-ти, за да ни убедят колко е европейско, правилно, възпитано и хигиенично да си возят децата вътре в количките за хранителни продукти.  ooooh!

Между другото, доста кучета са значително по-добре възпитани от доста деца. Гледайте Сизар Милан, и ще откриете доста добри похвати за възпитаване на кучета и деца, ъъъ, и техните родители/стопани.

Joy Joy Joy

# 295
  • Kопенхаген

Ходи бе, кой те спира... Не си имала само ти бебе, но аз моето като невръстно пеленаче съм го водила по паркове, а не в блъсканицата по магазините.
И кво, стояхте гладни ли? Или и мъжът ти беше по майчинство?!
И да, представи си, че няма кой да те отмени за час да напазаруваш!
Че то на глад стои ли се? Сама съм си гледала детето,  мъжът ми беше в чужбина. Но при нужда имах цели две баби на разположение  Grinning

# 296
  • София
А аз сега трябва да пазарувам.....
Чувствам леко вълнение от предстоящото посещение на високо равнище Mr. Green

# 297
  • в рока
Много докачливи майки има.......

# 298

Друг свят,друго общество.....където подобна полемика би била нарушаване на детските права Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 299
  • София
 От къде тръгна, до къде стигна темата!Продължавайте, интересно е...пък и нали е в клюкарника!

Общи условия

Активация на акаунт