Колко са мъни4ки,пък как знаят само
А ако много ти идва жегата,ами идвай при нас де:тук има нема,всеки ден е около 18-20 градуса.Днес е някакво изклю4ение-28
Заповядай

Погали коремчето от мен.

Много хубави басейни снимки 
, дай боже и ние след нея да минем бързо през него(голяма гадост е с задна хрема, гъдел в ушите и леко възпалено гърло за разкош)

, защото тя до ден днешен отказвала пижама да облича

Сподели в каква градина ходи, какви са условията, групите, персонала, изобщо всичко, че ми (ни) е интересно. 

А пък колко е миличко с репликите и жестовете към сестричето си, ПРЕКРАСНО!

(извинете за тъжното отклонение 

Нагледах се и на твоите снимки от чужбинско и българско.Много сладка таз Гери,мисля,че просто не знае какъв подарък й правиш с бебето но до 5-6 години ще разбере
Хубаво е,че отсега си дава нещата.

дано не приемеш думите ми като на бабите дето все опяват 
и ние се чудим откога не сме били на кино ,като излизаме с приятели все се организира мероприятието седмици наред и пак нещо може да се провали щото някой пръднал,друг се насрал

Останаха ми очите,Вики няма да отстъпва по хубост на кака си 

Жива и здрава да ти е и все така радост да носи в семейството. Покажи и ти двете сестрички - скоро не сме ги виждали. Дано Дидито се оправи бързо. И аз бих се радвала на разказче за тамошната ви ДГ. 
По другия въпрос и аз мисля като Енигма, но да не станем много бабите...
А Мария да се оправя и да се радва на лятото.

Дано бързо мине нахапаното или каквото е и да имат хубава почивка децата. А ти наистина се наслади на почивката, пък и тука си пописвай - ние ще те четем.

, нали и аз ги пиша такива напоследък...
Няма ли да идвате това лято насам?
)
Мисля че ти беше писала как са реагирали хората, като си казвала, че трето чакаш. При мен така ме гледаха хората като казвах, че чакам второ
Здрави, бели и подредени да растат зъбките й 

Дано по-леко и бързо да минават всички

30 мин бях писала и така се ядосах, че се отказах наново да се отчитам
Качила съм 11 кг до сега, без да се ограничавам, даже обратното- насилвам се на обяд да ям супа с Анито, че в тези жеги нищо не ми се яде
С нея качих над 20 кг и сега усещам разликата-много по-подвижна съм, не съм подпухнала, не се задъхвам така.Ще дописвам после.... 
Диди се оказа с бронхит, след нея и Еми е със страхотни сополи и кашля, и двете имат и ушни инфекции и са на инхалации и им биха антибиотик на инжекции, и за разкош и аз съм с страхотни болки в ушите и синусите(най-накрая днес ще ида и аз на лекар, нямаше време за мен тия дни тичах с всички домашни на лекат), майка ми и мъж ми са на антибиотик и те от същия вирус 

от нас
Дано скоро се оправите 
На моменти много командори, но нали си е овне
Тази седмица си пригласям багажа за родилното, купувам последните неща за бебка и лека полека започвам да пера и гладя.Поне само това да остане, ако стане нещо да могат домашните да довършат.Оказва се, че почти нищо не трябва да купувам за бебето, но нормално, колко дрехи купих за Анито първоначално, а и сватята ми даде от Анелия 
Доста време нямах, но уви, случва се. Той утре трябваше да пътува за София да го оперират, но от днес е с темп. и май ще се отложи операцията.Лошото е, че е с катетър и го боли, запушва се на моменти и си е опасно.Утре пак е на лекар
Че може да стане лошо 
Предишният път беше ужасно болезнено, кръвното ми падна на втория ден до 80/40, нямах сили и не ми се ядеше сигурно поне седмица. Имам една дружка, на която й правиха трето секцио. Голям е герой, не се оплаква въобще, апетитът й дошъл още на третия ден. Дано сега поне апетит да имам, че да има какво да суче бебето. 
Препоръчани теми