Отговори
# 210
  • Там където има любов
 Praynig Praynig Praynig Деси  Hug Hug Hug Прегръщам те силно. Дано по скоро се преборите с това  Praynig

# 211
Десс  Hug дано бързо се оправи Анелия и с подходящото лечение от подходящия лекар съвсем скоро няма и следа от поставената днес диагноза  Hug Няма смисъл да се обвиняваш просто защото нищо няма да се промени...нито си лекар нито врачка, за да знаеш кое как и защо. Важното е , че още днес сте хванали лекаря и вече ще можеш да разчиташ на него за лечението на Ани  Hug

# 212
Деси, от нас с Прес имате силни гушки двете с Анелия!  Hug
Не унивай, не се самообвинявай, ами горе главата! Следвай инструкциите на пулмолога и не губих дух! Браво, че си забелязала пак проблем и бързо си реагирала!  Peace Стискам ви палци сладуранката да не се влоши и с времето да израсте проблема!
 Hug

# 213
  • София
Деска, ще ти драсна на ЛС тел-а на тази лекарка, за която ти бях писала, на наше познато другарче с астма, което е колкото Вели. Майка му е много доволна, ама много. Hug

# 214
Ние няколко дни нямахме нет така че първо да честитя рожденните и именни дни на малки и големи   bouquet Hug
Деси колко добре те разбирам  Sad Hug Дано докторът ви вземе правилните решения за Анито и да не ви се налага хоспитализация повече
За нас Бяхме малко на Кубрат Никито е добре за разлика от Мади  Confused но аз не съм се предала и правя всичко възможно да помогна на детето си
В тази връзка Вери ти да знаеш някой класически хомеопат в Плевен добър естествено защото аз не мога да намеря затова разчитам на единствения ни съмишленик от лекарската гвардия УНГ но тя ни помага само в нейната област с хомеопатия . Сега от 3 дни е на тонзилотрен, хомеовокс и дрозера и има подобрение детето иска да мине пристъпа и след 2 седмици каза че ще пробва с някакво хомеопатично за алергия за да не стигаме чак до такива състояния  Tired Нашия ЛЛ също се нае да издирва свестен класически хомеопат та дано Мади има късмет  Praynig
Това е от нас , толкова ми отпуснаха децата  Mr. Green

# 215
Деси много силни гушки за вас с Анито Hug Praynig дано скоро да се преборите с болестта!Не се обвинявай миличка ти си най-добрата майка за твоите деца!   bouquet

# 216
  • Бургас
Деси, имате и от нас стиснати палчета!!!  Hug

Честит рожден ден на другарчетата ни априлчета, които бяха в изминалите дни!!!
Мили дечица, желаем ви с Далинка, да сте здравички и да тревожите мама и тате само с бели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217

В тази връзка Вери ти да знаеш някой класически хомеопат в Плевен добър естествено

има един списък, в който за Плевен излиза тази:

Светла Пенкова

Град: Плевен ; Севлиево

Мобилен: 0898 623 887

Предполагам, че са класически хомеопати, защото за Варна са такива, но не знам доколко е добра Rolling Eyes

# 218
  • София
Въпреки минорното  настроение, минавам набързо с едно предложение към софиянки- ако имате път към Борисовата, утре и в неделя ще има панаир на детската книга, до езерото Ариана.
Ако времето позволи, може да се разходим дотам.
Ени в последно време супер и почти само на книжки се радва.Само ме чака да се върна от работа и почва да прави камарите, "мама да чете". Heart Eyes
Та подаръкът от вуйчо й ще си избере сама, на място. Simple Smile

http://www.infodar.com/index.php
http://www.infodar.com/childbook.php

Ако имате път в тая посока, звънкайте един телефон, да се видим за малко. Hug

# 219
Въпреки минорното  настроение, минавам набързо с едно предложение към софиянки- ако имате път към Борисовата, утре и в неделя ще има панаир на детската книга, до езерото Ариана.
Ако времето позволи, може да се разходим дотам.
Ени в последно време супер и почти само на книжки се радва.Само ме чака да се върна от работа и почва да прави камарите, "мама да чете". Heart Eyes
Та подаръкът от вуйчо й ще си избере сама, на място. Simple Smile

http://www.infodar.com/index.php
[url=http://www.infodar.com/childbook.php]]http://www.infodar.com/childbook.php]http://www.infodar.com/childbook.php

Ако имате път в тая посока, звънкайте един телефон, да се видим за малко. Hug
И г-жа Василиса Умница ще бъде там. Wink
С който се разминем без да се обадим, да си знае че е заради нещо, дето се въди в носоглътката Мариешка.

# 220
Честит рожден ден на Тамир! Жив и здрав да бъде, Heart Eyes а майка му да намине наоколо и да каже как са.  Grinning
Деси, как сте с Анито?  Hug
Вчера наминахме заради спорта през Комсед-а и  Whistling поспортувахме.  Laughing Мария взе, че си хареса огромен батут, обаче не я огря. Нямаме си камион за превоза му, както  и всичко друго необходимо. Най-вече двор.
Днес ни чака ядене на торта, че да изберем най-вкусната за рождения ден. Само една събота и неделя останаха до тогава.
Много обичам да върша сериозни неща в несериозен ден. 

# 221
  • Там където има любов
Честит Рожден Ден на Тамир! Нека е здрав, палав и много щастлив

# 222
Честит рожден ден на Тамир с Ники и Мази му пожелаваме много здраве и късмет   bouquet
Вери тази докторка за съжаление е в Севлиево а аз нямам възможност при всяка болест на Мади тоест 2-3 пъти в месеца са ходим до там 

# 223
Честит рожден ден на Тамир! Belbey, да ви е жив и здрав! Heart Eyes bouquet

Благодаря на всички за подкрепата и приятелското рамо, прегръщам ви и аз!

Рони, не знам как е Анелия. Вчера й биха последната инжекция, чувам, че още свири... Тази сутрин се събуди, говореща като мечка, такъв дрезгав глас не съм чувала до сега от нея. Иначе е жизнена, играе. Ще видим утре какво ще кажат. Praynig
Сладък ден ви чака, да ви завиди човек. Grinning Да изберете най-хубавата торта!  bouquet

Дани, дано излезете от омагьосания кръг и вие. Praynig Hug

Някой няма ли да покаже малко снимки на рожденици и партита (и не само)? Heart Eyes

# 224
Аз покрай нашите проблеми забравих за снимките  Embarassed
Деси благодаря за подсещането  Hug
Дано утре получите най хубавите новини с Ани  Praynig

Това общо взето е от нас много снимки този път нямаше защото си имах ревящо Мади

Общи условия

Активация на акаунт