Отговори
# 450
  • София
ани4ка, стискам палци бързо да минава страшното и да го забравяте. Представям си колко ти е свито. Щади се, че и човечката в тумбата усеща. Heart Eyes

Съгражданката ти, Деси, обеща да намине тук, чакаме я. Grinning

Io_io, доколкото знам е доста заразно. Нямате ли вариант да се изолирате, за известно време. Пиши как се развиват нещата при вас. Много ми е мило да чета за бремелинки. Heart Eyes

Jiemahug
Аз също съм на мнение, че гледайки батко си, Гери няма да приема много на въпреки новото положение, не го мисли. Важното е, че сте открили проблема навреме.
За очен преглед на 3г направление от ЛЛ се иска? Не, че имам съмнения, но се замислих, че не е лошо да ги заведа. Вели не съм го водила досега. Rolling Eyes

Нани, наистина не е минавала много отдавна. Дано е по нейно желание. Laughing

# 451
Здравейте на всички.

Аничка - силно стискам палци операцията да мине успешно.  Защо така бързо ?
Мара Подробната, браво на София за успешното адаптиране в детската градина. Ще бъде интересно да покажеш и снимки ако имаш.

Бен, ами то и вчера имаше резултати от класирането. Още вчера излязаха резултатите. Григорие приет на второ желание. Градината ние малко далечко, но какво да се прави като не мажахме да се уредим в тази, която е до носа ни . Далина приеха ли я? Съседското дете не  е прието никъде.

Рони, като се има впредвид какво е при вас в София записването за детска градина  Peace Peace Peaceбраво  на вас !!! Надявам се Мария бързо да се адаптира на есен.

На Гришко вече не му се ходи нещо на ясла. Вчера хич не слушал, даже го приместили да спи  отделно от другите деца. За днес обеща да е по -примерен.

# 452
Хернията не е от вчера, още от зимата.От днес за утре не защото е спешна, а защото е хубаво докато е още хладно, че после остава за септември.Можехме и да отложим 1-2 седмици, но не виждам смисъл.Като чух, че може и утре веднага се съгласих.Анито нищо не разбира.Като й говоря добре приема всичко,но утре на място ще бъдат дърпаниците и страха.Тя в момента не може да си представи какво точно й говоря.С моя мъж бяхме решили, че няма да пробваме без операция, защото шанса не е голям, а не ни се рискува да се прищипе яйчник, нещата да станат спешни  и да остане с един.Предпочетох по-бързо да се оперира заради мен.Така и така ще я бъде, по добре по-скоро, защото от вчера до днес изперках, не мога да си представя още седмица-две да се притеснявам.Утре поне ще бъда по-спокойна заради нея.Утре ще отидем към обяд, ще направят изследвания и в 2 часа започват плановите операции.Приспиването, операцията и събуждането отнемало към 1.5 часа.В събота ще ни пуснат,тук такава е процедурата, държат да остане за 1 нощ.
Благодаря ви много за съветите и подкрепата  Hug Heart Eyes Еми, може по-късно да те притесня  Mr. Green още не ми се заформят въпроси, кашичка е все още в главата ми  Mr. Green

# 453
Ани4ка,и мен искрено ме у4уди,но щом се налага Confused Имате едни големи стиснати палци от нас вси4ко да минава бързо и безболезнено и лесно възстановяване Hug Praynig

Емили,радвам се,4е при вас е  вси4ко както трябва,нацелувай и двете дребосъ4ки Heart Eyes Ама само да ти кажа, относно последното ти изре4ение,4е нямам спомен тук някой да е забранявал нещо на някого. Вси4ко е въпрос на ли4ен избор и желание! Аз съм от тея неразбралите,защо спря да пишеш,ама ти си знаеш де Hug

# 454
Аничка и от нас стиснати палчета, да мине и замине лесно и успешно операцията Praynig Hug
Емили радвам се че се разписа, гледах филма за Зори, много готина рокля и обувки за бала си избра, желая и прекрасен бал и да ни се похвалиш със снимки от голямото събитие Hug Цунки-гунки за Габи и Алекс Hug
Джема благодаря че сподели с нас за очния преглед, другия път като идем на преглед ще питам педиатъра да ни препоръча очен доктор за профилактичен преглед, стискам палци да убедиш Гери да си носи очилата Hug

# 455
Аничка, много стиснати палци и от мен,надявам се дребосъчка и да не разбере какво се случва!

Джема, имам го аз наум очния преглед,а се чудех и за зъболекар-някой посещавал ли е такова нещо до сега за профилактичен преглед?

Ние сме с вирусен конюнктивит-освен оченцето и носленцето е засегнато. Педиатърката ни обрече на 3 дни раздяла, докато мине инкубационния период. Почувствах се много зле-сякаш си изоставям детенцето точно, когато е болничко и има най-много нужда от мен. Сега е при баба си и дядо си, но постоянно пита за мен  Embarassed Иначе моят док днес каза, че за мен опасност няма, а за бебо-искаше да ми удължи хапчетата за задържане до 20и май, но аз много ми се примолих и си стиснахме ръцете до 15ти. Сега хаванах да изпера на 90 градуса всички кърпи и чаршафи.

# 456
  • Бургас
ани4ка,  Hug Hug с вас ще сме мислено!  Hug Hug  Кошмар е, но щом се налага, колкото по-скоро, толкова по-добре. Разбирам те идеално за това.  Hug Hug

Io io, дано се съберете скоро да си се гушкате с бъдещия батко и скоричко и с бебче сладко  Heart Eyes Hug Hug

Имамама, видях че са ги пуснали по-рано. Благодаря ви за стиснатите палци, уви, не сме приети никъде, нито в близката нито в далечната, нито по трето желание  Confused Предчувствието ми излезе вярно... Хич не се виждам как ще я караме ако не продължи на есен... Видях си вчера в документите, че съм объркала и съм писала че не е посещавала ясла, но предполагам че не това е било от значение, а големия брой желаещи (за разлика от яслите). Пак ще ви моля за стиснати палци при второто класиране  Hug

рони, Имамама, честито на вас!!! Да си ходят със желание и най-вече да са здравички  Heart Eyes
Далинка днес за първи път не плака като я оставях от една седмица, но продължава да заспива трудно с много рев и гушкане... даже ръката иска да ми държи докато заспива...

Мара Подробната, бързо да се връщате и вие на училище  Wink  Hug

Аз също имам проблем с очите, късогледа съм, баща й също, не знаех че толкова рано може да се прецени, Jiema, благодаря за споделената информация. Сигурна съм, че покрай батко си, сладурка ще свикне по-лесно.  Hug Hug

# 457
 Praynig и Hug за Анито и за теб, Аничка! Успешно да минава  и заминава всичко.
ЙоЙо,  Hug и за теб.
Бен, дано да пуснат бройки и да успееш да класираш и Дали в хубава и удобна градина.
Еми, в темата нямаме модератор, профилът ти е активен и единствено твоя воля е да пишеш тук. Имаш предостатъчно теми да ни споделиш, ако решиш. Радвам се много, че Алексчето е малко тайфунче. Така най-добре се лекуват вредни мисли. Габчето явно се е метнала на кака си и батко си, които също са моята представа за добри деца - умни, разумни и кротки за опасната възраст. Зори и балът й явно също е много вълнуваща тема за вас сега.   bouquet

# 458
  • Варна
Влизам да покажа, че ви следя, но повече пиша във ФБ, и че стискам силно палци всичко да е наред с операцията на Анито днес! Praynig Praynig Praynig

Рони, радвам се за градината, на МаЛия ще й хареса, сигурна съм.

От друга страна, съжалявам, ben78, че Далинка не е приета, дано стане за наесен. Peace

Io io, наистина е много заразен конюктивита, аз бях лепнала от Симона преди години и, докато при нея мина бързо и почти неусетно, при мен се влачи една седмица, като 3-4 дена изобщо не можех да си отворя очите, кошмарно беше. Добре сте направили, че сте се изолирали, ще се гушкате после. Hug Хайде, още мъничко остана Simple Smile

И аз да се пооплача, че  Пипо пак му се обостриха обривите, сега обаче и се чеше като луд, не можем да го спрем. Мажем го с разни хидратиращи мазила, специално за атопична кожа, давам му Сулфур, но, особено на чурката ooooh! си е направил рани чак. Tired

Емили, и аз мисля като Ронката и останалите, пиши и тук! Heart Eyes

# 459
Аничка, стискам палци всичко да мине благополучно. Много целувки на малката красавица!
И ти се пази от емоции, колкото можеш.

Аз съм от тея неразбралите,защо спря да пишеш,ама ти си знаеш де Hug
И аз  Rolling Eyes.

# 460
  • София
Аничка, стиснати палци още веднъж да мине всичко бързо и леко и без много-много да разбира Анито и с възможно най-малко стрес за теб и за бебката.  Hug

Io_io,  Hug и за теб, не се чувствай виновна. Взели сте правилното решение според лекарските съвети. Още малко и ще се гушкате цялото семейство заедно.

Благодаря ви, момичета, на всички за куража по нашите очни проблеми.  Hug Трудничко ще е, но лека-полека ще се справим и с това изпитание.
Един квартален дивчо си носи очилата без проблеми, а Гери е доста по-кротичко детенце.  Heart Eyes Hug
Рони, много мило казано  Simple Smile, но някак сме те оставили в заблуда  Mr. Green. Тя винаги създава такова първо впечатление, но поопознае ли я човек за по-дълго вече се вижда характерче Simple Smile Нямаме близък човек, който да я определи по този начин  Laughing. Жива и здрава да ми е - аз все си вярвам, че такъв силен характер й трябваше, за да се справи с всичко, въпреки по-ранната й поява.

За очния преглед, Олче, не дават направление от ЛЛ (но ти си питай и за собствено успокоение не отлагай прегледа за първи клас, с най-добри чувства казано). Поне на мен нашата каза, че на 3 г. се полага само кръв и урина, които ги оставихме за на есен за градината да ги правим. Дано имаме късмет в тази връзка на някое от следващите класирания.
Пожелвам, Бен, и на вас с Далинка късмет.

Имамама, Рони,
на вас честито за записаните дечица. Да имат късмет да попаднат на свестни госпожи и добри приятелчета.

Емили, аз също се радвам, че писа макар и на кратичко за вас. Винаги ми е било приятно да те чета, дори още преди да почна да пиша тук.

Chokolina, дано овладеете нещата с обривите на Пипо. Би трябвало хомеопатията доста да ви помага в тази насока.

Иначе да споделя, че вчера направихме първо посещение на оптика - супер неуспешно  Grinning. Момата реши, че иска зелени очила - дотук добре, но още с влизането мерна едни зелени слънчеви и реши, че са нейните. Съответно всичко, което се опитахме да пробваме като рамка беше отхвърлено. Как ли не й говорих и човекът беше много услужлив и я заговаряше, но не стана. Решихме да не я пресираме, за да не я настроим съвсем отрицателно. Та ще търся сега къде има детски зелени закачливи рамки Simple Smile Другата седмица сме в Поморие и може и там да погледнем. Така или иначе лекарката казваше първи преглед на 3,6 г, ние отидохме по-рано, няма да са фатални 2-3 седмици привикване.

Извинете ме за дългите излияния, пиша и малко разхвърляно, някак не мога да си подредя мислите. Но уж на теория си имам оправдание за това. Simple Smile Страховете ми също ги има, но вече съм мъничко по-уверена и ще ви споделя, че Гергана ще става кака, живот и здраве на есен.
В първите дни на 4ти месец съм. Засега всичко е под контрол, моля се Господ да е с нас и всичко да е наред. За мен това ще е 3то секцио, което само по себе си е странно за България, отделно си имам проблемната бременност с нея заради лошото първо секцио, едим мисед 10 м. след нейното раждане и... така дълга история, но тези неща ги оставям настрани и гледам да мисля положително и да се настройвам за почивката ни.

Хубав петък на всички.   bouquet (ще почна да пиша по-кратичко вече, че само моите постове са такива километрични... Simple Smile)

# 461
Jiema,  Heart Eyes. Много приятен завършек на дългия пост.  Simple Smile Praynig и  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover. Всичко да доведете до най-щастлив край и да допълните радостта си у дома с едно гальовно скорпионче! (момченце, че тази содия с този пол са ми голяма слабост  Wink)
Шоки, бързо да оправяте проблемната кожа на Пипо, че е голяма мъка това чешане. Знае ли се причината за обривите?  Confused

# 462
Jiema, не се стърпях и аз да пиша след последния ти пост. Толкова хубава новина! Heart Eyes  Praynig Hug Пращам прегръдки на всички ви(четох предните дни за очните прегледи/диагнози и т.н. при дечицата ти, и за Гери в частност Hug). Пожелавам ви да намерите най-забавните зелени рамки. Grinning

chockolina, дано по-скоро му минат обривите на Пипо. Confused. Помня Анито преди 2 летА как беше станала чак така на рани по срамните устни (макар, че нейното беше "само" от подсичане, т.е. само в тази област) и колко гадно беше. Sad Гуш и за вас! Hug

Io_io , ще си наваксате с малчо неколкодневната раздяла съвсем скоро.  action032 Много миличко ми става като чета за приготовленията ти за бебо.  Rolling Eyes

Надявам се по-късно да се чуя с Аничка и ще пиша пак. Praynig

# 463
  • София
Jiema, как ме зарадва и мееен! Crazy
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68
Страхотна новина! Толкова дълго да си траеш! Laughing
Само положителни мисли, и много кураж и вяра, че всичко ще е наред, и то ще бъде. Много се зарадвах, направо ми бягат думите в момента. Crazy

# 464
Джема,страхотна новина!Браво на вас!Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност  и страхотен финал Hug
Дано Ани4ка скоро да се вклю4и с добри новини Praynig
4оки,не знаех,4е Пипо има проблеми с кожата.Много е гадно!И на София преди два месеца и се отклю4и лека форма на невродермит и знам,колко е кофти Confused Вие какво ползвате? На нея и изписаха кортизонови крем4ета и овлажняваща козметика за невродермати4на кожа. Сега ползваме Линола.Трябва да избягваме и киселинни плодове,като портокали,мандарини и т.н. и да перем със сензитив прах. 4етох доста из форума,ама файда няма общо взето. Ту и се из4иства кожата,ту се появяват. В момента и се е из4истила,ама когато трябва да я мажа е голям екщън.Щяло да го израсте Confused

Общи условия

Активация на акаунт