"Дързост и красота"- тема73:"Кой вярва на сълзи"

• 33 678
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Най-напред го даваха така, както в Америка- по един техен епизод. След това имаше един доста дълъг период, в който не го даваха. После го пуснаха с два техни епизода, но пък по време на олимпиади, световни, европейски първенства го спираха.... Дали не даваха през дългата пауза "Пътеводна светлина" по канала, а по ефир2 пуснаха "Докато свят светува". Накрая внезапно прекъснаха и двата, за да се върнат към сегашния формат на филма newsm78

Марси не го помня началото тогава съм била на 5 като е почнал да се излъчва в БГ.Смопням си че баба ми го гледаше......и сега като се замисля.....да така беше.....пускаха го-спираха го....даваха го ту по  Ефир 2 ту по Канал 1.....постоянно ги менкаха...... но й затова не съм напълно убедена.... newsm78

ПП: Днес в БГ се излъчиха 6011 и 6012 епизод.

# 46
Втората половина на днешния епизод: http://vbox7.com/play:28b7fc0b25
Оливър много ти благодаря за видеото  Hug  Чудесна идея да постваш оригинала. Тъкмо не можах да гледам днес края. А тази втора половина така красиво започва с пленителната усмивка на Брук, искрено радваща се за щастието на Томас и с такъв чудесен глас (не оня на сегашната преводачка  Mr. Green). Направо се насладих! Ще взема да гледам занапред този глас на Брук, че от тоя БНТ-Брук глас ми се повдига. Каза някой, че ще свикнем с времето, ама дали - аз още не мога и ме стряска  Shocked   Та като говорим за този прелестен момент от видеото на Оливър - кой бе казал, че Брук имала задни мисли към Томас newsm78 Е нека този някой да изгледа 3 пъти това видео и дали ще смее пак да го повтори това кощунство за Брук? Тя толкова чистосърдечно, като любяща майка се зарадва на връзката на "сина" си с такова добро момиче Naughty

Друг е въпросът, че и на мен като на Краси не ми допадна "доброто" момиче Дейзи и не ми и е убедителна в образа на добрата самарянка и беднячка. И да, има нещо престъпно и арогантно в нея поне на външен вид. Може да свикнем по-нататък и да ме убедят ония, ама засега сме на различни позиции с тях  Mr. Green и странно, но факт - на еднакви с Краси    newsm78

Виж с Дрийм не съм съгласна - как изтълкува двусмислено нежната шеговита закачка на Ридж спрямо Брук иначе: "че уж новата изгора на Томас е същата като нея, тоест от тези жени, които са на лов за мъже и знаят как да ги уловят, както на времето, когато Брук е била сервитьорка на партито им". Според мен Ридж не искаше да го каже с такова значение. Та ми се чини, че това обобщение си е фанатзия  на Дрийм  Mr. Green И някои други шегички после на други около този момент  Shocked  - абе вие за каквото все си мислите, че все секс-хищница и използвачка ви се привижда у невинната Брук?

# 47
Втората половина на днешния епизод: http://vbox7.com/play:28b7fc0b25
Оливър много ти благодаря за видеото  Hug  Чудесна идея да постваш оригинала. Тъкмо не можах да гледам днес края. А тази втора половина така красиво започва с пленителната усмивка на Брук, искрено радваща се за щастието на Томас и с такъв чудесен глас (не оня на сегашната преводачка  Mr. Green). Направо се насладих! Ще взема да гледам занапред този глас на Брук, че от тоя БНТ-Брук глас ми се повдига. Каза някой, че ще свикнем с времето, ама дали - аз още не мога и ме стряска  Shocked   Та като говорим за този прелестен момент от видеото на Оливър - кой бе казал, че Брук имала задни мисли към Томас newsm78 Е нека този някой да изгледа 3 пъти това видео и дали ще смее пак да го повтори това кощунство за Брук? Тя толкова чистосърдечно, като любяща майка се зарадва на връзката на "сина" си с такова добро момиче Naughty

Друг е въпросът, че и на мен като на Краси не ми допадна "доброто" момиче Дейзи и не ми и е убедителна в образа на добрата самарянка и беднячка. И да, има нещо престъпно и арогантно в нея поне на външен вид. Може да свикнем по-нататък и да ме убедят ония, ама засега сме на различни позиции с тях  Mr. Green и странно, но факт - на еднакви с Краси    newsm78

Виж с Дрийм не съм съгласна - как изтълкува двусмислено нежната шеговита закачка на Ридж спрямо Брук иначе: "че уж новата изгора на Томас е същата като нея, тоест от тези жени, които са на лов за мъже и знаят как да ги уловят, както на времето, когато Брук е била сервитьорка на партито им". Според мен Ридж не искаше да го каже с такова значение. Та ми се чини, че това обобщение си е фанатзия  на Дрийм  Mr. Green И някои други шегички после на други около този момент  Shocked  - абе вие за каквото все си мислите, че все секс-хищница и използвачка ви се привижда у невинната Брук?
Благодаря ти, занапред ще пускам епизодите. Днешния пак го имам само половината, но от утре целите ще ви давам.
Иначе да, Брук е изключително чаровна в началото на видеото. Кой ще даде 50 години на това момиченце Simple Smile Е, поне на тази сцена изглежда като младо момиче. Joy Joy Joy Joy Joy

# 48
ЧЕСТИТ 1 март на всички ДИК фенове!!!

ЗДРАВИ и ЩАСТЛИВИ и
много ДЪРЗОСТ и КРАСОТА всеки ден!

# 49
Честита Баба Марта на всички!   

Добре, де, Сега, а какво искаше да каже Рич с това сравнение между брук и дейзи?
То просто е очеизвадно:и едната, и другата са напористи, амбициозни, нахални..... използвачки.
В какъв друг аспект, според теб, ги сравнява, след като не знае нищо за дейзито, а в момента я коментираше като приятелка на Томас?

# 50
  • somewhere near the sea

Друг е въпросът, че и на мен като на Краси не ми допадна "доброто" момиче Дейзи и не ми и е убедителна в образа на добрата самарянка и беднячка. И да, има нещо престъпно и арогантно в нея поне на външен вид. Може да свикнем по-нататък и да ме убедят ония, ама засега сме на различни позиции с тях  Mr. Green и странно, но факт - на еднакви с Краси   
...
абе вие за каквото все си мислите, че все секс-хищница и използвачка ви се привижда у невинната Брук?
Присъединявам се към първото мнение. Стефи много логично го изрази. В момент, когато Стефани е болна от рак и не е ясно още дали ще се оправи, Дейзи и компания като кърлежи са се вкопчили в нея под претекст, че ѝ дават мотив за живот. И понеже Стефани е набрала доста угризения, решава да изкупи вината си като подписва тлъсти чекове.
Колко бързо Дейзи прие кафенето и помощта на болната жена. #Crazy Money
за мнението под чертата- мисля, че изразявам мнението на повечето в темата, а то е, че думите "невинност" и Брук не могат да стоят в едно изречение. Naughty

Оливър и за теб ли Брук изглежда млада и привлекателна? А бе какво става с младото поколение?- обзето е от геронтофилия... ooooh!  "Запазена за годините си", "младолика"...-приемам, но чак пък да влиза в съня виНе е ли твърде лесно да се пързаляш по този коридор, избирайки запазени и успели старици newsm78
И преди да бъда нападната, ще кажа, че около мен има много познати момчета, чиито гаджета са в някаква степен  "няколко етажа" над тях самите, но те не са притеснени, защото това осигурява им комфорт, който иначе би бил тяхно задължение.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:52 от Marsia

# 51
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ  ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!

Забележка: Щъркелът не е за брук  Mr. Green

Сега, не искам да споря за очевАдните неща, които ще ни избодат очите от началото на сериала!  Peace

# 52
Знаете откъде мога да свалям най-новите епизоди на филма?

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 17:15 от Oliver Jones

# 53
Здравейте
Бил да не вземе наистина да метне Амбър  newsm78

# 54
Здравейте
Бил да не вземе наистина да метне Амбър  newsm78

Да. Ще се случи  другата седмица.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 17:54 от emiliq.nikolova88

# 55
Ще помоля за малко помощ - кой е този епизод:
http://vbox7.com/play:648fabcdd6
Защото не е 6269 явно.

Това е между 6016-6020, а може й в днешният......не съм много сигурна....провери ги. Дано съм ти помогнала.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 17:46 от emiliq.nikolova88

# 56
  • somewhere near the sea

Амбър казва на Бил, че мястото е доста зловещо и я кара да се страхува, затова нека да ѝ каже каквото има да ѝ казва и да си ходи. Бил отбелязва, че  са тук, за да си правят планове за бъдещето. Тя го пита дали не заплашва нея, майката на внучето му. Амбър настръхва и прави плахи стъпки към вратата. Той я смайва, когато казва, че не е купил това място за него и Кейти. Купил го е за нея и бебето ѝ.

Д-р Монгомъри казва на Хоуп, че няма промяна в състоянието на Лиам. Тя седи до него и е във възторг, когато той се събужда, макар да няма ни най-малка представа защо е в болницата. Докторът казва, че това е добър знак. Ще им даде няколко минути заедно и после ще се върне да го прегледа.  Хоуп уверява Лиам, че Амбър и бебето са добре.

Бил казва на Амбър, че не ѝ подарява къщата, но може да остане там, докато роди.

Оливър отива да види сестра си, но намира само Ник. Той насърчава Оливър да използва сегашното физическо състояние на Лиъм и това че Амбър е бременна от него и да се опита да си върне Хоуп отново.   

Амбър пита каква е уловката. Докато е настоявал да я арестуват, сега прави пълен обрат- сателитна телевизия, хладилник, зареден със здравословна храна. Той обещава да се върне утре и да ѝ покаже една фантастична гледка на плажа отгоре.

Амбър е развълнувана, че нейната схема е проработила и че  ще има достъп до богатството на Спенсър.

Стефи управлява офиса с желязна ръка отново. Горката Мадисън е шашната, не може да ѝ насмогне. Брук идва и казва, че може да е доволна-ето моралът в компанията отново е на високо ниво. Добавя, че има споразумение да има мир между Форестър и Логан.  Със Стефани имат съвсем различни отношения и всички искат да остане така. Стефи заявява, че се е върнала като собственик и желае да си върне лидерството. Брук ѝ препоръчва да не се държи така заядливо.                                                                               

Steffy използва  възможността да каже на Брук, какво  наистина  чувства относно "Табу" линията и забъркването ѝ с Томас. Според нея линията не се е продавала заради дрехите, а заради безвкусната маркетингова кампания. Брук ѝ припомня, че е прелъстила Бил Спенсър. Стефи не приема забележката, тя не е преминала границата, нея никой не я е подигравал в медиите. "Значи се върна да продължиш войната? Няма да го позволя!"- изстрелва Брук. Настоява да я уважава, както и дъщеря ѝ.

В болницата Бил казва на Лиам, че е единственият му син и сега, когато най-сетне са се намерили, няма да допусне да бъдат разделени. Просто нека Лиам стои далеч от Амбър, той самият ще оправи тази каша.

В новата къща на  Бил  Амбър се събужда, вдъхва чист въздух, поглежда, че е в Малибу и не може да повярва, че ѝ се случва. Прави си закуска ягоди с шоколад, когато Бил пристига. "Виждам, че се чувстваш като у дома си"- казва той.  Амбър пита как приемат Кейти и Лиам тази ситуация?"-пита Амбър. (можеше да пита за здравето му).Бил отговаря, че те не знаят, че тя е там. Ягодата замръзва в устата ѝ.
Кейти също е много притеснена. Бил не им е дал никаква информация за това къде ходи и какво прави.
Оливър идва в  болницата да види Лиам. Дава му касета да слуша музика. Хоуп счита, че е много мило, но Лиам не мисли така.
Амбър се окопитва и най-сетне пита как е синът му. Той ѝ, че не счита това бебе за свой внук. Трагедии се случват в живота и всеки трябва да се справя с тях. Нека отидат до наблюдателницата-ще остане без дъх.
Стефи казва, че не може да преглътне сестрите Логан- нито Дона, нито Кейти. Ще ги преследва, докато е жива.
Хоуп припомня на Лиам, че Амбър вече ще бъде част от живота му.
Показва на Амбър пейзажа навън и тя се лигави, че наистина е гледка, заради която можеш да умреш. Бил я приближава...

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 18:39 от Marsia

# 57
Напълно съм съгласна със Стефи.Трябва да защитава семейството си от тъпите Лоугънки и трябва да отмъсти с каквото може. Не може Брука да я задължава Стефи да уважава нея и Надка. Не мога да разбера що за сценарии е т'ва? Как може Рич да застава срещу собствената си дъщеря за да защити "горката" Брукина от Стефи?

И за какво уважение говори Брукасита? Тя никога не е уважавала Стефи. Тя раздели родителите им. Нейният син уби Фийби и тя го прикри и защити: Това е инцидент Рич........ Той не е виновен...... а тези които са гледали тогавашните епизоди знаят че съм права... Единственият виновник за смърта на Фийби е Рикчо и никой друг...но Брукчето го прикри и в стил ДиК това остана в пълна тайна......
Така че Брукчето за никакво уважение не трябва да настоява пред Стефи.

# 58
Ще помоля за малко помощ - кой е този епизод:
http://vbox7.com/play:648fabcdd6
Защото не е 6269 явно.

Това е между 6016-6020, а може й в днешният......не съм много сигурна....провери ги. Дано съм ти помогнала.
Заблудил съм се и съм го качил под номер 6269....а се оказа 6014. Благодаря все пак.

# 59
  • somewhere near the sea
Тази Амбър е направо с раздвоение на личността. Едната личност е добра, състрадателна, добронамерена, а другата- пресметлива, похотлива и нагла. В разстояние на няколко минути виждаме по няколко пъти и двете ѝ страни. Браво на актрисата

Общи условия

Активация на акаунт