Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се споменава за Кувейт в публикациите?
Какви проблеми са споменати в публикациите относно живота в Кувейт?
Какви са правните ограничения за чужденците в Кувейт, според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се споменава за Кувейт в публикациите?
-
Какви проблеми са споменати в публикациите относно живота в Кувейт?
-
Какви са правните ограничения за чужденците в Кувейт, според публикациите?
Публикациите посочват, че чужденците в Кувейт са изправени пред правни ограничения, които им забраняват определени видове работа, като например работа в държавни институции. Те също така изискват съвместно предприятие с местни граждани за чуждестранни фирми. Освен това те подчертават липсата на човешки права за чужденци в страната.
-
Какви са социалните условия и инфраструктурата в различните квартали на Кувейт, според публикациите?
-
Какво представлява 'дженсия' в Кувейт?
Здравейте ,толкова много има за писане,че незнам от къде да почна.Тук в Кувейт има нещо, което се казва;дженсия т.е националност,тя е на степени-до 10.За да стане ясно,ще опитам да обясня;има кувейти 1 дженсия-2-3-4 до 10.т.е нещо като качество
Щом твоят съпруг работи в полицията, сигурно е по-наясно с нещата. 

по повод че имало евтини пазари ми то и в Бг ги има,даже са по хубави,наистина е цигания.На това място се обличат много бедните работници.Закона,както казах преди,по добре да си нямаш работа.А това че,някой си мислят че тук е рая,далеч е от истината,образованието за чужденци е много,много скъпо,и когато работиш тук,и издържаш фамили,не е толкова лесно,имам една приятелка бг тук,женена за иорданец,тя ми казва че стоенето им тук се обезсмисля,има 3 деца ,на по 19,17,2 години.колеж,детски,и много скъпо струващи билети до Бг.Просто всеки има различен поглед,аз искам да се разбере и негативната страна,а не само да се пишат суперлативи,независимо ,къде живеем..Аид Мубарак,,,,