Отговори
# 60
Ние обичаме грах с копър и магданоз.
За телешко или свинско става въпрос или само грах?Благодаря!
За телешко с грах. Свинско с грах не съм готвила.
Телешко,свинско и пилешко с грах готвя...Както и постен с картофки....Подправките ми винаги са копър,магданоз,червен пипер.....Така сме свикнали Ако сложа други подправки съм развалила манджата Mr. Green

# 61
# 62
  Ева,Пеп4о,Мама Цоцоланка, със закъснение  Hug Hug Hug

Поне сега имам личен опит с акулското.  Sick Laughing

# 63
Леле... 5 страници без да ви надникна - изоставам

# 64
Хора, натовариха ме със задачата да правя питка за прощъпулник. Нали се сещате, че тук излагация не трябва да има. Решила съм да направя Болярската питка, но така навита на руло не ми се връзва. Някакви предложения за оформяне, а може и изпитана рецепта да ми дадете.

Тази питка на Селма направи...Няма да сбъркаш...Само няма да слагаш сирене между пластовете и си готова....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9431923

# 65
В предната тема се обсъждаше пърженето на  ябълков пай с бутер тесто. Чудя се някой пробва ли и какво се е получило?

# 66
Как сте днес?
До сега търсех рецептата за тесто за пица, къдеъо продуктите се мешаха, и се изсипват в тавата. Винаги е била на първа,втора стр, а сега никъде не я намирам... Или се кри от мене  Crossing Arms

# 67
Как сте днес?
До сега търсех рецептата за тесто за пица, къдеъо продуктите се мешаха, и се изсипват в тавата. Винаги е била на първа,втора стр, а сега никъде не я намирам... Или се кри от мене  Crossing Arms

Ако питаш за бърканата пица, ето я! Peace

# 68
Златна си  Hug
Половин кубче прясна мая с колко пакетчета суха се замества? Rolling Eyes

# 69
  • Варна
С 1 пакетче.

# 70

Да допълня - от 7 грама. Peace

# 71
В предната тема се обсъждаше пърженето на  ябълков пай с бутер тесто. Чудя се някой пробва ли и какво се е получило?
само си го обсъдихме. Аз пхравих печени и много се хареса у дома.Ще направя и пържени но няма да е тези дни,че съм замислила друго сладости.

# 72
Хора, натовариха ме със задачата да правя питка за прощъпулник. Нали се сещате, че тук излагация не трябва да има. Решила съм да направя Болярската питка, но така навита на руло не ми се връзва. Някакви предложения за оформяне, а може и изпитана рецепта да ми дадете.

Тази питка на Селма направи...Няма да сбъркаш...Само няма да слагаш сирене между пластовете и си готова....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9431923

Благодаря, чудесно предложение   bouquet!

# 73
Пицата стана много вкусна с тестото. Благодаря за помощта.
Дали ае бъркам или се правеше сладко с порт. корички?

# 74
Спешно...току що направих течен шоколад,спазих точно рецептата но стана доста течен. Като изтине се сгъстява ,нали? Да не слагам още сухо мляко?
Както и да е. Сложих почти 2/3 от кутията със сухо мляко.Сега е на балкона да се стегне.

Общи условия

Активация на акаунт