Отговори
# 45
  • Варна
Моля ви, дайте изпитана рецепта за тесто за пица . Колкото пъти досега съм опитвала по най-различни рецепти и не става добре.

Дали има значение маята? Със суха не ми се получава, дали да не пробвам с жива?  newsm78
Откакто съм открила тази рецепта само нея ползвам за пици. Правя тестото със суха мая.

И аз само това тесто ползвам Wink.

Най-накрая да ми се получи пица! Урра!  Grinning Благодаря ви, че споделихте този линк! 

# 46
Здравейте и днес! Simple Smile
Вчера направих тортичка за РД на половинката с блат за торта от рецепта на Селма и крема на Лабрекс и отгоре залях обилно с течен шоколад, резултата е прекрасен.  Simple Smile
Голямо благодаря и на двете!  bouquet

# 47
  • Русе/София
4 страница и запис от мен

# 48
  • на Земята
Момичета и момче,какви подправки са подходящи на телешко с грах и картофи?Благодаря!

# 49
  • София
Здравейте!
Преди години имах рецепта за много вкусни курабийки, които не се месеха, а се бъркаха. След това тестото с лъжица се слагаше в тавата, ставаха страхотни. Обаче съм изгубила рцептата. Ако някой прави нещо подобно ще съм благодарна да сподели!

# 50
Момичета и момче,какви подправки са подходящи на телешко с грах и картофи?Благодаря!

копър, магданоз или джоджен. зависи какво обичате. у нас 4-ма харесваме 3 различни  ooooh!

# 51
Валенцето, погледни  в някой от линковете, може да си харесаш някоя рецепта!

http://hamhum.net/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid= … etail&id=3273

http://recepti.eu/bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8. … &sobi2Id=5721

# 52
  • на Земята
Благодаря  пеп-4о,а аз току що сложих дафинов лист..по съвет на комшийка.Сигурно не е подходящо,защото не го виждам в тези,които си изброила.Мога ли да прибавя сега някоя от тях и те комбинират ли се помежду или вървят само по отделно?

# 53
  • Mostly in my mind
здравейте.
имам едно бързо въпросче, което най-вероятно вече сте обсъждали Simple Smile в много чуждестранни рецепти срещам buttermilk, или както ми го дава преводачът, мътеница. това като айрян ли да го разбирам или е нещо друго?  newsm78

# 54
Благодаря  пеп-4о,а аз току що сложих дафинов лист..по съвет на комшийка.Сигурно не е подходящо,защото не го виждам в тези,които си изброила.Мога ли да прибавя сега някоя от тях и те комбинират ли се помежду или вървят само по отделно?

не знам. на картофи съм слагала дафинов лист (но с пиле и домати) ама на грах не.  Може и да е вкусно.

# 55
  • София
Тази сутрин Иван Звездев готви свинско с грах и също му сложи дафинов лист. Аз не бях чувала до сега, но явно е подходящо.

# 56
Ние обичаме грах с копър и магданоз.

# 57
  • на Земята
За телешко или свинско става въпрос или само грах?Благодаря!

# 58
За телешко или свинско става въпрос или само грах?Благодаря!
За телешко с грах. Свинско с грах не съм готвила.

# 59
Хора, натовариха ме със задачата да правя питка за прощъпулник. Нали се сещате, че тук излагация не трябва да има. Решила съм да направя Болярската питка, но така навита на руло не ми се връзва. Някакви предложения за оформяне, а може и изпитана рецепта да ми дадете.

Общи условия

Активация на акаунт