Отговори
# 75
  • София
, щом си сложила 2/ 3 от кутията ще стане супер  Peace

# 76
, щом си сложила 2/ 3 от кутията ще стане супер  Peace
Сигурно, опитахме още докато е топличко мнооого е вкусно.Децата се облизват се като котараци около риба Joy Mr. Green чакат да изстине.

# 77
  • София
 Сигурна съм  Crazy Понеже постя скоро няма да правя, защото на всичко друго мога да устоя, но на този течен шоколад - НЕ  Blush

# 78
  • от Луната
Да ви попитам, че не съм правила. Купих от панировката със сос на Маги и охладени парти бутчета. Та питанката ми тези бутчета трябва ли предварително малко да ги посваря, или така сурови, да ги пльосна в яйцето и панировката и във фурната?  newsm78

# 79
Сурови.

# 80
Извинявай, не обърнах внимание, че  са бутчета. Аз съм правила само с гърди.

# 81
Аз ги сварих, защото ми е навик с пилешко месо преди да го пека. Пак става  Peace

# 82
Имам нужда от малко помощ,все още имам бг нишесте  Heart Eyes и искам да направя дунапренов кекс,но миксера ми се развали...ще стане ли ако на ръка разбия яйцата със захарта ? Благодаря   bouquet

# 83
Ще се получи и с разбиване на ръка, но е доста трудоемко.

# 84
Благодаря   bouquet  и аз така си помислих ,затова направих браунисссс с амарето  Heart Eyes

# 85
Сварих цвекло ,ама нещо няма никакъв вкус.Преди съм си правила салата само със зехтин и лимон и  беше вкусна, но цвеклото беше сладко.
Освен салата винегред каква друга салата ще ми препоръчате?
Имам и едни сладки картофи предполагам с тях ще стане добре.

А течния шоколад емного вкусен.Само дето домочадието каза ,че е много сладък.И не се сгъсти, аз си мислех че по гъстота ще наподобява като този в бурканите. :blush

# 86
  • софия
Моля ви, дайте изпитана рецепта за тесто за пица . Колкото пъти досега съм опитвала по най-различни рецепти и не става добре.

Дали има значение маята? Със суха не ми се получава, дали да не пробвам с жива?  newsm78
Откакто съм открила тази рецепта само нея ползвам за пици. Правя тестото със суха мая.

И аз само това тесто ползвам Wink.

И у нас е на почит това тесто,даже днес мъж ми решил да ме изненада с пица и натрошил  маята без млякото направо в брашното  и объркал всичко Grinning мъжка му работа  Grinning но пак беше станала много вкусна ,та с една дума и без втасване става

# 87
  • София
Имам нужда от малко помощ,все още имам бг нишесте  Heart Eyes и искам да направя дунапренов кекс,но миксера ми се развали...ще стане ли ако на ръка разбия яйцата със захарта ? Благодаря   bouquet
Може ли рецептата? За първи път чувам кекс с нишесте.  bouquet

# 88
Сварих цвекло ,ама нещо няма никакъв вкус.Преди съм си правила салата само със зехтин и лимон и  беше вкусна, но цвеклото беше сладко.
Освен салата винегред каква друга салата ще ми препоръчате?
Имам и едни сладки картофи предполагам с тях ще стане добре......
     Ох,така като ти попадне кофти цвекло,хич не е приятно.....
     Може и с чесън да го направиш,но пак няма да е същото....
     Може и сельодка под шуба .Като не  ми се занимава със сельодка,я заменям с рибена консерва или настъргани на ренде ролца от раци. Последния вариант повече се харесва вкъщи.  Wink

# 89
Честита Баба Марта на всички!
Тя, може ли и аз да кажа за цвеклото Praynig
Вкъщи му стържем морков, слагаме орехи, чесън, сол, оцет и зехтин.Вкусно става.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт