Отговори
# 90
  • София
А течния шоколад емного вкусен.Само дето домочадието каза ,че е много сладък.И не се сгъсти, аз си мислех че по гъстота ще наподобява като този в бурканите. :blush
Другият път намали захарта, а увеличи сухото мляко, дано ви хареса повече  Peace А какво масло ползва и от него зависи колко ще се сгъсти. Аз май бях писала, че ние го обичаме с консистенция на боза, т.е. доста течен   Laughing

# 91
А течния шоколад емного вкусен.Само дето домочадието каза ,че е много сладък.И не се сгъсти, аз си мислех че по гъстота ще наподобява като този в бурканите. :blush
Другият път намали захарта, а увеличи сухото мляко, дано ви хареса повече  Peace А какво масло ползва и от него зависи колко ще се сгъсти. Аз май бях писала, че ние го обичаме с консистенция на боза, т.е. доста течен   Laughing
Немско масло само ползвам. Сложих една чаша захар, но явно трябва по-малко.Милото и щерката си умират за сладко и щом те казаха че е сладко. Crazy Мисля другия път по -малко вода и по-малко захар да сложа и да увелича сухото мляко.
мам4е ,Селма Благодаря за рецептите, ще ги прегледам.

# 92
  • Варна
Сварих цвекло ,ама нещо няма никакъв вкус.Преди съм си правила салата само със зехтин и лимон и  беше вкусна, но цвеклото беше сладко.
Освен салата винегред каква друга салата ще ми препоръчате?

Правя такава салатка: ред сварено настъргано цвекло, солчица, майонеза, втория ред е от настърган кашкавал, счукан чесън, майонеза, трети ред от настърган пресен морков, майонеза. Става бързо и вкусно.  Simple Smile

# 93
  • София
Здравейте, дами!
Имам един въпрос - не знам дали е за тук...Та - трябва ми рецепта за бисквитена торта със заквасена сметана или произволна друга бърза торта, но да е изпитано вкусна.
Можете ли да ми препоръчате?

# 94
Здравейте, дами!
Имам един въпрос - не знам дали е за тук...Та - трябва ми рецепта за бисквитена торта със заквасена сметана или произволна друга бърза торта, но да е изпитано вкусна.
Можете ли да ми препоръчате?

Бих ти препоръчала тортата "Мюсли" на Сладка хапка, не е със сметана, а с кисело мляко, но е много хубава. Със сметана тортичката на Бу, тортата на Снежи, звучи може би малко необичайно, но е много вкусна, кремчето е много хубаво!
Открих още една, отдавна съм я правила, пействам рецептата, както съм я копирала, автор е deni_petrovka :

Аз правя няколко вида бисквитена торта,но най-бързо и вкусно става следната рецепта:
1 пакет бисквити "закуска"
сироп или сок от компот в който се топят бисквитите
За крема:
1 и 1/2 кофички заквасена сметана(от големите)
1 ч.ч. пудра захар
Редя ред бисквитки и мажа с кремче,като накрая отгоре слагам плодове според сезона.Най-много ми харесва с банани.
Става за 10 мин. и после в хладилника за около 2-3 часа и е готова.Разбира се количеството на продуктите може да бъде променяно в зависимост от количеството което искате да приготвите.

Само дето аз слагах плодове навсякъде. Peace

# 95
  • София
 Ето една рецепта, открих я скоро, но вече я правех 2 пъти  Mr. Green У дома много се харесва. Бърза, лесна и много вкусна. Не знам защо я набеждават за грозна, напълно незаслужено според мен.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823.

# 96
Ето една рецепта, открих я скоро, но вече я правех 2 пъти  Mr. Green У дома много се харесва. Бърза, лесна и много вкусна. Не знам защо я набеждават за грозна, напълно незаслужено според мен.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823.

Да, тази тортичка е наистина прекрасна, не бих казала, че е грозна. Щом аз с двете си леви ръце успях що-годе да у поукрася, представям си човек, който го може, какво би направил от нея. Ето я моята, показвала съм я, тя ми е единствената украсена, беше за подарък (снимката е отвратителна, но е от телефон), иначе другите за вкъщи - направо от тавата. Grinning Heart Eyes

# 97
Здравейтее, изпуснах ви аз Simple Smile

Имам в хладилника 4 пържоли,които ги водят ШНИЦЕЛИ Simple Smile Как аджаба се готви това чудо Simple Smile аз знам само шницели от смляно месо  Rolling Eyes

# 98
Имам в хладилника 4 пържоли,които ги водят ШНИЦЕЛИ Simple Smile Как аджаба се готви това чудо Simple Smile аз знам само шницели от смляно месо  Rolling Eyes

Виж виенските шницели на Йоана, ако ти харесват.......

# 99
ПЕРФЕКТНИ СА ТИЯ ШНИЦЕЛИ Simple Smile

# 100
Да, с телешко месо са уникално вкусни. Crazy

# 101
Скоро дъщеря ми има рожден ден. Искам да и направя аз тортата, но тя иска отгоре да има някаква картинка с принцеси има ли от някъде да се поръча само картинката(възможно ли е да се пренесе)?

# 102
Моля да помагате, че съм голям мързел  Laughing
Започнах да правя тази рецепта за мъфини http://tanitaang.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html
Обаче видях, че съм останала без яйца.
Имам обаче белтъци на прах. Дали ще се получи?

# 103
  • Варна
Да, с телешко месо са уникално вкусни. Crazy
Дали ще се получат добре, ако се изпекът във фурна така панирани  newsm78?

# 104
  • Плевен
Здравейте момичета! Честита Баба Марта! Имам нужда от съветите ви, какво кисело мляко ще ми препоръчате да купя, за да ползвам за подквасване и да не ми прецака млякото естествено. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт