Отговори
# 135
 Аз обичам боб с кисело зеле и ориз с кисело зеле.А ако има и кой да ми направи зелник/ с кисело зеле/ Blush

# 136
  • България
мама на Александра имаш страхотни рецепти! Hug
тъкмо щях да казвам за зеле с боб и Simple Smile тя писала
за да не е постно може да изпечеш пиле и да го смесиш или да е само за гарнитура

# 137
благодаря за съветите за сьомга....до сега не бях яла и готвила такава риба.Мъжа ми искаше да е на тиган,така я и правих-в тефлонов тиган, обаче то хората си пишат по рецептите да  есух, а аз от страх го намазних леко....излишно беше.  Wink
Следващия път обаче ще  я направя във фолио, по съветите на Ева от третия етаж, защото с тоя тиган така си офляках стъклокерамиката,че не е истина...а и освен това порядъчно си "ароматизирах" кухнята,както и себе си-коса,дрехи...а мразя да мириша на манджи,особено пък на пържено....Предполагам,че във фолио когато е рибата, няма да има такива "екстри",нали...

# 138
  • София
Предполагам,че във фолио когато е рибата, няма да има такива "екстри",нали...

Не, няма. Да, мирише си на риба, но не чак толкова, винаги оставям прозореца леко отворен, докато приготвям сьомгата. Това е и единствена риба, която приготвям у дома, всяка друга консумираме навън.

# 139
  • софия
днес ще готвя сьомга на тиган...намерих рецепти из нета и дано се получи вкусно. Ще е добре ако някой е правил да сподели дали се получава добре,както  и някакво сосче към рибата да ми предложите...
tuly,аз я правя на парти грила,на тиган остава леко сурова защото режат много дебели котлетите
и също я пека във фолио и във фурната

# 140
  • от Луната
Здравейте! Утре за закуска мисля да направя бутерки. Въпроса ми е може ли за ги направя вечерта, а на сутринта само да изпека?

И още нещо за кисело зеле. Имам сготвено постно такова, но никой не го яде. Някаква идея да го вложа в нещо?

Благодаря ви!
Когато ми остане малко от сготвеното кисело зеле, му слагам 1 чаша ориз, в тавата и във фурната. Много го обичам така.

# 141
Как да направя супа от малко петле? Удачно ли е да добавя кладница и малко бяло вино или не са подходящи съставки за супа?

# 142
Благодаря за споделените идеи за зелето.

# 143
  • София-Младост
Как да направя супа от малко петле? Удачно ли е да добавя кладница и малко бяло вино или не са подходящи съставки за супа?
Аз не съм правила, но виното ми се струва излишно...кладница може да сложиш.

# 144
А целина дали върви?

# 145
  • Варна
Целината е чудна за супи според мен  Peace.

# 146
  • Варна
Целината е чудна за супи според мен  Peace.
И според мен. И главата и листата ѝ много харесваме у дома.

# 147
Благодаря.

# 148
Здравейте искам да ви попитам как се пече кондензирано мляко?Благодаря

# 149
  • Варна
Здравейте искам да ви попитам как се пече кондензирано мляко?Благодаря

за варене знам, ама за печене сефте чувам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт