Великденска трапеза 2012!

• 76 440
  • 513
  •   1
Отговори
# 60
Радвам се да ви видя и се записвам с едно коледно козуначе. Имах гости от странство и ми се примолиха, въпреки че хич не си пасваше с лозовите сармички  Simple Smile.

Много ми хареса! А каква е рецептата ти?

Кога трябва да си сложа тревичка, че не съм правила?

Благодаря ви. Hug

# 61
# 62
 Grinningмерси за новата темичка  bouquet

# 63
  • софия

Кога трябва да си сложа тревичка, че не съм правила?
Ето линк за тревичката http://az-deteto.bg/svezha-treva-za-velikden/7621/view.html
аз я засаждам 10 дни преди Великден ,някой мами засаждаха котешка трева,но не знам от къде и как/аз съм по лещата  Grinning/

# 64
  • España (Плевен)
Да се насладим на красотата...

# 65
  • Кукуландия
Джъмбо вече е заредено за Великден - чинии, чашки, купички ... свят да тисе завие  Peace
Лошо, много лошо, утре ще ходим натам, а Великден не беше в сметките ми  Laughing

Благодаря за темичката! Ще следя с интерес. Като се добера до рецептата на баба, Бог да я прости, за козунаци ще я пусна - само тях правя и винаги стават чудесни.

# 66
  • Балчик
Джъмбо вече е заредено за Великден - чинии, чашки, купички ... свят да тисе завие  Peace
Лошо, много лошо, утре ще ходим натам, а Великден не беше в сметките ми  Laughing

Благодаря за темичката! Ще следя с интерес. Като се добера до рецептата на баба, Бог да я прости, за козунаци ще я пусна - само тях правя и винаги стават чудесни.

И аз това казах първо, като прочетох- Лошооо, ще трябва да се ходи до Джъмбо (а той не е в нашия град). Laughing

# 67
Въпреки, че са Коледни мисля, че стават и за Великден

Мини панетоне

# 68
Да се запиша, че да ви следя. Харесах си и аз рецептата за козуначените кифлички и ще се постарая, че ще сме при свекърите и искам да блесна. За Коледа направих меденките на Джемма (както всяка година) и щолен. Вдигнах летвата  и сега трябва да "скачам високо". Simple Smile

# 69
запис   bouquet

# 70
Не трябва да ви изпусна тази година  chef  bouquet

# 71
Момичета, голямо вдъхновение за Коледа получих от тези теми, научих се да работя с фондан и т.н. Вдъхновението се пренесе и в март, направих мартенички, а сега се регистрирам в темата, за да събера идеи и красоти и за Великден и пролетта.

# 72
  • España (Плевен)
  Здравейте...
Ето една страхотна ваза за Великденската трапеза, а и не само...  Хубав и Слънчев Неделен Ден!

# 73
  • Sofia
Страхотни идеи! Ще се възползвам от тях. Благодаря за темичката.

# 74
  • забравих си мисълта...
Техника за гравиране на великденски яйца

Как да боядисаме великденските яйца с естествени бои

Как да сплетем козунака с 4 и с 5 фитила

A eто и другите две рецепти за козунаци от мен.

Великденски гнезда

Козунак с фруктова кисело мляко и нишесте

Ако някой случайно има въпроси, за която и да е от моите рецепти, моля пишете ми на ЛС, защото нямам време да следя темата и е твърде възможно да пропусна евентуални въпроси. Приятна вечер.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 00:18 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт