Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 175
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
От скоро ползвам продуктите и съм възхитена от резултатите.Загряващите пластири,ползваме ги при болки в гърба ,при главоболие при хрема.Серията против акне-уникален резултат.Плодовият пилнг също много приятен за ползване.

# 166
  • Пловдив
А шампоана актуватор на растежа има ли ефект наистина върху растежа на косата?

# 167
А шампоана актуватор на растежа има ли ефект наистина върху растежа на косата?

Аз ще мога да кажа след известно време. Днес го взех. Иначе мога да похваля околоочна маска против бръчки със основа 100% колаген. Вярно за еднократна употреба е, но си заслужава.

# 168
Не са нужни 200 интервюта.Дори през мрежата си личи на кой може да имаш доверие,дали ти допада и прочие.Достатъчно е само малко да общуваш с него.Статията е много добра Peace

вие двете да не ми се предлагате да регистрирам жена си и да почна отначало

Идея за търсещите спонсор: Тук в темата повечето пишещи са дистрибутори - спокойно можеш да им направиш "кастинг" на лични и сама да си прецениш  Peace
Кики, много неприятно се е получило при теб, аз също имам да вземам малка сума, обещали са да ми я пратят идната седмица чрез офиса, от който съм пазарувала - непременно ще пиша в темата какво е станало  Peace

# 169
Кики, много неприятно се е получило при теб, аз също имам да вземам малка сума, обещали са да ми я пратят идната седмица чрез офиса, от който съм пазарувала - непременно ще пиша в темата какво е станало  Peace

От кой офис?

# 170
Хасковския.

# 171
         Аз също от известно време съм в системата на козметичната компания, от Варна съм и съм спонсор. Харесаха ми продуктите, широката им гама на приложение, възможността  да ги ползва цялото  семейство за здраве отвън навътре и да ми излизат на добра цена. Правим презентации 2 пъти в седмицата и тестваме продукти, които е възможно, на огранизирано парти в определени дни, от определен час.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 14:19 от bubanka

# 172
  • Пловдив
   Здравейте,
 много ми харесаха детоксикиращите пластири за крака,както и дамските превръзки.
На мъжа ми взех преди месец шампоанът против оплешавяване,а за мен този с корена вътре.Останах супер доволна и станах дистрибутор.На презентацията се впечатлих от универсалния пилинг,солите и крема.Трите продукта ни ги нанесоха един след друг на ръцете.Толкова чернилка падна,а ги бях мила малко преди това-обясниха ни,че това са мъртвите клетки.Ръцете ми никога не са били толкова гладки и меки/този пилинг може да се използва и на лице и на цялото тяло/ - определено това ще е следващата ми покупка.

Радвам се,че можем да споделяме впечатления от продуктите.

# 173
  • Пловдив
http://tiande.ru/

Това е руският сайт за тези,които искат да разгледат продуктите

# 174
Запис и от мен, от няколко дена и аз съм дистрибутор. Искам само да Ви попитам тъй като се регистрирах в руския сайт, мога ли с регистрационния си номер да поръчвам от всички складовете в България. И имате ли отзиви за превръзките? Изивинявай те за глупавите въпроси, може и някъде в темата да има отговори, но не мога да се ориентирам.

# 175
Zdraveiite.Kazvam se Asen i sam distributor na tianDe,ruska kompania koqto izpolzva lechebnite svoistva na kitaiskata medicina.Produktite sa mnogo kachestveni i uhaqt strahotno.Vsichki,koito sa izpolzvali produktite na tianDe sa ostanali mnogo dovolni.Cenite varirat v golemi granici. Mojete da gi namerite na stranicata ni www.tianDe-bg.net

# 176
Здравейте!
Не съм ползвала много от продуктите на Тиан Де, но съм много доволна от тези, които съм. Пилинг с плацента препоръчвам горещо, колежката ми също си го поръча и сме много доволни. От скоро използвам гел за зъби с калций и също съм доволна, масажното им олио е много добро, лосиона за лице с хималайски треви също препоръчвам, балсам за устни  ябълка, лепенка за нос с бамбук - моментален ефект. Мастер клас за ръце си сглобих от пилинг от кожа и мас на змия, соли за тяло праскова и крем за ръце със змийска мас - ефекта е моментален и много впечатляващ. Препоръчвам също и крем за ръце с плацента и перли, крем за ръце с екстракт от агнешки ембрион и алое вера, майка ми си хареса крем за ръце с екстракт от алое вера.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 13:09 от bubanka

# 177
Здравейте, искам да споделя моя скромен опит за превръзките на тианде.Всеки месец имам силни менстр. болки, пия около 4-5 нурофена за 3 дена, рядко имам изключения да не взимам такива големи дози. Тъй като казват, че превръзките на Тианде имат лечебен ефект аз си взех тези с ментол, усещането когато ги сложиш е много приятно, това не мога да го опиша...Взех си миналия месец и като по чудо изпих само по 2 хапчета за два дена.Помислих, че просто е минал леко цикъла ми.Взех и този месец, сега е пак така, толкова  се радвам. Не знам дали това се получава от внушение или просто имат ефект. Задължително ще си взема и другия месец.Пробвайте ги, не са толкова скъпи, и моля споделяйте дали има и при други такъв ефект или нещо друго.Поздрави на всички.  Simple Smile

# 178
За сега мога да ви се похваля, че от солта, която използвах ми се поизлекува Артрит на малките ставички на ръката. Това бе неочакван ефект, но се оказа, че не съм единствена с такъв. Същата сол за тяло изчиствала негативната,натрупана през деня енергия и сваляла напрежението. Кожата е чудесна след обтриване със солта. Взела съм си серията шампоан и балсам против оплешивяване и ще се разпиша когато постигна успех както другите, които вече са го ползвали. За премахване на плаки от псориазис ми се похвалиха приятели с този проблем и с използването на същите продукти-шампоан и балсам. Най обаче за мен е детоксикационния пластир, регулира кръвообращението в малкия таз, оравновесява хормоните, подобрява дишането в организма, спомага за подобряване на спането и успокоява нервната система, стимулира жлъчната секреция. Въобще съвсем комплексен продукт и то на тази цена ...

# 179
А, щях да забравя, превръзките се препоръчвали за по-продължително носене - към 10 дни поне, особено предвид факта, че има и ежедневни, но те пък са от по-слабите. Иначе Енергията на тревите има 49 билки вътре. Най-неочаквания ефект от тях - стимулират  смелостта на човека. Китайците ги разбират тези работи, до колкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт