Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 069
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
СЪРДЕЧНО ТИ БЛАГОДАРЯ Hug   bouquet Аз съм от няколко дни представител и нямам търпение да си поръчам някой неща Simple Smile

dani_pd , заповядай http://www.tiandebg.blogspot.com/
[/quote]

# 286
Здравейте, ползвах деток.пластир тази вечер.Сутринта, когато ги махнах само от десния крак пластира беше черен, а другия чисто бял.Някой може ли да ми каже защо се получи така и мога ли довечера да ползвам другия отново?

Здравейте, присъствах на презентацията на ТианДе и лекторката Пловдив каза, че е възможно  при запушени канали дори и 3 поредни дни пластира да е бял, но в последствие  самият пластир ги отпушва.Това,че е бял не трябва да Ви притеснява.

# 287
Има и някой впечатления от крема против акне и белези. Интересува ме дали намалява белезите до известна степен.
От къде мога да си поръчам продукти, има ги в този сайт, някой спомена от някъде с 35% намаление при първа поръчка.

http://tiandebg.net/index.php?route=product/product&path=38& … mp;product_id=215
Благодаря
Серията Антиакне е уникална, не намаляват белезите до "някаква степен" от крема, а всичко изчезва, нанася се само върху местото на белезите. Изберете правилните неща, според състоянието...почистващ гел, ако има възпаления от самото акне, също да се прецени кое точно, но ако питате мен, за сериозно акне цялата серия, след 10 ден ще споделите КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛо.
УСПУЕХ!

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 11:17 от van70

# 288
  • Севлиево
Искам да попитам, пилингът от змийската серия Simple Smile може ли да се използва за лице?

# 289
Искам да попитам, пилингът от змийската серия Simple Smile може ли да се използва за лице?
СТРАХОТЕН е, може разбира се. Аз съм го ползвала. Всички пилинги помат да се използват за лице, крактавицата и лимона действат избелващо, а змииската серия повлиява финните бръчици.

# 290
Здравейте! Имам няколко въпроса и се надявам да ми отговорите.Вчера се регистрирах в сайта и днес получих потвърждение че съм консултант/дистрибутор,не знам точно как се водя,но въпросът ми е мога ли да се възползвам от намаленията,при условие че не съм продала нищо,нито съм си поръчвала каталога,нито имам намерение да го правя.И другият ми въпрос е как мога да се свържа със спонсорката си и какво означава това,че ми е спонсорка? Благодаря предварително! Хубав ден! Simple Smile

# 291
Бихте ли публикували INCI състава на шампоана с жен-шен? Може да го снимате за по-лесно.

# 292
  • Севлиево
Бихте ли публикували INCI състава на шампоана с жен-шен? Може да го снимате за по-лесно.

Не знам за кой точно шампоан питаш, но ето ти два:

1. Подхранващ шампоан с корен жен-шен
Състав:
The water extract of ginseng, kokoamfotseat sodium cocamide DEA, kokoglikozid, glyceryl oleate, polikvaternium7, Sodium Chloride, Perfume, citric acid, metilhlorizotiazolion, methylisothiazolinone, sodium EDTA, CI 16255.

2. Шампоан с екстракт от жен-шен
Състав на шампоана:
enriched extract of ginseng components that prevent dandruff, minerals, provitamin B5, demineralized water, methosulfate, glycol distearate, sodium laureth sulfate, kokamidopril betaine, cocamide, sodium laureth sulfate, laureth 10, sodium chloride, keratin, polyquaternium 10, metilhlorizotiazolinon, methylisothiazolinone , sodium EDTA.

# 293
Здравейте! Имам няколко въпроса и се надявам да ми отговорите.Вчера се регистрирах в сайта и днес получих потвърждение че съм консултант/дистрибутор,не знам точно как се водя,но въпросът ми е мога ли да се възползвам от намаленията,при условие че не съм продала нищо,нито съм си поръчвала каталога,нито имам намерение да го правя.И другият ми въпрос е как мога да се свържа със спонсорката си и какво означава това,че ми е спонсорка? Благодаря предварително! Хубав ден! Simple Smile

Проверете няма ли координати на вашия спонсор, /мейл, тел. .../които да са посочени в сайта. Ако има такива се свържете с него. Спонсор означава, човека който ви е дал информация и който трябва да ви обучава, както за продуктите, така и за възможностите, които имате като регистриран дистрибутор....
 Вие вече сте регистриран потребител и автоматично получавате правото да ползвате 35% отстъпка, не е нежно да продавате, ПРОСТО СИ КУПУВАТЕ ПРОДУКТИТЕ С посочената отстъпка, нямате задължения към компанията. Може днес да си купите една паста за зъби и след 3 мес. ако искате си купете нещо, вие сама избирате. Ако искате  може да продавате по каталог, ако искате да градите своя мрежа от потребители- ТОВА СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, но всеки сам избира коя от 3-те  да избере.
Надявам се, че съм била полезна.

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 22:13 от van70

# 294
добър вечер дами ,

имам няколко въпроса и се надявам да ми отговорите. Става въпрос за Нано Коректора с Ботокс ефект. Може ли да се използва от жена на 28 години с много мимически бръчки или е прекалено силен и може да навреди? Нали в него реално няма истинския бутолинов токсин които е вреден , а някаква алтернатива?Наистина ли е толкова ефикасен колко го представят да бъде? лични впечатления или отзиви?

благодаря предварително   bouquet

# 295
Може да се ползва, щом има проблем. Този месец са на промоция, купуваш единия продукт подарък другия / в момента не си спомням кой от двата, но са на една цена така или иначе.

Ботокса се слага само върху бръчките, а лифтинга е за повдигане.
Няма никаква химия, колаген в микрокапсули на прах, които се пукат след като поставите на определеното място и потупкване с пръсти.
Има и течен мезококтейл който се нанася след колагена, а може да се смесят двете заедно и да се поставят на местото на проблема-бръчките.

# 296
Четох,четох и така и не разбрах... та... , искам да стана представителка някой от Бургас? Колко се плаща и т.н. искам повече инфо! Благодаря ви предварително Simple Smile

# 297
  • София
Аз да похваля пилинга от тибетската серия - уникален е направо съм възхитена от резултата. Кожата ми е, като нова след него, а какво свалих от лицето си просто се уплаших  Laughing.
Кремчето за очи от плацентната серия също го бива и е хубаво  Peace
За сега това от мен  bouquet

# 298
здравейте момичета
синът ми използва биокомплеска против акне и противовъзпалителния лосион против акне  за 3 седмици никакъв ефект, освен това прочетох че има парабени в биокомплекса.
Нали козметиката е натурална защо са тези парабени?Реших да пробваме лосиона за проблемна кожа и фитокоректора |те са без парабени или поне не пише ,че има такива| ще кажа дали е имало ефект.Крема против акне и белези също е с парабени ,така че ще се откажа да го използвам.

# 299
  • София
здравейте момичета
синът ми използва биокомплеска против акне и противовъзпалителния лосион против акне  за 3 седмици никакъв ефект, освен това прочетох че има парабени в биокомплекса.
Нали козметиката е натурална защо са тези парабени?Реших да пробваме лосиона за проблемна кожа и фитокоректора |те са без парабени или поне не пише ,че има такива| ще кажа дали е имало ефект.Крема против акне и белези също е с парабени ,така че ще се откажа да го използвам.

Браво за този пост.

Скоро се почуствах зле, когато една клиента ми каза същото. Тук не съм писала, защото събирам повече мнения. Искам да знам максимума за стоката, включително и минусите и.

Общи условия

Активация на акаунт