Очакваме да чуем сърчица - ОКТОМВРИЙКИ 2012 сега :)

• 34 604
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Вени,много съжалявам Hug

# 451
  • Варна
Чудодейна, ще ни кажеш ли името на тази толкова компетентна лекарка?
Вени, съжалявам много Sad

# 452
Съжлявам Вени...Знам мене колко ме боля....Тогава ни дойде като гръм от   ясно небе   2  дни  преди първия ни  преглед/  първият  ни преглед  беше  след 11 седмица/. Лекарства   за   физическата болка има,  за   душата не..“Гледай  напред,  и след   4 - 5 месеца  ще  те  чакаме  да   се  похвалиш.

# 453
  • София
Здравейте, сладки бъдещи мамчета Simple Smile От днес и аз се включвам, ако може разбира се, във вашите бойни редици Simple Smile От софия съм, на 26 години, първо раждане и термин на 10.10.2012 г. Simple Smile Изчетох цялата тема от 1ва до последна страница (трудно беше) и съм готова за включване. Не пуша, не пия, кафе пиех преди по 1-2 на ден, но в момента това е единственото нещо от което ми става зле. Така че и кафе не пия. Гледам да си набавям всички необходими вещества от различните видове храни. Пия само Фолиева киселина от момента в който видях 2те чертички. От няколко дни пия и Нош па, з-о имах малко болки Simple Smile
От вчера, на пук на цялата съвременна козметика, започнах да се мажа със прясна домашна свинска мас. Донесоха ми я вчера, след което приложих изпитана технология а именно: Отсипах си 3-4 лъжици супени в една купичка, пуснах студена вода на тунка струйка и с малка чаена лъжица, започнах да бъркам енергично в продължение на 10 мин (по течаща струйка вода). В резултат маста стана доста бяла и пухкава смес, която обаче все още си миришеше на прасенце. Към нея добавих ампулка и половина лимонена есенция на д-р Йоткер и се получи едно доста приятно кремче с дъх на лимон. Бях доста предубедена, з-то по принцип имам непоносимост към миризими, но определено мога да кажа че е чудесно, особено за хора като мен със суха и предразположна към стрии кожа. Така че го препоръчвам горещо. Съжелявам за дългият пост, но като за начало имах доста неща за казване Simple Smile Хубава вечер желая на всички и едни прекрасни и леки 9 месеца  Hug Hug Hug smile3531 smile3531 smile3531

# 454
Лекарката е Капка Атанасова от Майчин дом Варна.

# 455
Вени, ужасно съжалявам за случващото се... Кураж и сила! Пожелавам ти възможно най-скоро пак да се похвалиш с две чертички!  Hug
chudodeina, прекрасни новини, браво!
mama - Smehorana - възхищавам ти се! За съжаление обаче аз май няма да успея да се удържа... Гузно ми е, срам ме е, но ужасно много ми се яде, и то нон-стоп, и много се мъча. Все още го обмислям, де, но не вярвам да издържа така още 7 месеца. Sad

# 456
Вени, много съжалявам  Sad Надявам се в скоро време да ни се похвалиш с добри новини  Hug
Mulberry - след като толкова много ти се яде, не се въздържай, защото така само вредиш на себе си и на бебока. Но, както казах, пробвай с някакво леко месо, защото 6 години не е малък срок.

Добре дошли на новите мамчета - лека и безпроблемна бременност на всички със сладки бебчета на финала   bouquet

# 457
Вени, съжалявам много! Да знаеш, че всички момичета в темата са с теб - ще те мислим цял ден утре! Каквото и да става -  горе главата - имаш си чудно момченце, ще си имаш и момиченце Simple Smile Само не позволявай на това да те срине!  Hug
Чудодейна, браво! Чудесни новини! Тичай при друг лекар,а за тази повече не си и мисли!!!
За женската консултация - най-добре се запишете в 9-та-10-та седмица - не по рано, защото както видяхте по-горе в първите 3 месеца по каса е предвиден един преглед и после  - от четвърти натам по един всеки месец. Най-добре да идете в началото на трети лунарен, за да може оттам насетне всеки месец да ви преглеждат Simple Smile Като избирате доктора най-добре изберете най-близкия до вас или най-удобния за пътуване - ще ви търкалят до раждането, в деветия месец по-честичко... Ние ще се паднем в най-голямата жега на финала, така че наистина - гледайте да е наблизо докторът по каса. Отделно като мен можете да си ходите на частно 3-4 пъти през бременността Simple Smile
За месото - Mulberry, щом ти се яде - бебчето има нужда - дай му всичко, което му се яде! Но пък сега да не се наплюскаш с някое мазно свинско? Приготви си домашно пилешко на фурна - бяло месце - да е леко и крехко, да не е мазно, че ще драйфаш... Simple Smile
Хайде лека! Simple Smile

# 458
Лекарката е Капка Атанасова от Майчин дом Варна.

О, аз я знам задочно и по физиономия.Утре съм и аз  в Майчин дом Варна на първи преглед тази бременност,но при друг за мен така компетентен лекар направила ме майка за първи път след повече от 5 години стерилитет.

Вени, много съжалявам мила,дано бързо се съвземен и знам че ще е така защото си много силен човек.

# 459
jasmin_veni  Hug стискам палци всичко да мине нормално утре и скоро да се похвалиш с две чертички и безпроблемна бременост.  Praynig
chudodeina  чудесна новина. За лекарката не се чуди, направо сменяй. Няма нужда да си късаш нервите особено в такъв момент. когато спокойствието ти е много важно.
 lozenec_girl  за маста, принципно лошо няма, стига да си сигурна, че прасето е гледано без много лекарства. Преди години всички са я ползвали, но животните не са били тъпкани с хормони и антибиотици. А всички гадотости преминават в кожата и съответно в маста, мажейки се ти ги приемаш чрез кожата си...съотвено и бебо.
  Сетих се какво щях да питам по-рано днес. на мен ми изписаха бусколизин вместо нош-па, че според наблюдението на лекарката ми от нош-пато на много им се гадело. Та...аз реших, че трябва да го пия само като имам болки, т.е. до сега не съм пила, а гледам повечето си пият обезболяващите...Та се зачудих дали не трябва да ги пия

# 460
  • София
Вени, много съжалявам  Hug Дано утре всичко да мине възможно най-леко и след 3 месеца да си пак в отчетни.

timide, за бусколизина не знам, на мен ми казаха но-шпа или папаверин, пих 3 пъти по едно за около 10-тина дни, ама тогава имах и зацапване, доктора каза "за да отпусне мускулатурата на матката". Сега вече каза да го пия ако имам болки, принципно нямам, но обикновено вечер профилактично изпивам по едно.

# 461
и на мен ми каза нош-па-то една седмица, след което постепенно да го спра и да пия, ако има болки, но като се стоя повече време седнала или се разходя малко си ме понаболва, та не смея да го спра още...

лека нощ мили момичета Simple Smile

jasmin_veni
  Hug Hug Hug кураж мила...

# 462
Днес имам рожден ден и получих най-хубавия подарък - видяхме сърчицето на ехограф!!!  Heart Eyes
Не мога да си намеря място от радост, защото вчера мах зацапване и крампи и се бях отчаяла..

Неудобно ми е че пиша след тъжни постове, съжалявам, момичета, но не мога да се сдържа. Дано скоро сте пак тук сред нас!  Hug

# 463
jasmin veni znam kakvo e,sajalqvam mili4ka

# 464
 lozenec_girl мерси за рецептата-ще я направя. Предния път се мазах с мас и зехтин и въпреки, че качих 30кг. нямам 1 стрия. Мисля да започна след като отида на преглед да видя, че всичко е наред, но това ще стане чак на 16-ти-нямаше по-ранни часове за Славчев(Варна).
Вени съжалявам.  пожелавам ти скоро да  се похвалиш. Имам 2 несполучливи бременности и при 1-вата ми го махаха с вакуум,апри втората бях при по-съвестен лекар, който ми каза че организма сам се чисти и не съм ходила наманипулации.
На всички желая лек ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт