Очакваме да чуем сърчица - ОКТОМВРИЙКИ 2012 сега :)

• 34 612
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, помагайте-разболявам се, хремава съм, какво мога да пия и какво не.

# 511
kristich - би ли споделила, може на лични, за тази гинеколожка от ВБ. Поликлиниката ми е почти на същото разстояние, като ВБ, но АГ-то там хич не ми е на сърце след предишната бременност.

Plamache_ - чудесни новини, все така да продължават нещата  Hug

plammy - най-добре да се обадиш на доки. Със сигурност можеш да пиеш Парацетамол, но не прекалявай с него, Прополки за гърло, чайчета - лайка и липа, например.

# 512
Plammy миличка спокойно, аз също се разболях и си пуснах болнични 3 дни. Пих много чай от джинджифил - добър е за гърлото и спира бацилките да слизат надолу, в носа си капех разтвор от лайка с мед, краката си топлех с морска сол и се оправих за 3 дни точно. Ако имаш температура можеш да пиеш и парацетамол...Оправяй се бързичко Simple Smile

# 513
Ние се прибрахме от Варна.Май не са много добре нещата при нас   Cry или поне е рано за което силно се надявам.Не спряха да ми се стичат сълзите до Бургас.Но дано е рано.Има плоден сак отговарящ на седмиците, но няма плод или поне не се вижда и след 10 дни пак съм на преглед незнам как ще издържа тези дни.Абсолютно нищо не са ми споменавали за кюртаж.Можело да късна имплантация,поради нередовния ми цикъл и така.Но ще се опитам да се стегна и да мисля позитивно  Praynig

chudodeina,ти в коя седмица си?Нали имаше и при теб разни притеснения и уж неразвиващ се плоди т.н. та затова те питам и как точно че не си спомням бяха нещата ако ти се споделя де?

Вени,мила силни прегръдки и за съжаление долавям малко от болката ти, тъгата и празнотата след днешния ми преглед.

# 514
Здравейте,мами!
И аз се престраших да се присъединя към вас.Надявам се,че ще създам чудесни приятелства и ще намеря прекрасни хора с които да си споделяме и помагаме  Hug
Та да ви се представя-казвам се Карина,на 23 от Варна.Имам момченце на 5-Паоло и сега чакаме уж момиче.Спрели сме се на името Ивон.
Хубава вечер,мами!

# 515
здравейте  на   всички....Вчера  бях  на   доктор / повече  за  повръщането, отколкото  за  бебо/, но я видяхме и  малката   жабка.   Всичко   е  наред,  но отнесох   конско  от  доки...От последният  преглед  преди     2  седмици съм  свалила  още 3 килограма.   При  предишната   си  бременност   свалих  почти  7 за първите   2  месеца, сега   пак натам  вървят   нещата. Но се   чувствам   добре.  Изпратиха ме   по   живо и  здраво и  следващия преглед   ще   е  чак   след   на   5  април  ако  всичко е наред.  Simple Smile

# 516
Plammy, както са ти казали - разрешен е Парацетамолът и онези илачи, които го съдържат, в случай че имаш температура и мускулни болки. Можеш също да си вземеш хомеопатични - Осцилококцинум общо противовирусно, Коризалия за хремата, Ангин-хил за болно гърло, обаче действат бавно. Наред с това чайове, мед, краката в гореща вода със сол. Много лимони, портокали, въобще цитруси всякакви. За носа клеева тинктура, разредена с вода (забравила съм съотношението, но в нета го има) - капе се в носа, пари доста, но отпушва. В краен случай може капки за нос, обаче да не съдържат адреналин, например пиносол. Също може и Низита - спрей и гел. За гърлото можеш да смучеш разни локални от типа на прополките. И най-вече да се лежи и почива, за да не се изтощаваш. Оздравявай бързо!

# 517
.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 08:36 от chovecheto

# 518
лилка - според датата на последната менструация би трябвало тъкмо да влизам в 9 г.с., но според докторката плода отговаря на 7 г.с. Много е относително това, може да е късна овулация, може просто по-бавно да се развива в началото - каза, че няма повод за притеснение и просто си отбеляза че вървим с 10 дена назад. Не бързай да се тревожиш, още е много рано, сигурна съм че скоро ще има добри новини и при вас.  Hug

# 519
лилка - според датата на последната менструация би трябвало тъкмо да влизам в 9 г.с., но според докторката плода отговаря на 7 г.с. Много е относително това, може да е късна овулация, може просто по-бавно да се развива в началото - каза, че няма повод за притеснение и просто си отбеляза че вървим с 10 дена назад. Не бързай да се тревожиш, още е много рано, сигурна съм че скоро ще има добри новини и при вас.  Hug

Дано ,дано и аз на това се надявам.Значи на теб някъде в 7 г.с ти бяха казали че има бременност но празен сак и че не се развива?Така ли излиза?И въпросата лекарка от Майчин дом ли ти каза това?И аз там ходих ,но при друг имам  му вяра на моя както споменах той ме направи мама или Божа работа за първи път т.е помогна ми с дългогодишния стерилитет.

# 520
Благодаря ви момичета за изчерпателнат аинформация. Без вас съм за никъде.

# 521
  • Под кленовите дървета
Момичетам стискам силно палци на всички ви да чуете сърчица.
Аз се оттеглям от темата и октомри ще влизам да честитя Hug

# 522
Здравейте, момичета  Hug
не съм писала отдавна, но вече чухме сърчице и съм малко по-спокойна. Засега ходя на частно, набелязала съм си лекарка за ЖК, но мисля да събера още малко инфо.
     Решила съм да правя ранния стрининг(11-13 г.с.+ 6 дни). Доколкото прочетох единия ден правя фетална и на следващия давам кръв, за Варна  някъде в Медицински университет. Ако някой има информация, нека сподели, ще съм мн.благодарна      bouquet

П.П. Вени  Hug

# 523
Аз давах кръв в Терапията....

# 524

Общи условия

Активация на акаунт