ДА, това специално е празник на глупостта и безумието.
Има съвсем конструктивна критика към предвиждащи-невиждащи и подобен налудно--аграрен стил е излишен и крайно неуместен.
Прогнозите на Ани при много хора са доказано несбъднали се след всевъзможни изтекли срокове, но "вампир"...това са простотии!
Няма никакви простотии... енергиен вампир е. факт. и имам право да споделя мнението си. а ти се въздържай от такива квалификации защото ти попадаш в зоната на простотията. Ани не е вред и това ще се потвърди с времето.
Възпитана, госпожице,аз съм сред тези,които са адски възмутени от некадърността на Ани,явно сте недочела тежко!Именно,заради това,че ясно казвам,че при мен и много други хора ,Анелия Лечева говори небивалици тук феновете й ми се карат-та много сте се тежко объркала,че защитавам качествата на Лечева,но това че е некомпетентна не е основание да я наричаме вампир и разбира се, че е абсолютна простотия и това е видно за всеки,който не е провел детството си в гората!
Лечева може и грам да не разбира от астрология,ама да тръгне да звъни непрестанно на клиентите си е много смешна смешка.
Всъщност,тук кофти лексиката и обидите се приемат добре от някои, така че....
тя ме определи като омагьосана и започна да ми звъни , по 2-3 пъти на ден с подозрителната загриженост за мен .... майка ми не ми звъни толкова често! но все едно , разбрах позицията ти , АЗ СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕ и ти продължаваш с гората и там с този речник който може би не е моя работа да превъзпитавам- окачествяването на някой бъркащ в енергиите и лепващ се за друг който просто е проявил интерест с определението енергиен вампир не е свързано с нищо горско , ливадно или каквото и да е . радвам се , че не се подвеждаш и че всъщност сме на едно мнение , но да не се отплесваме от конкретиката , а тя е хора не се подвеждайте по Анелия - 30 лв. са си 30 лв. не си давайте парите за глупости.