Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 710
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Ani e vampir , az se podlugah po neya i sum izlkliuchitelno nedovolna. Ot kakto i izpratih moi snimki neshtata mi zacikliha , da ne govorim che se durjeshe izkliuchitelno podozritelno - tya mi zvuneshe neprestanno.
Е по-голяма глупост не бях чела скоро! Сори за спама, но не можах да се сдържа.

ДА, това специално е празник на глупостта  и безумието.
Има съвсем конструктивна критика към предвиждащи-невиждащи и подобен налудно--аграрен стил е излишен и крайно неуместен.
Прогнозите на Ани при много хора са доказано несбъднали се след всевъзможни изтекли срокове, но "вампир"...това са простотии!

Няма никакви простотии... енергиен вампир е. факт. и имам право да споделя мнението си. а ти се въздържай от такива квалификации защото ти попадаш в зоната на простотията. Ани не е вред и това ще се потвърди с времето.

Възпитана, госпожице,аз съм сред тези,които са адски възмутени от некадърността на Ани,явно сте недочела тежко!Именно,заради това,че ясно казвам,че при мен и много други хора ,Анелия Лечева говори небивалици тук феновете й ми се карат-та много сте се тежко объркала,че защитавам качествата на Лечева,но това че е некомпетентна не е основание да я наричаме вампир и разбира се, че е абсолютна простотия и това е видно за всеки,който не е провел детството си в гората!
Лечева може и грам да не разбира от астрология,ама да тръгне да звъни непрестанно на клиентите си  е  много смешна смешка.
Всъщност,тук кофти лексиката  и обидите се приемат  добре от някои, така че....

тя ме определи като омагьосана и започна да ми звъни , по 2-3 пъти на ден с подозрителната загриженост за мен  .... майка ми не ми звъни толкова често! но все едно , разбрах позицията ти ,  АЗ СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕ и ти продължаваш с гората и там с този речник който може би не е моя работа да превъзпитавам- окачествяването на някой  бъркащ в енергиите и лепващ се за друг който просто е проявил интерест с определението енергиен вампир не е свързано с нищо горско , ливадно или каквото и да е . радвам се , че не се подвеждаш и че всъщност сме на едно мнение , но да не се отплесваме от конкретиката , а тя е хора не се подвеждайте по Анелия - 30 лв. са си 30 лв. не си давайте парите за глупости.

# 301

тя ме определи като омагьосана и започна да ми звъни , по 2-3 пъти на ден с подозрителната загриженост за мен  ....

Хайде стига с тези глупости. ooooh!

# 302
Като начало искам да кажа, че не защитавам Анелия, не я и плюя.

Но Peace наистина много моля хора, които абсолютно си нямат идея от астрологията, да не се изказват. Защото грешите и то много Peace Научете се да правите разлика между астролог и ясновидец.
Когато ти погледнат наталната карта, не могат да ти кажат дали си семеен, не могат да ти кажат точно колко деца ще имаш. Ако трябва да се кажат тези неща, трябва да се разглежда всеки месец, всяка година поотделно. Няма да влизам в излишни подробности.....

И към съфорумката di_t - и за мъжете има гинеколог, но не се казва гинеколог, а има друго понятие за това. И какво странно има?

Той и Тя, а теб какво те бърка Анелия дали си декларира доходите? Ти си гледай в твоята паничка Peace

# 303
Купона започва отново.

# 304
dobreva1  -  той купона не е спирал.... Grinning   И за какво ми кажете -  за какво са тия нападки....Всеки сам решава при кой да отиде и да си даде парите!!! Престанете да се заяждате, защото за пореден път форума се превърна в безмислен спор....

# 305
Да, всеки сам решава къде да отиде, но решенията се взимат на базата на някаква информация, а когато тя е подвеждаща и субективна трудно се отсява правилния ясновидец.

# 306
Няма как да е обективна информацията, при положение, че при едни хора има познаваемост, а при други не от едни и същи ясновидци или тем подобни. Именно защото хората са различни и информацията е различна и винаги ще го има субективния фактор.

# 307
Да, всеки сам решава къде да отиде, но решенията се взимат на базата на някаква информация, а когато тя е подвеждаща и субективна трудно се отсява правилния ясновидец.

Кате, понякога има неща, които трябва да решиш сам, без да имаш абсолютно никаква информация.

# 308
Добро утро, снощи обещах, че ще кача част от email от Анелия  .......

.....Нещата за известно време – до есента, ще бъдат трудни период на застой, но след октомври ще започнеш да усещаш повече сигурност. В 34-тата си година ще имаш семейство и онова, което си желала. Ще имаш едно дете – момиченце. Най-вероятно ще има забременяване около лятото на 2013........

Това е написано от нея. Няма проблем, аз не разбирам от тази наука, нали така казаха някой, че това е точна наука, а не ясновидство. Feq-Feq, наистина ще се радвам ако само това е грешката на Анелия, защото аз зададох 3 въпроса и отговорите са изключително благоприятни, но мога да кажа чак 2015г.

Говорих с Ели Маринова ами прогнозата й е като на Анелия и всички останали. Като на Ели и Анелия месеците съвпадат. Ели ми каза, че тя е отговорила вчера на въпроса ми и имало продължение на което нямало как да напише на съобщението. Като сега не ми гледа на карти, а смята числата. Прогнозата на Узунов е същата,но не съвпада с месеца които ми дадоха двете.Емилия е със същия отговор, но при нея няма срок.

# 309
Здравейте,
..мъжът ми писа ан Емилия-   и така - ..... родеН съм на .....  и  т н  
той има от няколко месеца ставни болки.... та пита общо взето -кога ще се оправи здравословно и трябва ли операции
 г-жа ЯСНОВИДКАТА ЕМИЛИЯ-отговори-  , че имала сте  стресови ситуации и от това проблемите са ви гинекологични и ще оперирате .... н т  УМРЯХ ОТ СМЯХ-ГИНЕКОЛОГИЧНИ ИСТОРИИ ПРИ МЪЖ???(
        АБЕ.....ГОЛЯМА ЯСНОВИДКА! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ТАЗИ!!! hahaha Joy Mr. Green

Свалям шапка на Емилия. Въпреки, че тази дама си позволи да я оплюе по този начин, тя  е отговорила на въпроса й във форума .Първо помислете и след това оплювайте по този просташки начин. Видях те, че и те четат този форум. И освен това пак казвам, че ПАРИ НЕ ВЗЕХА НА НИКОЙ . На мен прогнозата от Емилия все още не е настъпила, така че не я защитавам. Но никой няма право да пише грозни неща за другите.

# 310
Мале... сега с какви очи ще искате да ви гледат тези жени.Чак ме е срам.Разбира се ,че четат форумите,интересно им е сигурно мнението на аудиторията.
И аз свалям шапка на Емилия.

# 311
Естествено, че четат, а най-неприятното е, че не могат да се защитят, като четат такива неща за себе си. Ама на кой ли му пука.

# 312
Стана ми наистина гадно.При мен тя се занимаваше доста по скайпа и пак се повтарям, позна неща които само аз знам и никой друг. Чак започвам да съжалявам, че се говореше за ней и  за Узунов. Ама от къде да се знае, че ще има такива хора. Нарочно чета там в този форум почти всички са писали и на двамата и отговора като гледам е един и същ. Искат да помогнат дори не са споменали за пари. Ето от тук може да се сетите, че не са хора които гледат да печелят на гърба на другите.
Ако имате време влезте и прочете отговора на Еми.

# 313
Скъпи мами, здравейте! Не ме линчувайте, че не е по темата, но нистина не знам към кого да се обърна, а тук знам, че почти винаги има хора на линия и може би ще ми бъдете полезни ако сте се сблъсквали с подобен проблем. Не се отнася за мен, а за моята леля. Преди време, когато отишла на работа, работните и обувки не били намястото си, търсела ги, но не ги открила. Малко по-късно същия ден се появили, но в тях било...дълбано. В момента, в който ги обула те лепнели, а тя се почувствала дискомфортно и започнала да мирише...на урина! Странното е, че тя твърди, че мирише и тази миризма не всеки можел да я подуши, лично аз не я усещам...Никой конкретен човек не и го е казал, а тя самата го чувала от колеги, които започнали да шушукат помежду си. Къпе се по два пъти на ден, не се изпуска, не е болна....В момента се е затворила и не излиза никъде, постоянно плаче и е на път да изгуби психичното си равновесие...Моля ви, ако някога сте чували за подобно нещо, пишете ми!
Благодаря ви!

# 314
Здравейте,
..мъжът ми писа ан Емилия-   и така - ..... родеН съм на .....  и  т н  
той има от няколко месеца ставни болки.... та пита общо взето -кога ще се оправи здравословно и трябва ли операции
 г-жа ЯСНОВИДКАТА ЕМИЛИЯ-отговори-  , че имала сте  стресови ситуации и от това проблемите са ви гинекологични и ще оперирате .... н т  УМРЯХ ОТ СМЯХ-ГИНЕКОЛОГИЧНИ ИСТОРИИ ПРИ МЪЖ???(
        АБЕ.....ГОЛЯМА ЯСНОВИДКА! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ТАЗИ!!! hahaha Joy Mr. Green

Свалям шапка на Емилия. Въпреки, че тази дама си позволи да я оплюе по този начин, тя  е отговорила на въпроса й във форума .Първо помислете и след това оплювайте по този просташки начин. Видях те, че и те четат този форум. И освен това пак казвам, че ПАРИ НЕ ВЗЕХА НА НИКОЙ . На мен прогнозата от Емилия все още не е настъпила, така че не я защитавам. Но никой няма право да пише грозни неща за другите.

1 . Ако влезете във форума ще видите какво е писал мъжа на di_t

Цитат на: ppt
     З дравейте, аз съм ПИТ-26.10.1963- Имам здравословен проблем от известно време.Как виждате ситуацията- кога да очаквам излекуване изцяло.Ще трябва ли интервенции?

Никъде не е използвана думата родеН. Просто са написани инициали и рождена дата.

Тя отговоря

Цитат на: Емилия
Здравейте, ppt,
Да ви кажа честно ,не се наемам да поставям диагнози, а и не смятам ,че трябва. На лични ще напиша мнението си.

2. Тя не е ясновидка. От представянето във форума ще видите, че тя се занимава с Таро карти. Както пише в личния си сайт - тя е психотерапевт, който работи с интуиция си и предлага нещо ново - работа с карти таро. Цитирам текст от сайат и:

Цитат
Искате ли да притежавате силата да промените живота си и куража да го постигнете чрез свободната си воля. Това което мога да предложа е нещо ново - психодрматична работа с картите таро. Техника чрез която можем да достигнем тази сила под контрола на нашето съзнание.

Общи условия

Активация на акаунт