Защо жените не изневеряват?

• 16 473
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
sote-full, всеки се каня да те питам каква е идеята да показваш голи жени в женски форум. Всеки път кликвам с очакване да открия илюстрация по темата, а то все някакви анатомични части изкачат. Каква е идеята?

Иначе по темата, жените не изневеряват защото са по-умни от мъжете и не ги хващат толкова лесно.  Mr. Green

caffeine.. няма идея и умисъл, просто заигравка с дамската половина  Hug .. все търсим недостатъците на противниковият отбор, но често не забелязваме нашите.  Laughing
Както каза Фортунова в началото на темата, хумористичен придатък към темата и не само в тази..  Peace
По темата.. дали са по умни жените  newsm78.. стигам до извода че изобщо не познавате мъжете до вас.. винаги има с какво да ви изненадаме !!!  Laughing

# 61

Касита, този Пешо е верна дружка на мнозина , така е. Grinning [/i]

Да, ама в темата за секс-играчките никоя/почти/ не сподели. Thinking

# 62
Жените влагат много повече чувства в партньора и в бащата на децата си и в този с когото ще изневерят.

# 63

Касита, този Пешо е верна дружка на мнозина , така е. Grinning [/i]

Да, ама в темата за секс-играчките никоя/почти/ не сподели. Thinking

Сподели се даже доста , но явно другите имаха някакви по пикантни очавания,  но не би. Mr. Green Не си внимавала, затова си останала разочарована. Laughing

А, Соте тези изненади са стряскащи и двете посоки. Laughing

# 64

А, Соте тези изненади са стряскащи и двете посоки. Laughing

Оооо да.. особено стряскащи бих казал.. ма и нашата половина не пада по долу!!!  Mr. Green

# 65
Сподели се даже доста , но явно другите имаха някакви по пикантни очавания,  но не би. Mr. Green Не си внимавала, затова си останала разочарована. Laughing

Че не съм внимавала е факт, ама да съм разочарована  Naughty не. Grinning

Жените влагат много повече чувства в партньора и в бащата на децата си и в този с когото ще изневерят.

Принципно - да.  В темата за жиголото, обаче се оказа, че можело и без чувства, т.е. има я и другата опция. Естествено едва ли може да се каже статистически кои са повече. Wink

# 66
Принципно - да.  В темата за жиголото, обаче се оказа, че можело и без чувства, т.е. има я и другата опция. Естествено едва ли може да се каже статистически кои са повече. Wink
Жиголото е друго и мисля, че в България е твърде рядко срещано / все още/.

# 67
Жиголото е друго и мисля, че в България е твърде рядко срещано / все още/.
Така е, дадох го като пример за секс без чувства. Но не е само този пример :
при сексът за една нощ/ още от първа `среща`/, за какви чувства може да иде реч:
чисто и просто физическо привличане и нагон. Rolling Eyes

# 68
Ми аз съм от тея дето не са се находили, когато им е било времето, защото срещнах мъжа си, когато бях на 18.... и оттогава не съм срещала друг, който да ме подтикне към изневяра. Освен 2-3 души, към които ме е теглил нагон за известни периоди от време, но пък така и не ме притеглиха чак толкова. А от липса на мъжко внимание не мога да се оплача... откак станах на 15 особено пък.  Crossing Arms
И в момента мога да кажа, че ако реша да изневеря би било просто любопитство, не защото имам нужда от друг мъж, не защото ми липсва мъжка оценка, ами от желание за сексуално разнообразие.
Само ме притеснява да не случа на някой емоционално прилепчив и да ми развали рахатлъка, та тук идва и моя страх Simple Smile

# 69
Сурела добреЬе. Grinning

хаха Соте този яко  е вдигнал кораба/лодката де/. Joy Joy Joy

А, дали жените не изневеряват, защото срещат само "идиоти", та и цял наръчник си има ...хахах

http://div.bg/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%81/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE% … 425_i.156603.html

# 70

Форти, сега освен провокаторка, ставаТЕ и подстрекателка ли? Flutter Laughing

# 71
Сурела, мислиш ли , че е редно да се засрамя? Laughing
Давам полет на мисълта и в друга насока. Mr. Green

# 72
Сурела, мислиш ли , че е редно да се засрамя? Laughing
Давам полет на мисълта и в друга насока. Mr. Green

Ааа, не..., освен, ако и `полетът` на мисълта не се счита за духовна изневяра. Mr. Green Whistling Joy

# 73
Иде реч за телата, менталното ниво не ме касае на този етап.
Та к`во мислиш дали заради идиоти не изневеряват някои?
Grinning

# 74
Иде реч за телата, менталното ниво не ме касае на този етап.
Та к`во мислиш дали заради идиоти не изневеряват някои?
Grinning

Не е нужно да са идиоти, но и да усетиш пърхането на пеперудите не върви някак си безметежно да литнеш в облаците на щастието като тийнеджър, освен ако съвсем съзнателно не търсиш точно това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт