Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 367
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит национален празник мили мами!

Честит празник на всички с името Теодор нa mai4eto28, Тодор на Commelina, Теодор на Anduli, Теодор на Gladness,  Божидара на Буб и Божидара на Sunflower
дано не съм пропуснал някой! По молитвите на свети Теодор Тирон, чийто празник се чества днес, да са здрави, щастливи и да много радост на своите родители![/size][/color]

Честити рождени дни на Момчил на Mur, Самуил на Стефанова, Далия на Love in Paris, Каролина на Noive, Виолета на m82 и Радост на Svetlanana. Да са ви живи и здрави рожденниците и да ви радват безкрайно!

Тъй като и моето момче е именник виртуално ви черпя за негово здраве:

Сърдечно благодаря на всички, които са ни честитили празника. Прегръщам ви всички, мили мами!  bouquet

# 136
  • София
redreny2000, супер тортичка сте направили с Вики за вашия тате (тренировка за РД на детенце ли е?)

Хаха, marys, как ме хвана само Wink Даже си хапнахме вече задружно цялото семейство.

# 137
  • Бургас
Честит празник, мацки!!!
Не мога да ви прочета - торти, сладки бебоци, подаръци, направо ми се събраха очите  Grinning
Честит рожден ден на малките сладкишчета Самуил, Момчил, Далия и всички, които пропускам без да искам  Embarassed Да са живи и здрави за радост на мама и тате   bouquet
Честито и на имениците - да си носят със здраве името и да имат много, много късмет!

# 138
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден на Момчил,Самуил и Далия! Бъдете здрави и радвайте всеки ден родителите си!

Честит празник и на вас мили майчета!

Честит имен ден и на всички малки именничета - да не пропусна някой няма да изброявам!
Бъдете здрави и носете хубавите си имена с гордост! baloni happy bd

Честит национален празник! Дано намираме повече поводи да се гордеем, че сме българи! bg

Редрени, честит ти именник! Нека да е здрав и винаги много да се обичате!

# 139
  • София
Честит 3 март на всички bg bg bg

Честит Рожден Ден на съфорумното ни подаръче Момчил,дано си хареса подаръка и на Самуил и Далия,да растат живи,здрави и весели деца за радост на мама и тати

Това е за щастливите и горди мами

Честито и на всички именници,със здраве да си носят името
Хубав ден!

# 140

Писах ,писах и сесията изтече и бам- нищо  #2gunfire
Да честитя на всички Дари , Божидари ,Теодори,Тодори да са здрави и усмихнати през цялата година    bouquet
Честито и на малките рожденници да са здрави и да радват много своите родители
[/img]
за мамите

Само да споделя ,че Дара ще става архитект, а втората специялност - ще е колежка на сиренце   Hug 

# 141
Запис на 10стр.  ooooh!

Честит рожден ден на всички пораснали през последната седмица мартенчета! Да са живи и здрави, спокойни и послушни, усмихнати и щастливи!

Честито и на всички именяци днес!

Честит Зти март!  bg

# 142
Тук съъъъъъъъъммммм  Mr. Green ... чак като влизах се зачудих за паролата на профила ми,че 10 дена не съм влизала  Crazy Сила да изчета предната тема нямам,та затуй ей ся ще се заема с тез 10 странички от новата тема,която както винаги е прекрасна!  bouquet

# 143
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МАМИ!Нека бъдем горди българи и успеем да научим и децата си да се гордеят с произхода си!  bg bg bg
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧИЛ,САМУИЛ,ДАЛИЯ,РАДОСТ,КАРОЛИНА И ВИОЛЕТА!Да са здрави,весели,жизнерадостни и умни дечица!

mur,Стефанова,love in paris,svetlanana,noive,m82,много да ви радват дечицата и много усмивки да ви носят!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА Теодор нa mai4eto28, Тодор на Commelina, Теодор на Anduli, Теодор на Gladness,  Божидара на Буб и Божидара на Sunflower и на мъжа на redreni2000!Със здраве и късмет да си носят името!

zvezdaa,много оригинален подарък са ви направили Лилироуз и Марти!Браво!А малкта ви мартеничка е страхотен бонбон! Heart Eyes
janica25,невероятен пижу си имате!ах,какви сини очиии! Heart Eyes
Sabrina1,дано се разбереш с шефа си по мирен начин,ако не-не се отказвай да си търсиш правата и по съдебен път.Успех,мила!
Bub_,радвам се,че Дара  е понесла добре раздялата ви по време на работа!Дано и занапред е така!А подаръчето-личи си,че Дара много си го харесва!
Betta,дано скоро се оправя каката и не пренесе нищо на малкия Praynig
Лъки,на патерици,но от сърце-да ти е жив и здрав мъжа,много да се обичате и уважавате!А тортата е уникална!Има ли някакъв пълнеж вътре,или е само блат?Това около нея ли е крем карамела?
amanita,как е Габи?
Ani4ka_,Мони вчера за първи път опита портокаловия сок на батко си-прясно изцеден.В началото направи физиономия,разбира се,но после посягаше за още.Въпреки,че и се хареса,мисля да огранича до минимум соковете-предпочитам плодове да си яде. Peace
Penmar,Дени е  Heart Eyes
vaniaa,чуден подарък си имате!Със здраве да си ги носи малката принцеса!
Сиренце,честито ви девето зъбче! Hug
redreni2000, Shocked каква торта сте спретнали за татето!Браво!
ChocoCake,въпросът ти за покритието от бонбони е към мама Веси,но може да намериш подробна информация можеш да намериш тук Точка 1.5 Захарни покрития,подточка 1.5.3 фондани,Покритие от marshmallows бонбони (natalyna) .Радвам се,че сте овладели кожния проблем Hug
ino4kada,честита ви архитектка! Hug
vest0,добре завърнала се!Оздравя ли вече? Hug
Сега да се похваля-днес ми пристигнаха сладкарските боички newsm44 За първи път ще си боядисвам тортата със сладкарски бои,а не за яйца и сладки.Рових,рових инфо и реших да взема гелови.Дано не съм сбъркала.А поръчката ми от е-бей за накрайниците за пош тотално е забравила да мърда.Кога ли(и дали) ще пристигнат TiredЗа първи път поръчвам от е-бей и ми е много притеснено.Моя мъж си получи макарата,но нали аз все съм си без късмет...
Ставам,че да правим боядисани курабийки с баткото-той по-ентусиазиран от мен с тези боички  chef

# 144
първо честит рожден ден на всички бебковци,които сме пропуснали да поздравим,ама се надявам,че ще бъда извинена! Живички и здравички да са дечицата,това определено е най-важно...много усмихнати,весели,засмяни и само радост да носят на всички около тях

Аз съм вече добре,остана ми само една гадна кашлица,ама вече приключих с лекарствата...когато мине-тогава...Несито е с едно хъркане от секретите,които отделя,че при нея винаги е много упорито това хърчене...едва я караме да кашля за да може да го изкашля от време на време...Последния път в който беше болна хръщеше сигурно 20 дни поне....Дано тоя път да се оттървем по-бързо..

За уменията - показва "чао" и "ела"...показва как кашля и как хърка дядо и  hahaha ,казва "мама,тата,баба,дядя",показва на колко годинки ще стане с пръстчето...показва как се кара мама(с пръстчето) в този смисъл така ни се кара и тя когато е недоволна,танцува,пее по неин си начин...още какво,какво.... newsm78 Когато иска нещо ми хваща ръката и ми я насочва към това,което иска..и още има,ама изключих... Айде,че ме викат  Mr. Green

# 145
  • Пловдив
Честит национален празник на всички българи!

Честит рожден ден на Момчил на Mur, Самуил на Стефанова, Далия на Love in Paris! Много здрави, щастливи и усмихнати деца да растат и да радват мама и тати!

Честит имен ден на всички с имената Тодор, Теодор, Божидара!

Честит рожден ден на съпруга на Лъки!

Благодаря на ВСИЧКИ за честитките и за милите пожелания!  Hug Няма да изброявам, защото ще изпусна някой Simple Smile

Сутринта бяхме да се почерпим с кварталните дечица заедно с още един именник Тео, a след малко отиваме у дядо му, който също е Тодор, да продължим  Mr. Green. Хайде да ви почерпим и вас вируално 

# 146
Ех, най-после да седна пред компютъра.
Честит национален празник на всички!!! newsm18 bg

Честит рожден ден на сладурите Момчил, Далия и Самуил! Да растат здрави и вечно засмени дечица!

За щастливите мами:

Честит имен ден на всички празнуващи и най-вече на Тошето на Коммелина/колко е пораснал само/, Тео на Stacked,Тео на Андули,мъжа на Редрени,Дарите на Буб и Сънфлауър!!! Бъдете щастливи и си носете именцата със здраве!!!
Букет за всички ви:

Марис, добре е Ева, мерси, но баткото ми е с Т точно преди РД. Дано да е шен до утре. Praynig
Иночкада, честита ви архитектка! Simple Smile
Весето, честито прохождане на Неси! Защо не успявам да видя клипчето във фейса? Crossing Arms
vaniaa, много хубав подарък сте получили от лилинчо! Браво ! Да си го носи със здраве!
И другите дечица са получили много хубави подаръци! Дара на Буб и Дени на Пенмар са големи сладурковци! Пенмар, тортата стана разкошна, всички казаха, че тортите на "Неделя" ряпа да ядят. Mr. Green Много благодаря за рецептата. Hug Снимка-утре.
Ставам, че дават зор. Лека вечер! Simple Smile

# 147
Надяяяяяя, честитооооо  preggo Пожелавам ти много лека бременност, миличка  Hug

Честит рожден ден на слънчевия Момчил. Да е жив и здрав и да радва мама и тати

Мърче, весел празник ви желая!

Честит рожден ден и на Самуил и Далия
newsm59

Честит имен ден на Тошето на Commelina, Теовците на Stached и на Anduli и на Дарите на Bub, Ino4kada и Sunflower

Лъки, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав, да се грижи за вас и много да ви обича.
РедРени, честит именник и на теб.

И Честит национален празник bg

Мигео, Бобо с легена направо ме шашна

Моят син скоро няма да проходи, толкова дОбър и бърз е станал в пълзенето, че за кво му е да се мъчи да ходи  Naughty

# 148
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ З АЧЕСТИТКИТЕ , МОМИЧЕТА, НО НИЕ ПРАЗНУВАМЕ ИМЕН ДЕН НА БОГОЯВЛЕНИЕ - 06.01.  Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАРА НА ИНОЧКАДА И ДА Е УСПЕШНА АРХИТЕКТКА.   bouquet  baloni

Комелина, Тошко е много пораснал, голям чаровник  Heart Eyes.

Готова съм вече с всичко около празниците ни утре - покани, подаръчета за гостите, бонбони, сладки и торти. Всичко е hand made  Blush. Ako успея още тази вечер ще кача снимки в албумчето.

Хубава вечер, момичета! Стискайте палци утре всичко да мине успешно!

# 149
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Честит празник на останалите празнуващи рожден ден и имен ден. Да са ви живи и здрави дечицата и много много да ви радват малчуганите.
Нашия син геройски издържа деня, като един истински мъж изпратихме гостите и като си тръгвахме от заведението към 15 и нещо заспа Simple Smile Голямо бягане беше 3 часа с племенницата която е на 3 годинки. Тя му взема подаръците, а той я гони Simple Smile Малко егоист-че сме за сега.... Беше един хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт