Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 338
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Стана ми интересно да я видя и аз тази торта Simple Smile Не съм я търсила много Simple Smile

# 166
Момичета мен ме тресе предстартова треска и не мога да мигна... Ама като гледам явно ушите ме сърбят и заради вас  hahaha Ето,които няма ФБ:
Тук е с подложки,заради пътуването,но искрено се надявам утре да няма гафове при сглобяването
Ето и сладките:

Не съм ви казвала,но бях възложила на видеооператора,който ще снима утре да направи клип за първата година от живота на Анастасия,който да пусне на събитието и след него водещата да каже,че огромна заслуга за порастването на това дете имат бабите и дядовците и да им подарим по една фотокнига и понеже нея все още я няма във ФБ пускам снимки в албума в snimka.bg  hahaha Клипа се опитвам да го кача в youtube,после ще го пусна и него...

Сега 1. Честит рожден ден на всички,които съм пропуснала - да са много здрави най-вече и щастливи...
2.На мамите - пожелавам Ви (Умишлено е с учтива форма) момичета да изпитата това,което в мига на раждането на децата преди 1год още поне 2,може3,а и повече пъти  Heart Eyes
3.Амаааааа мноооооооооооого хубави деца имаме бе - не че са си наши,ама са най-красивите...няма да ги изброявам поименно да не пропусна някои

Е, чак сега ми излезе на мен. Преди малко нямаше нищо в профила й. Големи сме клюкарки, ама поне сега ще спим спокойно Wink
Тортата е нвероятна!
Леля Ог Нина:Благодаря! Това беше най-трудната ми торта - тежи над 12 кг и е висока 50-60 см.
 Shocked Браво,тая Маринела ме разби!
Мигейо - чак сега ли бе момее,аз мислех че отдавна съм я свършила тая задача с разбиването  Joy Joy Joy Joy Joy

Катилиас - от устата на сладкарка като теб този комплимент значи много Hug - още повече като знам как си падаш по фондан  Wink

# 167
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАРА НА SYNFLOWER И ГАБРИЕЛА НА NATALI05225!Да са живи и здрави,много обичани и щастливи дечица!

synflower,natali05225,много радост и гордост да ви носят!Весел празник!

Маринелка,голяма подготовка е било,голямо чудо!Албумчетата са станали перфектни,ама то с този бонбонест модел,няма как иначе  Heart Eyes Пожелавам ти един изпълнен с положителни емоции и спомени ден!Заслужаваш го,след толкова труд Hug  bouquet

# 168
Честит рожден ден на чаровната Дара на Сънфлауър!Нека е все така нежна, да расте усмихнато и щастливо дете!

Сънфлауър, честито, ето букетче за теб:

Мър,браво за сандвичите, много са хубави, тортата също. Peace
Маца, Вики е много сладък и колко е пораснал и той! Heart Eyes

Този ден е специален и за мен-днес моето момче става на цели 5 годинки. Simple SmileПочерпете се с тортата, която правих за партито вкъщи, а довечера ще кача и снимка на тортата от партито с децата.

# 169
  • Пловдив
Женичка, Ена, благодаря за хубавите пожелания, момичета! Hug

Ена, честит ти рожденник и на теб! Да е жив и здрав, умен и послушен! smile3510  bigdance2  ura

Тук не се научих да слагам почерпки, но съм пуснала снимчици в албумчето, почерпете се за наше здраве! Blush

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАРА  И ГАБРИЕЛА . Живи и здрави да са ви момичетата,много усмихнати и весели да бъдат,много късмет да имат и да радват всички около тях!

Еми мами...клюкарките са си клюкарки:) всичко намираме ние  hahaha

# 171
  • Стара Загора
Ена,да ти е жив и здрав рожденика!Щастливо и безгрижно детство му желая,да е грижовен и обичлив батко! Hug  bouquet
 newsm59  bigdance2 Tada

# 172
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ДАРА НА СЪНФЛАУЪР!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА, КРАСИВА И ДОБРА!!! newsm38 newsm59 Tada Tada
И НА МАМА СЪНФЛАУЪР ПОЗДРАВ НА ДНЕШНИЯ ДЕН  
bouquet
И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЧИЦА, РОДЕНИ ДНЕС, СПЕЦИАЛНО НА БАТКОТО НА ЕВИЧКА НА ЕНА!!!   Hug ТОРТАТА Я ИСКАМ, ИЗГЛЕЖДА СТРАШНО ВКУСНА!!!

МАРИНЕЛС  Hug ВАШАТА Е ПОДОБАВАЩА ЗА РАЗМАХА НА ПАРТИТО  bowuu

# 173
  • Бургас
Честита първа годинка на Божидара и Габриела - да са здрави и усмихнати дечица   bouquet  bouquet
Еna , ЧРД на голямото ти момче, нека само ви радва  Hug Тортата е изкусителна - обожавам вкуса на препечени лешници  Heart Eyes
matza83 , голямо сладурче е малкия - да ти е жив и здрав.
Mur, имаш ЛС ! Много готинки сандвичи, а тортата е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Маринелка,  Peace
Кати, нашите баби също са доста меки и либерални  Laughing

# 174
newsm59 Честит  newsm38 рожден ден на Божидара на sunflower   bigdance2

Маринелке
чак мъничко ви завидях за партито - тортата, изненадите с клипчето и снимките които си подготвила - всичко е страхотно !!!  Hug

# 175
Честит рожден ден на малката Дари ! Да бъде много здрава и послушна !

Честит рожден ден и на порасналият батко на Ена , да расте здраво и умно дете с прекрасно детство! Емко  Hug

Тортата е страхотна, много добре си се справила, със какво замени виното?  Laughing

matza83 , veset0 честити първи стъпки , да крачат само напред в живота  Hug

Marinels страхотно си се справила със подготовката за партито,тортата наистина е много хубава, а със сигурност и много вкусна !  Hug

# 176
Честит рожден ден на Божидара!
Честит рожден ден и на баткото на Ена!
   bdbaloni baloni baloni baloni happy bd
Бъдете много здрави и щастливи мили деца!

П. С. - последните две теми са много шарени и празнични - все снимки на тортички и шарени искрено мили пожелания - ТОЛКОВА Е ХУБАВО!

# 177
Ena, Честит рожден ден на Емо  bouquet! Да ви е жив и здрав и много послушен и грижовен батко Hug Весел празник! Тортата изглежда много вкусна, поздравления Hug

Честит 1-ви рожден ден на Божидара на sunflower! Да е много здрава, усмихната и щастлива Hug

# 178
Ena честит рожден ден и на порастналия ви батко! Жив и здрав да е Емо и да ви радва и слуша много,много   bouquet

# 179
Привет!!!

Благодаря на всички момичета, които честитиха именния ден на Божидара!   bouquet  bouquet По принцип решихме да го честваме на Богоявление (06.01), но не отказваме поздравления и на Тодоровден!!!  Hug

Честито на всички именници и на всички рожденици, на които сме пропуснали деня! Да бъдат здрави, щастливи и усмихнати дечица!!!  Hug  Hug  Tada

И да не пропусна да честитя на адашката ни Божидара на Sunflower, Емо на Ена! Много щастие, много игри и много сбъднати желания!!!  bdbaloni

Маринелс, всичко е страхотно! Торта, сладки, фотоалбума.....просто нямам думи! Организирала си чудесно! Дано и всичко да мине така!!! Ще чакаме после снимки!  Wink

Момичета, да ви споделя, че Дара вече все по-стабилно си стои на крачетата и обикаля, държейки се за стените. Онзи ден пък почна да пляска с ръчички и доста дълго се задържа, без да се подпира. Вчера се отпусна и направи около 3-4 крачки самичка, бързайки да се хване за нещо  Joy Така че очаквам скоро и да ме изненада ходейки сама!  Praynig

Щях още нещо да питам, ама ха де.....
Както и да е - като се сетя, ще се включа наново, ако имам възможност Wink

Хайде хубав неделен ден ви желая и на празнуващите - весело изкарване!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт