Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на Дара на Сънфлауър!Да расте здрава,щастлива и игрива!               

Еna,честит рожден ден на Емо!Да е жив и здрав и с палаво и безгрижно детство!

И цветя за мамите

# 181
Добро утро!

Честит рожден ден на Боян на passion !!!

Момичета много ви моля някой да ми изпрати паролата за албумчето,че без да искам съм си я изтрила!  Praynig

# 182
Честит рожден ден на Боян! Жив и здрав да е,много усмихнат,щастлив и послушен!

На Маринелчето и аз и завиждам за въображението и хубавите идеи:) Всичко както казаха мамите е страхотно...имаш си усет дет' се вика   bouquet

Ние сега на 7-ми ще си празнуваме семейството в къщи и се чудя какво да готвя...партито с бебетата сигурно ще е в неделя(може би) в заведение следобяда.. да оздравее първо хубаво мишона...тортите и за вкъщи и за детското парти са поръчани:)

В този смисъл искам да помоля мамите,които са правили прощапулник да ми споделят рецептите си за питката на лични...мноого ще съм ви благодарна

# 183
Честит рожден едн на Божидара на sunflower, Габриела на natali05225 и Боян на passion

Вече започва да ме тресе предпразнична треска!  Crazy Добре поне, че ще празнуваме в събота и ще имам достатъчно време да се подготвя (или поне се надявам, че ще е така) Simple Smile

Вчера Ради претърпя малък инцидент - падна с проходилката и си удари главата. Много се притесних, защото доста се наду над ухото  Confused Лекаря в Пирогов каза, че е по-добре да не правим снимка, а само да го наблюдаваме за симптоми и ако нещо стане тогава снимка. Слава Богу всичко засега е наред, но наистина е много стресиращо преживяване.Sad Дано не се повтаря  Praynig

Малко по-назад мернах някаква организация за софийска среща, нещо уточни ли се като дата и място?

# 184
  • София
Честити рожденници от вчера и днес! Много да радват мамите и семействата си!

Буб, браво на ходещите крачета!   bouquet

Маринелка, тортата е прекрасна. Представям си като тръгнеш да жениш Анастасия какво ще сътвориш Simple Smile

# 185
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията и честитките veseto, sirence, catwalk, vikiim, Penmar, matza83, kukumindrela, Bub, migeo, jozzy, anduli- !

# 186
Нямах възможност да пиша тези дни! Пропуснах и Баба Марта и Националният ни празник! На всички рожденници и именници- Бъдете живи и здрави! И специални честитки за Момчил на Мър! На днешните рожденници- имайте незабравим празник!   bouquet
Големи красоти са се развихрили из темата!  newsm51

# 187
  • Пловдив
Ее,вчера не съм влизала и изпуснах рождения ден на две сладки дечица - Емо на Ена и Божидара на Сънфлауър  Blush Момичета, живи и здрави да са ви дечицата, много усмихнати и щастливи да растат!

Честит рожден ден на Боян на Пешън! (тази мама май скоро не се е разписвала?)

Благодаря още веднъж на всички за поздравленията! Hug Hug Hug Hug

Сиренце, чернокоско с бежово-кафявата блузка Simple Smile

Лъки, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и да се научи да дава кисело мляко за десерт на Дени  Laughing
Joy

# 188
sunflower , ino4kada благодаря за паролката !  Hug

# 189
Благодаря на всички за прекрасните пожелания за порасналото ми момче! Hug Празникът беше страхотен!
Пенмар, виното не го сложих, но беше пак чуден вкусът, с нищо не съм го заменяла. Simple Smile
 Вчера случайно се засякохме с Марис в "Джъмбо"-много се радвам, че успяхме да се видим на живо! Видях и малките сладки спящи ангелчета Стефо и Пепо, както и лъчезарния батко Ники. Страхотно!!!

# 190
с малко закъснение, но все пак да кажа

Честит Първи Рожден Ден на Божидара на sunflower!!!
Да расте щастливо и умно дете!

Честит Рожден Ден и на батко Емо на Ena!
Да има безгрижно детство и да е обичлив батко!

При нас РД стана 3 дни яли, пили и се веселили, така че празниците продължават  Crazy
Благодаря още веднъж на всички, които ни поздравиха  Hug
Ето и обещаните снимки от форумския ни подарък:

jozyy, надявам се всичко да е наред и да си останете само с уплахата от преживяването  Praynig

# 191
С огромно закъснение  Embarassed

Честит 1-ви РД на: Константин на Saura, Каролина на noive , Момчил на mur , Самуил на Стефанова, Далия на love in paris  , Божидара на sunflower, Да са все така уми и красиви. Безгрижно и щастливо детство и да бъдат най голямата радост за мама и тати.

Аз преди малко си изпратих гостите.  Mr. Green Ей голямо празнуване  Laughing Ето и 3-тия ми опит с фондана.

Ето танцуващ Вики на концерт на кака за нямащите ФБ.
http://www.facebook.com/photo.php?v=3412389233931
и ходещ.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=3412310031951&oid=1706711496991

Надявам се скоро да ви изчета  Thinking

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 16:23 от mama_vessy

# 192
mama_vessy Страхотна торта  Peace Аз също си мислех за влакче, но май няма да се справя и ще остана на вариант точки и звездички т.е. без обемни фигурки Crazy Може би си споменавала преди, но може ли информация какви бои използваш?

# 193
jozyy на др. Йоткер от Метро съм си ги взела, но има само 4 цвята в 1 опаковка - жълт, червен, зелен и син.  Peace Успех с торта и после да я покажеш  Hug

# 194
Мама Веси, тортата е супер  smile3501
Предполагам и от вътре е така  feeding

Мога ли да ви помоля за нещо  Praynig
Понеже се разбрахме да си качим снимки на подаръчетата, а аз не знам как, та ако има някой да ми обсни, че когато му дойде времето да го направя и аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт