Надявам се, че много скоро ще си имам кола в движение и ще си организираме срещичка в Пловдив 

Много благодаря за картичката за Бобо,много се зарадвах 
Браво!Нямам думи,тортата е станала толкова хубава и така професионално си се справила,а и повече,личи си,че е вкарано чувство! 

katilias, много ме развесели. Сега като се сетих колко се бях ядосала тогава...все такива "бели" ядове да имам! Успех на предстоящ конкурс му пожелах аз, но ще му кажа и за киселото мляко 
Затова крем карамелът съм го сложила като ров около замъка

Аз имам две - и двете си имат свой начин. Майка ми е по реда и дисциплината, но пък разрешава в същото време много неща (след като съгласува с мен). Свекърва ми пък няма да я чуеш да повиши глас, но пък нищо не разрешава - тук не пипай, там не пипай, дори и аз да разрешавам - имаше една приказка "царя дава, пъдаря не дава". Напоследък ми прави много лошо впечатление възпитателния й подход към Дени и се чудя какво да й кажа, но по цял ден слушам "ти щом не искаш .... (да го облече, да отиде някъде, да донесе нещо, да яде, каквото й да е), аз тогава ще взема Ади и с теб няма да играя/ аз тогава само на Ади ще давам играчки/ аз само Ади ще гушкам" и Дени ходи и бута/удря Ади след такива нейни изявления и тя е потресена 

(да,бе,да,дали си вярвам,а
)

И да бабаите са така
вече се преби няколко пъти
Научи се да си светва лампата и да я гаси и много се радва
дете, бебе, дата но да не си помислите че е съзнателно
Научи се да гали, а не да скубе кака си.
.
Ама вие празнувахте ли вече

За биберона - Аз мисля че им е рано още. Сега им никнат зъби и ти му махаш нещо с което е свикнал да се успокоява. Аз още няма да я махам, но той я ползва за заспиване и в колата ако много мрънка
А за тръшкането и Вики е така от доста време 

И да с формички ги правя цветчетата

Маринелс, мигео, марис, майски, аничка, жози, п.атанасова
[/size]

Страхотно изглежда всичко!!!

Виктор на matza83
и
Димитър на janica25
!!!
Препоръчани теми