Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Mного, ама много хубави дечица, бе мами  Hug
Сиянка на звездаа, Дими на Яничка, Дени на Пенмар  newsm10

Сабрина, съжалявам за това, което се случва с работата ти. Ти сигурно знаеш, но за всеки случай и аз да кажа, че в "Майчинството счетоводно" може да ти дадат някой ценен съвет.

По-интересни умения на Марио: бие барабанчета на една игра на Nintendo Gamecube; танцува на определени песни и се заглежда по клиповете им, като ги разпознава сред други (особено харесва Peter, Bjorn & John "Young Folks", Foster The People "Pumped Up Kicks" и Lights "Toes", като първите две имат свиркане с уста, което може да е от значение); вика "Бао" (от Зайо Байо) на всички по-стилизирани маски, лица на животни (днес, като видя една клатеща се срещу монетка статична улична играчка - автомобилче с много неопределен Мики Mаус отпред, започна да вика "Бао, Бао", като го повтори 5-6 пъти); винаги, когато хващам черния си телефон да се обадя (а не розовия ми), вика "Тата?" с въпросителна интонация - а само с него наистина говоря с татко му; слага ми шнолата на косата.
Иначе, от другите описани умения, още не пляска с ръце; не показва колко голям ще порасне (ама не съм го и учила на тези две неща) и не ходи сам.

Имаме девето зъбче  bowuu

Браво на Лилинчо за страхотния подарък за Ваняа!

# 121
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШЕТО ПРИЯТЕЛЧЕ, МОМЧИЛ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ЛЮБОНЗАТЕЛЕН! ДА РАЗДАВА УСМИВКИ И РАДВА МАМА И ТАТИ!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА МАМА MUR!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
 bg

ДА ПОЧЕРПЯ И ЗА МОЯ МЪЖ ИМЕННИК! ДНЕС 03.03. Е ТОДОРОВДЕН! И ДА ЧЕСТИТЯ НА ИМЕННИЦИТЕ В ГРУПИЧКАТА НИ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА Самуил на Стефанова, Далия на love in paris

Лъки, да ти е жив и здрав рожденника!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 00:39 от redreny2000

# 122
Честит празник на всички, дано имаме повече поводи да се гордеем, че сме Българи!

mama vessy -страхотна торта и невероятни мъфини.
цветчетата с формички ли си ги правила или на ръка?
благодаря ти за отговора за боите... и още един въпрос относно покритието от marshmallow, как го правиш?

ena, marys - благодаря за вниманието, оказа се памперсен дерматит (почти съм сигурна че го получи от синьо зеления памперс - явно има непоносимост от гела му), кожната ни каза, че такова възпаление (дерматит), задължително върви с гъбички, даде мехлемче с кортикостероиди и антимокотично и буквално след едно намазване кожата се преобрази. Така че момичета, ако имате упорито подсичане, по-добре идете на лекар.

racholina - и на мен често ми се случва да спя в краката на мм и бебозавъра ми Simple Smile

sunflower - би ли споделила от къде взе боите за фондана?

mur - явно не сме единствени в борбата за памперса..., само се чудя кога очилата ми ще паднат жертва.

marys - това е най-хубавата мартеничка която съм виждала Hug

Най- сърдечни поздрави от Нас за всички пораснали с една годинка дечица!

Момичета, ако правите среща ще се радваме да се запознаем с вас и малките сладурковци... Hug и  Heart Eyes и лека нощ!

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ПЕРЧЕМЧО МОМЧИЛ НА МАМА МУР, НА САМУИЛ НА СТЕФАНОВА И НА ДАЛИЯ НА ПАРИЖКАТА ЛЮБОВ!!! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ!!![/color]   newsm59    bigdance2  newsm38   ura   Party Time Tada

ТАКИВА ДА СА ВСИЧКИТЕ НИ ТОДОРЧЕТА И ТЕОДОРЧЕТА В ГРУПАТА - ТОДОР НА МАМА КОМЕЛИНА, ТЕОДОР НА СТАКЕД, ТЕОДОР НА АНДУЛИ, И ВСИЧКИ ДРУГИ ТОШКОВЦИ И ТЕДИТА ОКОЛО НАС!!!
[/size]

ДАНО ДА ИМАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПОВОДИ ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ - ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! Гледам, че много малко знамена има тая година  newsm78

Редрени, много хубаво настроение си очертала  Hug И на мъжа ти специално честито!
Буб, много сладка Даричка, и страхотен подарък от Уинен!   bouquet

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 07:52 от sirence

# 124
Честит Парзник  bg

Лъки честит празник
Да е жив и здрав мъжо и мнооооого да те слуша и радва   Wink
Тортата е станала страхотна

vaniaа,  Bub_ страхотни подаръци са получила вашите бебоци  Hug

Penmar голям сладур
А на снимката където спи направо ми се иска да го нагушкам

И да не пропусна честито на днешните рожденници
Да растат здрави за радост на мама и татко

# 125
  • Пловдив
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!  bg

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧИЛ НА МЪР, ДАЛИЯ НА LOVE IN PARIS И САМУИЛ НА СТЕФАНОВА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!  newsm59  Gift newsm38

ЧЕСТТИ ИМЕН ДЕН НА ТОШКО НА КОМЕЛИНА, ТЕОДОР НА АНДУЛИ, ТЕОДОР НА STAKED! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ВЕСЕЛИ И ПОЛСУШНИ!   bigdance2 newsm18 Tada

Лъки, тортата е чудна, поздравления!  Blush

Чококейк, боичките ги купих от магазин Лекси, пловдивска верига е, на Радиком прахообразни са боичките.  Wink

Дара е очарователна, Буб, много хубав подарък сте получили.  Hug Ваня, ще чакаме снимки на Никол с новите дрешки  Wink. Пенмар, честита прическаа на Дени, голям сладур  Sunglasses

Хубав ден, момичета!  Flutter

# 126
  • Видин
Честит национален празник!
Честит рожден ден на днешните рожденници и техните мами   bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник и на именниците  Hug

Малко телеграфически, ама не мога да ви смогна да ви изчета... Blush

# 127

Днес на мама момчето Самуил става на 1 годинка. Почерпете се виртуално за наше здраве.

# 128
Честит празник БЪЛГАРИ !!! bg

Честит рожден ден   bigdance2 на Момчил на murnewsm59 Самуил на Стефанова и  nbirthday  ura Далия на love in paris !

# 129
 bg bg bg Честит Празник, Българи!!! Нека се гордеем, че сме българи , макар че напоследък в милата ни родина такива неща стават, че ми настръхва косата Sad

Честит рожден ден на Момчил и Сами. Да растат здрави и усмихнати дечица за радост на мама и тати!!!

Честит Имен Ден на Тошко на Комелина, Теодор на Андули и Теодор на Stacked!!! Бъдете здрави и с гордост да носите името си Simple Smile))

Честита да е и рожденичката Далия на Love in Paris!!! Здраве, много усмивки и щастливо детство!!!

ЛЪКИ,  newsm59 newsm59 newsm59 Честит ти рожденик!!! Много да се обичате и да се подкрепяте и да е много добър и всеотдаен баща на Ади и Дени Simple Smile))

# 130
Да се запиша на 9-та страница и аз. Честит национален празник! Честит имен ден на Тодоровците, да са живи и здрави! Днес е голям ден, много поводи за празнуване  Grinning
За сега толкова, когато ви прочета ще се включа по-обстойно.

# 131
Честит празник родолюбци!   bg bg bg

Честит първи рожден ден на ДАЛИЯ ,  САМУИЛ и МОМЧИЛ!!!!!!!!

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  bigdance2 TadaДа сте живи и здрави мили деца и много , много да радвате всички около вас!

Честит празник и на вас мили майчета!  Hug Hug
Mur, стефанова, love in paris   Hug

Да са ни живи и здрави именниците !  Hug И честит празник на техните семейства!

И да се похваля - моето хлапе пропълзя  newsm62 newsm32  Joy
Редрени
какво стана с вашето краче?

# 132
Абе, момичета - дами, какво ме направихте Вие - много активни, аз си пиша във фейсбук, пък тук каква навалица и коя тема сте стигнали..... Shocked .Браво! Сега приемам критики!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! Дано наистина да се чувстваме българи не само по празници!!!  bg

Честито и на рождениците днес, да са много палави и усмихнати Wink, пък маммите и татковците да му мислят  Grinning

Аз обещавам, да изчета събота и неделя какво сте писали и от понеделник да Ви вербувам Wink, само да оздравее моето диване, че хич не ми харесва такъв отпуснат - друго е да си правят белички  Mr. Green

Хубав ден!

# 133
  • София
Редрени[/b] какво стана с вашето краче?

penmar, благодаря ти, че се сети и попита. От време на време лази симетрично, но през повечето време крачето е навътре. Иначе когато е прав и се предвижва, няма разлика.
Браво и на твоето момче!

Благодаря ви за пожеланията за мъжа ми, момичета  bouquet

# 134
Честит празник, българи!

Честит 1- ви рожден ден, Момчил, Самуил и Далия! Да сте живи и здрави за радост на мама и тате! Весел празник!

Честит Тодоровден!  Да са живи и здрави всички малки и големи именици - Тошето на commelina, Тео на Anduli, мъжът на redreny2000 ...Прочетох, че и Божидар и Божидара празнуват днес, така че честито и целувки за Даритата на Bub_ и sunflower!

ЧРД на мъжа на Лъки! Жив и здрав да ви е! Замъкът-торта се е получил на вид много добре, предполагам и на вкус!  bouquet

Благодаря за хубавите думи за моите мартенски момчета, момичета  Hug Hug Hug Много красиви дечица си имаме - Калоян на anelisa, Калоян на vikiimm, Сияна на zvezdaa, Димитър на janica25, Денислав на Penmar, Божидара на Bub_  Heart Eyes
migeo, страхотно ти е синчето! А какви скоростни отсечки си имате  Flutter
Lilyrose, мерси за мартеничката  Flutter
Uinen, честит ви апартамент! А в кой квартал е?
zvezdaa, наистина много оригинален подарък си имате!
Sabrina1, не съм се сблъсквала с подобна "глупост"! сиренце, те е посъветвала за "Майчинството счетоводно", а и щом си знаеш правата, дръж на твоето и УСПЕХ в борбата!
Mur, какво ли има в този голям пакет? Чакаме снимки  Simple Smile
Пиппилота, запозна се най-после с варнеската групичка  Simple Smile
Bub_, супер  за първия ти работен ден, че не е бил стресов за Дара и за теб! Да е така и занапред!
Betta, да оздравява бързо послушната кака и дано Бобчето да не се разболее  Hug
Ена, ами вие как сте? Как е Евичка?
аманита, как е Габ, овладяхте ли повръщането? А Сами?
Ani4ka_, не съм предлагала все още сок. Ядем си плодове  Simple Smile
vaniaа, страхотен подарък сте получили! Със здраве да си го носи Никол!
Bub_, и вашето подаръче е много хубаво! Отсега започвате с азбуката  Simple Smile
ChocoCake, при големия ми син се получи такъв дерматит от пелените на Либеро. Радвам се, че бързо се е оправило детенце  Hug
redreny2000, супер тортичка сте направили с Вики за вашия тате (тренировка за РД на детенце ли е?)

Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт